Rica ederim canımValla iyiymiş ,fiyatı da prolutex göre çok daha uygunmuş, iyiki söyledin pandacım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canımValla iyiymiş ,fiyatı da prolutex göre çok daha uygunmuş, iyiki söyledin pandacım![]()
Halil beyde ben hep 3-4 koydurdumkievde oldun sende sanırım. normalde yasakmış sanırım kıbrısta 2 den fazla yapmıyorlar
Amiiiiinnnnn inşallahOy oy oy kurban olduğumRabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah
![]()
Yakamıza karanfil takalımevt canim ciktik bizdeizmirden binicez ucaga,bi yemek yer gecerz havaalanina
sabah goruscez insallah
![]()
Sağol zazacann aminnnSizinde yolunuz açık olsun ve güzel haberlerle dönün![]()
AmiiiiiinnnnnZazam bebisini rabbim korusun canim benim guzel kalpli anne❤❤❤❤❤
Kac kullanimlik bunlar?Prolutex 210 canım , progestandex 185
Canim yarin dualarim senin icin rabbim guzel sonuclar almayi nasip ederi insallah bebelerinle donersinKızlar saatler geçtikçe heyecanım daha da artıyor. dua edin nolur yarın büyük gün![]()
Canım hamilelik anında tetanoz vb aşılar düşüğe sebep veya erken doğuma sebep olabiliyormuş doktorlar reddetse bile örneği olan çok insan var velhasıl öncesinde yaptırman güzel olmuş takılma boşverArkadaşlar farklı bir soru soracam size. Tedavi öncesi hiç karma aşı yaptıran varmı?
Tetanoz, difteri, boğmaca, çocuk felci.
Bunun tedavi sürecinde ve hamilelik döneminde artı veya eksileri varmıdır? Ben ilk dozu 11.ay 2020
2.dozu 12.ay 2020 son olarak 3.dozu bu ayın 5 de aldım 7.ay 2021.
Bu kafamı çok karıştırıyor , Kıbrıs'a uçuş ağustos sonu gibi , şimdi iyimi ettim kötümü ettim bilemedim. Bilginiz varmı?
İnşallah öyledir canım, tedaviye engel olmasın da. Benim kadın doktorum, corona döneminde boğmaca tehlikeli bulaşıcı git yaptır demişti. Boğmaca için gittim karma aşıyla çıktımCanım hamilelik anında tetanoz vb aşılar düşüğe sebep veya erken doğuma sebep olabiliyormuş doktorlar reddetse bile örneği olan çok insan var velhasıl öncesinde yaptırman güzel olmuş takılma boşver
Uzun olur canım. Boy gebelikte kullanilan vitaminlerle çok ilgili. Bol bol ceviz organik yumurta falan yeAnaaaaa benim donore baktimda 1.60 mis boyu benim boy uzun husband uzun cocuk kisa olursada sasirana babannesine cekmis derim o kisada biraz
amiin canımm çok sağollCanim yarin dualarim senin icin rabbim guzel sonuclar almayi nasip ederi insallah bebelerinle donersin![]()
hadii yaa benm ilk diye sanırım 2 den fazla koymuyorlarHalil beyde ben hep 3-4 koydurdum
Britişte ama kendimi yırtsamda 2 den fazla koymadılar
Merhaba canım uzun zamandır bakamıyorum. Hayırlı uğurlu olsunBenim donoru bir gorseniz cekik gözlü ayni beeeen. Murat bey bana donoru gosterdiginde rabbim nazarlardan saklasin allah sevdigine bagislasin demisim adama sanki donoru biz alicaz iyice tozuttum oda bana güldü yakinda yumurtalari sizin olacak merak etme dedi allahin emriyle kadinin yumurtalarini istedik murat beydenoda hayirlisi olsun verdik gitti dedi
![]()
Ben hic asi isini bilmiyorum, oncesinde yaptirmadik sorun olur mu?İnşallah öyledir canım, tedaviye engel olmasın da. Benim kadın doktorum, corona döneminde boğmaca tehlikeli bulaşıcı git yaptır demişti. Boğmaca için gittim karma aşıyla çıktımmeğer üç doz muş. Üç doz sonrası 10 yıllık koruması varmış
![]()