Ben hic asi isini bilmiyorum, oncesinde yaptirmadik sorun olur mu?
Bu aşı konusu aslında doğru düzgün bi gündemimize gelmedi. Valla bende tam olarak bilmiyorum yapmak mı iyi, yoksa yapmamak mı. Eskilerden de bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam tetanoz iğnesi sonrası düşük den bahsetmişti,

Kızlar birşey sorucam size. Geçen hamileliğimde 2 doz tetanoz aşısı yaptırmıştım. Son dozu yaptıralı 11 ay olmuş. Sağlık ocağı aşı için çağırıyor doktoruma danıştım yaptırma gerek yok dedi.
Bu arada bi arkadaşım duymuş ne kadar doğruluğu var bilmiyorum tetanoz aşısı rahim açılmasına sebep olabiliyormuş, sağlık ocağında ki hemşireye sormuş o da böyle bir etkisi olabileceğini söylemiş . Benim ki artık tesadüf mü bilmiyorum diğer gebeliğimde aşı olduktan 2 hafta sonra rahim açılmıştı.
Siz hiç böyle birşey duydunuz mu ve sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor?
H Hayall_et arkadaşımızda daha önceden bu soruyu sormuş ama bir cevap gelmemiş.

Zirkaa Zirkaa canimm listede bi kac kisinin hangi merkez de oldugu/olacagi yazmiyor rica etsem guncelleyebilir misin ? Hali hazir da liste de olup bilgileri guncellersen cok seviniriz malum sizlerden o kadar cok bilgi aliyoruz ki o liste de bize yardimci olur. Bir de pozitif olanlari bir sütun daha acayim demistin son durum ne oldu
Kizlar kader canlarim iyi ki bu forum var dertlesiyoruz bilgileniyoruz ve kismet olursa da hepimiz anne olacagiz… Sizleri gormesek de dokunmasak da dertlesebiliyoruz kimseye anlatamayacgimiz konulari konusuyoruz dostluklar kuruluyor iyi ki varsiniz rabbim kucaklarimizi bos birakmasin rabbim yar ve yardimcimiz olsun 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Yaparım canım bana eksiklerin bilgilerini atın.
Pozitifler konusunda ortak karar verelim bazı sıkıntılı durum yaşayanları Allah korusun sonradan negatife çevirmeye elim gitmez. Ondan çekimser kaldım o konuda.

Ayy ben de en fazla kapasite 2 diyorum o yuzden 5.gun 2 tane istiycem ins.olursa
Normade turkiyedeki doktorlar 2 yi bile onermiyorlar ama o kadar emek veriyoruz en azindan sansimiz yukselsin insallah hepimizin tedavileri saglikli olumlu sonuclansin insallah

Rahmine güveniyorsan, doğru yapıyorsun kuzum
Rahmin iyiyse hiç riske girme💋
Bi sknti yok dedi kuzum doktor hersey cok guzel ilerliyor dedi o yuzden 2 tane diyorum ama yarin embriyolarin durumhna gore son kararimizi verecegiz insallah

Back
X