Kızlar ya azıcık dertleşelim.Kendimi takip ettirecek doktor bulmam zaman alıyor.Bulunduğum şehirde gittiğim perinatoloji doktoru da bugün redüksiyon yani bebeklerin sayısını azaltmayı önermekle meşguldü.Biraz sert çıktım ve reddettim.Kalbi atan canları Allah almadığı sürece nasıl kıyabilirim ki ne kadar zor yollardan sahip oluyoruz öyle kolay değil.12. Hafta çağırdı şuanda gelişimleri vb hepsi iyiymiş.Sayfaya böyle gerileri okumadan düştüm kaçırdığım bişey varsa özür diliyorum 😔
Çok haklısın senin vücudun senin kararın sen bu zor ve zahmetli yolu göze alıyorsan geriye herkese destek olmak düşer canım

Kız latte tahlil yaptı ya ben yanlış mı hatırlıyorum Hatta çoğul falan dedik yoksa o azşekerlimiydi?
Kan testi yapmadı daha idrar testinde pozitifi gördük şükür :KK16: A az sekerli beybitoları için kievde şuanda :rapci::rapci::rapci:

Kizlar idrar testinde 6. Ya da 7. Gun cift cizgiyi goren var mi aranizda🙈🙈 bu iste en onemli sey sabir gerçekten asla gunler geçmiyor 😍😍

Çoğu doktor yükümlülük almamaya çalışıyor 🥺 hep tıp fakültesine yönlendiriyorlar, tıp fakültesi de bugün ısrarla redüksiyon dedi durdu
Canım en doğru kararı sen verirsin ama birkaç ay önce tanıdığımız bir çiftin üçüzleri oldu. Kızın yaşını bilmiyorum ama benden büyüktü onu hatırlıyorum (ben 38 yaşındayım) Doktorlar elbette risk almak istemezler sen kalbinin sesini dinle, o 3 minik kalp uzun yıllar yanı başında atsın İnşallah.

Back
X