Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooohhh tam benlikBugün hava dünden de sopuk 17 derece2 gün önce 30 üzeri olan hava 2 günde nasıl bu hale geldi çok ilginç
Buraya gelenler mutlaka hırka ,sweat hatta çok üşürüm diyenler kot ceket tarzı bir ceket bile getirebilir..Dün gezecektik bu güne erteledik bugün daha da soğuk
Ben ettim siz etmeyin ..Ve mutlaka kapalı bir ayakkabıyla gelin yada yanınıza alın ben terlikle geldim
![]()
Eylülden sonra gidenler ne yapacakBugün hava dünden de sopuk 17 derece2 gün önce 30 üzeri olan hava 2 günde nasıl bu hale geldi çok ilginç
Buraya gelenler mutlaka hırka ,sweat hatta çok üşürüm diyenler kot ceket tarzı bir ceket bile getirebilir..Dün gezecektik bu güne erteledik bugün daha da soğuk
Ben ettim siz etmeyin ..Ve mutlaka kapalı bir ayakkabıyla gelin yada yanınıza alın ben terlikle geldim
![]()
Canım benim çok teşekkür ederim çok sağol.
Çok çok aminnnnCanım benim çok teşekkür ederim çok sağol.inşallah sımsıkı yapissinlar ve beni hiç bırakmasinlar. Beraber dogumlarimizi konuşalım inşallah
![]()
Sevgili @Zumrom
Zumrommm hayirli ugurlu olsun, seninle kalsinlar hep annelerine sarilsin, hic birakmasinlar
Inşaallah canım ablamBir hayalim var,Deniz,Zumron ve özelde isminin geçmesini istemeyen bir arkadaşımda var
Artık 4 kızımız kiev tedavisinin beklemedesindeler
Anladığım kadarıyla bir tek zumrona ikili transfer olucak,geriye kalam 3 kızımıza tekli transfer oldu
Haydi kızlar Allah sizin mutlu haberlerinizle hepimize sevinç getirsin![]()
Sağol canım zazam inşallah buradaki bütün arkadaşlarım anne olsun. Enbasta da sen inşallahZumronumda anne olsun
Canım kardeşim ikiz evlat annesi ol bu tedavinden
Sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun![]()
İnşallah canım benimAllah yardimcin olsun canimm
Hayirli haberlerini bekliyoruz.Rabbim kucagini doldursun insallahh![]()
Sağol canım benim inşallah hepimiz mutlu haberler alırızBir hayalim var,Deniz,Zumron Allah hepinizin yardımcısı olsun dilerim hepiniz mutlu haberleri alırsınız sizler için her ezanda dua ediyorum emin olabilirsiniz![]()
Çok teşekkür ediyorum sibram Allah'ım hepinizden razı olsunSevgili @Zumrom, işin rast gitsin.. Rabbim seninle olsun.. sağlıkla bebeklerine
kavuşup onlarla birlikte eve dönersin inşallah
kucakların bebişlerle dolsunnnn
Şans bugün senden yana olsun, tatlımmm
Yüreğimiz seninle bugün.