Kızlar bugün andre ile konuştum bana dediki burda zirkanın gelişini bekleyenler var ben bir güldüm ama şok oldum tabi sen nerden biliyorsun benim zirka olduğumu yoksa Kk yı mı takip ediyorsun dedim yok dedi eşi takip ediyormuş.Andrenin eşi “biz eşini çok seviyor ve saygı duyuyoruz görmeden bebeğinizide çok sevdik ve eşin gerçekten bize çok ama çok yardımcı oluyor keşke senide tanısaydık” 🥰🥰🤗😘🙏🧿

Kızlar bugün andre ile konuştum bana dediki burda zirkanın gelişini bekleyenler var ben bir güldüm ama şok oldum tabi sen nerden biliyorsun benim zirka olduğumu yoksa Kk yı mı takip ediyorsun dedim yok dedi eşi takip ediyormuş.Andrenin eşi “biz eşini çok seviyor ve saygı duyuyoruz görmeden bebeğinizide çok sevdik ve eşin gerçekten bize çok ama çok yardımcı oluyor keşke senide tanısaydık” 🥰🥰🤗😘🙏🧿
👏👏👏👏👏👏👏 Her söylediğine katılıyorum ilave olarak ; Vakitsiz yazdığımız soru soru sorduğumuz için özür diliyor affına sığınıyoruz …Uzun uğraşlar sonucu anne olmaya yaklaştığımızı hissettiğimiz için heyecanımıza vereceğini , Sizde aynı yollardan geçtiğiniz için anlayışla karşılayacağını umuyoruz 🙏🙏🙏

Durubalım tanış olduğun türk çifti oldumu?
Ne diyorlar?
İlk tedavileri mi?
Yok csnımm bugün gezi sırasında karşılaştık konuşanlar selamlaşanlar onları kastetmiştim🥰🥰Dün ismini unuttum (2 mesaj yazan ) bayanla beraberdik gün boyu aynı oteldeydik ve klinikte B bir hayalim var ile tanıştık ve almanyadan gelen tük vardı ama o bize hiç bakmadı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Aynısını bende katılıyorum. Andrey çok sabırlı nezih ve kibar biri ne mutlu bize sizler sayesinde gönül rahatlığıyla dilini bilmediğimiz hiç aklımıza gelmeyen bir yere umut dolu uçuyoruz sabırsızlıkla 🙏🙏🙏🥰🥰

Bir de urfadan gelen bir çift vardı 🙏🙏🙏Eşim eşiyle konuşmuş bayan sürekli hamile kalıyor fakat karnında ölüyormuş taşıyıcı annelik programı için gelmişler 🙏Diğer arkadaşla adamı çok takdir ettikk 👏👏👏Valla doğuda çocuk doğurmayan kadına yaklaşımı biliyorsunuzdur helal olsun dedik karısını da almış taa buralara gelmiş 🙏🙏Baldızı sayesinde haberleri olmuş klinikten

Bir de urfadan gelen bir çift vardı 🙏🙏🙏Eşim eşiyle konuşmuş bayan sürekli hamile kalıyor fakat karnında ölüyormuş taşıyıcı annelik programı için gelmişler 🙏Diğer arkadaşla adamı çok takdir ettikk 👏👏👏Valla doğuda çocuk doğurmayan kadına yaklaşımı biliyorsunuzdur helal olsun dedik karısını da almış taa buralara gelmiş 🙏🙏Baldızı sayesinde haberleri olmuş klinikten
Aynı benim gibi mi😞
Yoksa kadının karnında bebwk büğüyüp ölüyormuş?

Aynı benim gibi mi😞
Yoksa kadının karnında bebwk büğüyüp ölüyormuş?
😔😔 Hiç bilmiyorum canımm ben hiç konuşmadım eşimin anlattıkları bunlar 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Ama zaten senin de son tedavin olacak sana yaşadıklarını unutturacak bir evlat verecek rabbim 🙏🙏🥰🥰Sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu bir bebeğin olsunn ❤️sen bunu fazlasıyla hakettin

Tasiyici annelik ile turkiyede nasil cocuga kimlik cikartilacak? Tasiyici annelik konusunda turkiyede Zor diye biliyorum.

Back
X