Kuzum zaten 24 temmuzfa sabahtan kocami asker gibi dikerim ben kostur kostur hastnye gideriz 😂😂 bende yapmayi düşünmüyorum aslında ama bi yanimda rahat durmuyor ayy bilemedim☺️☺️☺️ İnsallah guzel sonuclarin haberin hepinize birden veririm her gecen gun artsin bu sayfanin pozitif sonuclari insallah 🧿🤲🏻🧿🤲🏻🧿
Amiiiinnn
Seni 9-10 günler ben dürticem preductor eurly testine🤣🤣🤣🤣

Arkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorum🤗 fakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi❤️
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandim🥰 o olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm🥰🥰❤️🤗
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile 😇💋💋💋
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim🙏
Canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah 🙏🙏🙏

Canım @Tamara2, canım Zirkaa Zirkaa , canım @sedesutlu, canım @szryk, canım @Duruball
Başka doktora da gittim, alttan ultrasonda baktı ama birşey göremedi, çok erken diye. O da hoşnut olmamıştı değerlerden. Çarşamba güya kese görmeye gidecektik, randevumuz vardı. O zaman artık durum nedir bakacağız.
Klinik de ultrasonu bekliyor, bu zamana kadar tek açıklama şu, embriyo bölünmesinde bir sıkıntı mı var acaba?
@Tamara2 progestan miktarına doktorum iyi diyor. Gittiğim başka doktor da iyi dedi. Hatta tüp bebek tedavilerinde progestan ve estrofem artık kullanılmıyor dedi 🤷‍♀️ Ama ben bu sabah proluton depot yaptırdim, test verirken.
Sağ olun Canlar, destekleriniz icin 🙋‍♀️
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Canım ya Allah bebeğini sana bağışlasın. İnsallah bebeğin seninledir. Takibimi yapan dr. Progestoron kullanımına çok önem veriyor. Şimdiye kadar prolutex sabah akşam hala kullanıyorum. 3 günde bir pruloton depot da kullanıyorum hala. Suan 2. ayımdayım sanırım 4 ay olana kadar kullanacağım. 3 aydan itibaren depot iğneyi haftada 2 yapacağız dedi bana. Çok bilgi kirliliği var maalesef dr.lar da lbu tedavilere çok hakim değiller sanırım.

kızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum😍😃
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik @Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa igne😃hemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim😍 donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum 😬
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burda😂 yarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic🤔
canım listeye ekledim 13 eylülü.Ayrıca sorun olabilecek durumları ortadan kaldırıp sağlıkla transferin gerçekleşir inşallah.Geç olsun güç olmasın.Zaten bir sürü bekledik biraz daha bekleriz nazlı bebişler için.

Arkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorum🤗 fakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi❤️
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandim🥰 o olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm🥰🥰❤️🤗
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile 😇💋💋💋
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim🙏
Canimmm cok sevindimm masallah subanAllahhh 😍😍 Allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallahhh❤️❤️❤️❤️ Cok sükürr yaaa süper haberler aliyoruz darisi hepimizeee kizlarr🥰🥰

kızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum😍😃
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik @Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa igne😃hemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim😍 donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum 😬
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burda😂 yarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic🤔
Ilkkk adimi attiniz canimm cok sükürr Rabbim yüzünüzü güldürsün 😍😍

Back
X