Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın senin vücudun senin kararın sen bu zor ve zahmetli yolu göze alıyorsan geriye herkese destek olmak düşer canımKızlar ya azıcık dertleşelim.Kendimi takip ettirecek doktor bulmam zaman alıyor.Bulunduğum şehirde gittiğim perinatoloji doktoru da bugün redüksiyon yani bebeklerin sayısını azaltmayı önermekle meşguldü.Biraz sert çıktım ve reddettim.Kalbi atan canları Allah almadığı sürece nasıl kıyabilirim ki ne kadar zor yollardan sahip oluyoruz öyle kolay değil.12. Hafta çağırdı şuanda gelişimleri vb hepsi iyiymiş.Sayfaya böyle gerileri okumadan düştüm kaçırdığım bişey varsa özür diliyorum![]()
Onun kendi totosu yememiştir takibede doğurtmaya daEvet canım haklısın kendimi doğurtacak bir doktor bulmaya çalışıyorum![]()
Kan testi yapmadı daha idrar testinde pozitifi gördük şükürKız latte tahlil yaptı ya ben yanlış mı hatırlıyorum Hatta çoğul falan dedik yoksa o azşekerlimiydi?
Ne dedi tavsiye ediyor mu ?Kizlar Tv 8 i acin bak bi prof. Prp yi vs anlatiyor detayli
Canım ben dün akşam geldim yine uçak korkusu ve altı günlük nöbet bende kafa yaptı ondan karıştırdımKan testi yapmadı daha idrar testinde pozitifi gördük şükürA az sekerli beybitoları için kievde şuanda
![]()
2 gün önce idrar testi yaptırmıştı cnmm kan tahlil günü bugünKız latte tahlil yaptı ya ben yanlış mı hatırlıyorum Hatta çoğul falan dedik yoksa o azşekerlimiydi?
Çok karışık burası inan gayet normalsin sen. Kişilerin seceresini tutmayı düşünüyorumCanım ben dün akşam geldim yine uçak korkusu ve altı günlük nöbet bende kafa yaptı ondan karıştırdım
Canım adamlar bu işi parayla yapıyorlar parayla sattığı bir spermi sana bedavaya vermez senden fazla sperm alır ama başkasının spermini sana yar etme
Canım en doğru kararı sen verirsin ama birkaç ay önce tanıdığımız bir çiftin üçüzleri oldu. Kızın yaşını bilmiyorum ama benden büyüktü onu hatırlıyorum (ben 38 yaşındayım) Doktorlar elbette risk almak istemezler sen kalbinin sesini dinle, o 3 minik kalp uzun yıllar yanı başında atsın İnşallah.Çoğu doktor yükümlülük almamaya çalışıyorhep tıp fakültesine yönlendiriyorlar, tıp fakültesi de bugün ısrarla redüksiyon dedi durdu
Ay
Sabah uyandığımdan beri sana dua ediyorum canım inşallah herşey yolundaAyTamara , unutmamış ya... Valla çok duygulandım şu an. Çok tatlısın. Güzel haber olacaksa sizin dualarınızla inşallah.
![]()
Canim Prp var olan bi hucreye yapilirmis. Yani yumurtalik rezervi olmayan ya da dusuk kalitede yumurtasi olan kadinlara yapilmazmisNe dedi tavsiye ediyor mu ?