Ben anlamadim bizim burda bu kibrisdaki sahte hesaplar üstünden kendini öven malum merkezden çektiğimizi bir türlü, acikca yazsanız biz ordan şu koordinatör varsa sorularınız cevaplayalim diye, daha güzel olmaz mı? Bence bu bize direk merkezin geri planda işleyiş mantığına bir örnek, kandırmak ve bizleri aptal yerine koymak, dertleri tedavi falan değil bunların, sadece para para para....yazık vallahi billahi ben bile orayı listeme kayit etmiştim, allahim korudu diyorum...
Kesinlikle sana katılıyorum böyle sahte hesaplarla musteri avina çıktıklarına göre bizleri para olarak görüyorlar ve demek ki yeterli oranda tercih edilmiyorlar.. direk negatif oldu kurum bende

Size katılıyorum bende 4 aylık gebeyim clavis tüp bebek dr. Selen Ece’miş sayesinde ve mükemmel embriyoloğ ali Kızılkanat minnettarım onlara ekibi gayet güler yüzlü ilgili alakalı gece gündüz sorularıma cevap verdiler benimle ilgilendiler Kıbrıs’ta en iyisi diyorum güven veren samimi doğru tedavi tek yer diyorum clavis tüp bebek merkezi ben bebeğimle clavis ekibine her gün dua ediyoruz onların emeği ve Rabbimin izniyle buradan kocaman saygılar sevgiler Kıbrıs’kıbrıs clavis tüp bebek merkezine ❤️
Benim yazımla ne alakaniz var sizin durumunuzun alay mı ediyorsunuz benimlebenimko kimyasal gebelikle sonuçlandı diyorum sen sırf hastanenizin reklamını yapmak için yazıma yorum yapmışsın. Bu çok ayıp ve insanların umutları duyguları ile oynamanız günah.. yazınızı okudum aşağıdaki gerçekten bir evlada sahip olmuş olsaydınız heleki bu bu kadar zorluklarla böyle rahat beddua meselesi yapamazdiniz evladinizi.

Benim yazımla ne alakaniz var sizin durumunuzun alay mı ediyorsunuz benimlebenimko kimyasal gebelikle sonuçlandı diyorum sen sırf hastanenizin reklamını yapmak için yazıma yorum yapmışsın. Bu çok ayıp ve insanların umutları duyguları ile oynamanız günah.. yazınızı okudum aşağıdaki gerçekten bir evlada sahip olmuş olsaydınız heleki bu bu kadar zorluklarla böyle rahat beddua meselesi yapamazdiniz evladinizi.
👋👋👋👋

Sen eğer Müslüman isen bu yazdığıma inanırsın hamileyim ve clavis sayesınde asla reklam değil eğer sizin düşündüğünüz gibi ise allahtan kendime her türlü belayı kötülüğü isterim evlat acısı dahil yok eğer ben haklıysam Rabbim de size versin amin başka sözüm yok
Hesap pasifleşmiş zaten beddua edene de diyecek lafım yok herkes kendi ederi kadar konuşur belli etmiş arkadaş kendini...

Back
X