- 2 Eylül 2019
- 190
- 1.079
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ccokkk ama cok sevindimmmm canim rabbim kucagina aldigin gunleride nasip etsinSakin yapma sakin
12. Gün yaptim.ama ben ettim sen etme bekle cok zor ama dayan![]()
AmiiiinnnKuzum zaten 24 temmuzfa sabahtan kocami asker gibi dikerim ben kostur kostur hastnye giderizbende yapmayi düşünmüyorum aslında ama bi yanimda rahat durmuyor ayy bilemedim
İnsallah guzel sonuclarin haberin hepinize birden veririm her gecen gun artsin bu sayfanin pozitif sonuclari insallah
![]()
Canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallahArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim![]()
12. GünKac8nci gününde yaptn
Canim transferden sonra kacinci gün yaptn testini
Canım ya Allah bebeğini sana bağışlasın. İnsallah bebeğin seninledir. Takibimi yapan dr. Progestoron kullanımına çok önem veriyor. Şimdiye kadar prolutex sabah akşam hala kullanıyorum. 3 günde bir pruloton depot da kullanıyorum hala. Suan 2. ayımdayım sanırım 4 ay olana kadar kullanacağım. 3 aydan itibaren depot iğneyi haftada 2 yapacağız dedi bana. Çok bilgi kirliliği var maalesef dr.lar da lbu tedavilere çok hakim değiller sanırım.Canım @Tamara2, canımZirkaa , canım @sedesutlu, canım @szryk, canım @Duruball
Başka doktora da gittim, alttan ultrasonda baktı ama birşey göremedi, çok erken diye. O da hoşnut olmamıştı değerlerden. Çarşamba güya kese görmeye gidecektik, randevumuz vardı. O zaman artık durum nedir bakacağız.
Klinik de ultrasonu bekliyor, bu zamana kadar tek açıklama şu, embriyo bölünmesinde bir sıkıntı mı var acaba?
@Tamara2 progestan miktarına doktorum iyi diyor. Gittiğim başka doktor da iyi dedi. Hatta tüp bebek tedavilerinde progestan ve estrofem artık kullanılmıyor dediAma ben bu sabah proluton depot yaptırdim, test verirken.
Sağ olun Canlar, destekleriniz icin
![]()
Amiiiinnn
Seni 9-10 günler ben dürticem preductor eurly testineher ihtimale karsi 1 tanecikk alayimfa dursun evde lazim olur falan
![]()
MaşallahHayyyyyy massallahhhh tü tü massallah hergecengun hamislerimiz artiyorrrrrabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
hergecengun hamile sayimiz artiyor
Yaaa ole miydi dogru valla benim hatlar karistiKız latte bugün 11 günün
Ben senden iyi biliyotum![]()
Amin amin canim benim valla hi hergecen gun o kadar guzel haberler aliyorumki icim kipir oluyor umidim artiyorMaşallah
Sende bu karvana katıl bu yakın zamanda İnşallah![]()
Masaallh canim bebislerinizle dönün insallahkızlar ağustosta 8 kişiyiz kievde. A anneadayi1974 ekledim canım
canım listeye ekledim 13 eylülü.Ayrıca sorun olabilecek durumları ortadan kaldırıp sağlıkla transferin gerçekleşir inşallah.Geç olsun güç olmasın.Zaten bir sürü bekledik biraz daha bekleriz nazlı bebişler için.kızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik @Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa ignehemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim
donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burdayarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic
![]()
amin canım hep beraber inşallahMasaallh canim bebislerinizle dönün insallah![]()
Canimmm cok sevindimm masallah subanAllahhhArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim![]()
pardon 9 kişi durubalımın tarihi belli bizimkiler net değil henüzkızlar ağustosta 8 kişiyiz kievde. A anneadayi1974 ekledim canım
Aminnnnn hepsineCanimmm cok sevindimm masallah subanAllahhhAllahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Cok sükürr yaaa süper haberler aliyoruz darisi hepimizeee kizlarr
![]()
Ilkkk adimi attiniz canimm cok sükürr Rabbim yüzünüzü güldürsünkızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik @Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa ignehemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim
donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burdayarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic
![]()
Ohakızlar ağustosta 8 kişiyiz kievde. A anneadayi1974 ekledim canım