Hepimiz ayni zamana denk gelirsekkızlar ağustosta 8 kişiyiz kievde. @anneadayi1974 ekledim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz ayni zamana denk gelirsekkızlar ağustosta 8 kişiyiz kievde. @anneadayi1974 ekledim canım
Ben her sabah progestan 50mg. , Lutinus vajinal tablet 100mg. 3 adet de estrofem. Bu kadar!Canım ya Allah bebeğini sana bağışlasın. İnsallah bebeğin seninledir. Takibimi yapan dr. Progestoron kullanımına çok önem veriyor. Şimdiye kadar prolutex sabah akşam hala kullanıyorum. 3 günde bir pruloton depot da kullanıyorum hala. Suan 2. ayımdayım sanırım 4 ay olana kadar kullanacağım. 3 aydan itibaren depot iğneyi haftada 2 yapacağız dedi bana. Çok bilgi kirliliği var maalesef dr.lar da lbu tedavilere çok hakim değiller sanırım.
Canım mesajları pek okuyamıyorum sadece bu mesajına göre cevap vermek istedim test yaptırıp stres yapma çünkü okadar hassas bir noktadasın ki bebişin bu durumdan çok etkilenir, senin psikolojinin yüksek olması çok önemli. Sürekli kendini telkin et bebişin eminim seninledir. Naçizane tavsiyem zor evet biliyorum ama doktora gidene kadar bekle olumsuzu çağırma.Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.![]()
Allahim yüzünü güldürsün canim stress yapma lütfenCanım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.![]()
Toclase har halde saklanmayı karar verdikızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik @Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa ignehemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim
donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burdayarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic
![]()
Sağ ol canım Beyza.Allahim yüzünü güldürsün canim stress yapma lütfen![]()
Tamam canım, haklisin. Yapmaya çalışacağım. Iyi ki varsınızCanım mesajları pek okuyamıyorum sadece bu mesajına göre cevap vermek istedim test yaptırıp stres yapma çünkü okadar hassas bir noktadasın ki bebişin bu durumdan çok etkilenir, senin psikolojinin yüksek olması çok önemli. Sürekli kendini telkin et bebişin eminim seninledir. Naçizane tavsiyem zor evet biliyorum ama doktora gidene kadar bekle olumsuzu çağırma.
Nasıl depot iğneyi hafta da 2 yapacaz demiş ben orayı anlayamadım canım? Zaten 3 güne bir yapılıyorsa hafta da 2 olmuş olmuyormu ? Yoksa 2 haftada bir mi demek istedi ?Canım ya Allah bebeğini sana bağışlasın. İnsallah bebeğin seninledir. Takibimi yapan dr. Progestoron kullanımına çok önem veriyor. Şimdiye kadar prolutex sabah akşam hala kullanıyorum. 3 günde bir pruloton depot da kullanıyorum hala. Suan 2. ayımdayım sanırım 4 ay olana kadar kullanacağım. 3 aydan itibaren depot iğneyi haftada 2 yapacağız dedi bana. Çok bilgi kirliliği var maalesef dr.lar da lbu tedavilere çok hakim değiller sanırım.
bence sadece italyanlar değil bütün milletler gardını alsın :))Hepimiz ayni zamana denk gelirsekitalyanlar korksun bizden
![]()
Pablo kievde 3 günde bir hata takvim vermişlerNasıl depot iğneyi hafta da 2 yapacaz demiş ben orayı anlayamadım canım? Zaten 3 güne bir yapılıyorsa hafta da 2 olmuş olmuyormu ? Yoksa 2 haftada bir mi demek istedi ?
Benden 5 gün önce olacaksın transferrkızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik @Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa ignehemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim
donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burdayarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic
![]()
Narinde nikini pasif etmişToclase har halde saklanmayı karar verdi
Nikini pasif etmiş,saygı duyarım
1234 hayal orda
Perşembe dönücek
Yat dinlen yarın gezersiniz![]()
Arkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim![]()
inşallah kötü yada olumsuz bir durum yoktur.İyi düşünelim.Narinde nikini pasif etmiş![]()
Sen o takvimi bizimle paylaşsanPablo kievde 3 günde bir hata takvim vermişler
Gitikce 4 günde 1
Sonra 5 günde bir
Sonra haftada 1
aaa görursem saklanamaz,ben türkü gözünden tanirim,ama tabii saygi cercevesindeToclase har halde saklanmayı karar verdi
Nikini pasif etmiş,saygı duyarım
1234 hayal orda
Perşembe dönücek
Yat dinlen yarın gezersiniz![]()