Canım ya Allah bebeğini sana bağışlasın. İnsallah bebeğin seninledir. Takibimi yapan dr. Progestoron kullanımına çok önem veriyor. Şimdiye kadar prolutex sabah akşam hala kullanıyorum. 3 günde bir pruloton depot da kullanıyorum hala. Suan 2. ayımdayım sanırım 4 ay olana kadar kullanacağım. 3 aydan itibaren depot iğneyi haftada 2 yapacağız dedi bana. Çok bilgi kirliliği var maalesef dr.lar da lbu tedavilere çok hakim değiller sanırım.
Ben her sabah progestan 50mg. , Lutinus vajinal tablet 100mg. 3 adet de estrofem. Bu kadar!
Yaş 49.
Maalesef aradaki uçurumu çok geç farkettim.
Allah bebislerinle sana uzun ve mutlu bir ömür versin. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🙏🙏

Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece. 😥
Canım mesajları pek okuyamıyorum sadece bu mesajına göre cevap vermek istedim test yaptırıp stres yapma çünkü okadar hassas bir noktadasın ki bebişin bu durumdan çok etkilenir, senin psikolojinin yüksek olması çok önemli. Sürekli kendini telkin et bebişin eminim seninledir. Naçizane tavsiyem zor evet biliyorum ama doktora gidene kadar bekle olumsuzu çağırma.

kızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum😍😃
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik @Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa igne😃hemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim😍 donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum 😬
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burda😂 yarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic🤔
Toclase har halde saklanmayı karar verdi🤣
Nikini pasif etmiş,saygı duyarım
1234 hayal orda😂
Perşembe dönücek
Yat dinlen yarın gezersiniz🥰👍

Canım mesajları pek okuyamıyorum sadece bu mesajına göre cevap vermek istedim test yaptırıp stres yapma çünkü okadar hassas bir noktadasın ki bebişin bu durumdan çok etkilenir, senin psikolojinin yüksek olması çok önemli. Sürekli kendini telkin et bebişin eminim seninledir. Naçizane tavsiyem zor evet biliyorum ama doktora gidene kadar bekle olumsuzu çağırma.
Tamam canım, haklisin. Yapmaya çalışacağım. Iyi ki varsınız 🙏🙏🙏😘😘😘

Canım ya Allah bebeğini sana bağışlasın. İnsallah bebeğin seninledir. Takibimi yapan dr. Progestoron kullanımına çok önem veriyor. Şimdiye kadar prolutex sabah akşam hala kullanıyorum. 3 günde bir pruloton depot da kullanıyorum hala. Suan 2. ayımdayım sanırım 4 ay olana kadar kullanacağım. 3 aydan itibaren depot iğneyi haftada 2 yapacağız dedi bana. Çok bilgi kirliliği var maalesef dr.lar da lbu tedavilere çok hakim değiller sanırım.
Nasıl depot iğneyi hafta da 2 yapacaz demiş ben orayı anlayamadım canım? Zaten 3 güne bir yapılıyorsa hafta da 2 olmuş olmuyormu ? Yoksa 2 haftada bir mi demek istedi ?

Nasıl depot iğneyi hafta da 2 yapacaz demiş ben orayı anlayamadım canım? Zaten 3 güne bir yapılıyorsa hafta da 2 olmuş olmuyormu ? Yoksa 2 haftada bir mi demek istedi ?
Pablo kievde 3 günde bir hata takvim vermişler
Gitikce 4 günde 1
Sonra 5 günde bir
Sonra haftada 1

kızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum😍😃
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik @Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa igne😃hemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim😍 donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum 😬
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burda😂 yarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde @Toclase i görmedik hic🤔
Benden 5 gün önce olacaksın transferr 🥰 hadi gözün aydın olsun, en azından bi tarihin var artık seninde 🎉
Valla zoladexi olalı 10 gün olcak henüz bi belirti yok bende, sıcak basıyosa da ben anlamıyorum havalar ztn yeterince sıcak 🤣 sadece yumurtalama akıntısı olur ya bi kaç gündür o var ki gerçekten yumurtlama günümle uyumlu, kahverengi geliyor 🤷🏻‍♀️

Arkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorum🤗 fakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi❤️
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandim🥰 o olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm🥰🥰❤️🤗
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile 😇💋💋💋
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim🙏

Pablo kievde 3 günde bir hata takvim vermişler
Gitikce 4 günde 1
Sonra 5 günde bir
Sonra haftada 1
Sen o takvimi bizimle paylaşsan😄 hangi haftalara yada aylara göre dağılıyor. Örneğin test gününe kadar kaç günde bir , sonraki haftalarda kaç günde bir 😄😄 paylaşın kızlar biz kıbrıslılar artık kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz😂😂😂😂

Son düzenleme:
Toclase har halde saklanmayı karar verdi🤣
Nikini pasif etmiş,saygı duyarım
1234 hayal orda😂
Perşembe dönücek
Yat dinlen yarın gezersiniz🥰👍
aaa görursem saklanamaz,ben türkü gözünden tanirim,ama tabii saygi cercevesinde🤭😃😂😂
evet restronda karsilastik hayalle💓
buarada yattim bilee,simdide uykum gelmio.
buarada zazacim canim sen iyiki varsin,sayende geldik ve burdan memnun ayrilcaz.iyi ki varsin,Allah im taşidigin cani kucagina saglikla versin insallah💓🍀

Back
X