Okb olduğumu nerden çıkardınız? Dokununca tiksiniyorum sadece. Yumurtaya kezzap dokuyorum demedim.Yumurta ye ya da yeme cok onemli degil de okb hastaligin icin tedavi ol
Yumurta sadece kullanılacağı zaman yıkanır.
Eğer yıkayıp da dolaba koyarsanız, üzerindeki gözenekler huni gibi dışarıdaki tüm mikropların içeri geçmesini aktifleştirecektir.
Bu arada yumurtayı çiğ hariç, her türlü yerim!
İki kişi yaşadığımız evde 30luk koli bir hafta dayanmaz.
Size de bol malzemeli ve çırpılmış omletler, hafif un ya da kabartma tozu koyarak krep gibi karışımlar öneririm.
Başlangıç için iyidir, tadını almazsınız.
Yumurtaya kezzap doksen okbli degil hunili deli olursun zaten :d yumurtayi sabunla yikamak istemen normal zihin isi degil obsesif bi durumOkb olduğumu nerden çıkardınız? Dokununca tiksiniyorum sadece. Yumurtaya kezzap dokuyorum demedim.
Bahsettiğim gibi yumurtayı çok sevdiğimden, üzerinde pislik yoksa yıkamıyorum bile.Bende kullanmadan önce yıkıyorum. Siz sadece sudan geçirip ovalıyosunuz di mi benim gibi? Afiyet olsun. Ben de su an tadını beğeniyorum seviyeli bir iliskimiz var yumurtayla
Hijyen temizlik konulu her başlığa okb!!!! diye girenlerden daral geldi ya. Okb yalnız temizliğe karşı duyulan bir takıntı değil 1), tekrarlanması ve anksiyete yaratması gerekir2), tekrarlanan davranışlarla anksiyeteyi kaldırma ihtiyacı görülür 3)Yumurtaya kezzap doksen okbli degil hunili deli olursun zaten :d yumurtayi sabunla yikamak istemen normal zihin isi degil obsesif bi durum
Yumurta yikanmaz..
Ona bakilirsa aksama kadar degdigimiz kapi kollari ,trabzanlar,masa,bulasik sungeri ivir zivir bir suru sey var.
Tavugun kici temiz kalir yani
Bahsettiğim gibi yumurtayı çok sevdiğimden, üzerinde pislik yoksa yıkamıyorum bile.
Zaten kırarken yılların tecrübesinden iki parçadan daha fazlaya ayrılmaz ve kabuğuna değmez.
Haşlamada da kaynar suda oluyor malum mikroplar ölüyor.
Vücuduma girecek mikrop yumurtadansa canı sağolsun kafasındayım.
Hazır siz de ısınmışken, kullanmadan önce isterseniz sabunla yıkayın ama 2-3 dakika içerisinde kırmış olun.
Off amma tribe girdin bu ne agresiflik ya yorumu kaldiramayacak kadar zayifsan konu acmasaydinHijyen temizlik konulu her başlığa okb!!!! diye girenlerden daral geldi ya. Okb yalnız temizliğe karşı duyulan bir takıntı değil 1), tekrarlanması ve anksiyete yaratması gerekir2), tekrarlanan davranışlarla anksiyeteyi kaldırma ihtiyacı görülür 3)
bu uç belirtinin ucu de ben de mevcut degil. Her yer yumurta, yumurtayı yıkamazsam basıma kotu bi is gelcek gibi hissediuorum, yumurtayı 50 kere yıkıyorum, donup donup tekrar yıkıyorum mu yazdım ben konuda?
Herkes psikolog, psikiyatrist forumda
Yumurtayi hic yikamadimda bende eskiden takinti vardi elimi 5 defa yikamazsam annem olecek diye dusunurdum surekli elerimi yikardim.okb miymisim acabaHijyen temizlik konulu her başlığa okb!!!! diye girenlerden daral geldi ya. Okb yalnız temizliğe karşı duyulan bir takıntı değil 1), tekrarlanması ve anksiyete yaratması gerekir2), tekrarlanan davranışlarla anksiyeteyi kaldırma ihtiyacı görülür 3)
bu uç belirtinin ucu de ben de mevcut degil. Her yer yumurta, yumurtayı yıkamazsam basıma kotu bi is gelcek gibi hissediuorum, yumurtayı 50 kere yıkıyorum, donup donup tekrar yıkıyorum mu yazdım ben konuda?
Herkes psikolog, psikiyatrist forumda
25 yasına kadar ağzıma yumurta değdirmedim ancak son 6 aydır baharatı basıp sütle yumuşatıp omlet halinde tuketebiliyorum. Şimdilik tadı çok hoşuma gidiyor ama bu sefer de yumurtanın yıkanması temizliği konusuna taktım. Markette nerdeyse tek tek bakmama rağmen hep sağında solunda leke oluyor. Sudan geçiriyorum zaten ama boyle sabunla yıkayasım falan geliyor. Kırarken kabuğuna değdirme ihtimalim beni tiksindirdi açıkcası. Siz yumurtaları Nasıl temizliyorsunuz? Bazıları da yıkanmaması gerektiğini, dışındaki kirin gözeneklerden içeri girdiğini söylüyor ama bilemiyorum
Off amma tribe girdin bu ne agresiflik ya yorumu kaldiramayacak kadar zayifsan konu acmasaydin
Kabuk icine dusecek diye odum kopuyo sabunla yikamak istiyorum diye aglamasaydin okb demezdim zaten
Aaa cok enteresan hala devam ediyor mu? Uzman değilim ama okb olmasa bile baska bir durum olabilir. Birine danış istersenYumurtayi hic yikamadimda bende eskiden takinti vardi elimi 5 defa yikamazsam annem olecek diye dusunurdum surekli elerimi yikardim.okb miymisim acaba
Onceden avrdi el yikama kapi koluna dokunmama sayilarla takinti 4 defa isigia c kapa yapma vs.. gecti suan yokAaa cok enteresan hala devam ediyor mu? Uzman değilim ama okb olmasa bile baska bir durum olabilir. Birine danış istersen
Bende. Görmemeye calısıyorum. Civciv parçasıymış gibi geliyorKirdiginda beyaz beyaz bisey cikiyo degisik, ondan igreniyorum bende. Dokunamam.
Ben de bi sure yumurta Yemem galiba. Ay cok fenaDün yumurta kırdım, içinden kan çıktıO kadar tiksindim ki. Tavukların adet zamanlarında bu tip olaylar olabiliyormuş, yoksa bunlar döllenmiş yumurta olmadığı için civcivin eski hali değilmiş. Konuyu görünce dünkü olay geldi aklıma
kiz uydurma tavukalar adet olurmuDün yumurta kırdım, içinden kan çıktıO kadar tiksindim ki. Tavukların adet zamanlarında bu tip olaylar olabiliyormuş, yoksa bunlar döllenmiş yumurta olmadığı için civcivin eski hali değilmiş. Konuyu görünce dünkü olay geldi aklıma
Stresli gergin endişeli bi dönemdeysen dönemsel bi sey olmus da olabilir. Cok da kotu düşünmemek lazımOnceden avrdi el yikama kapi koluna dokunmama sayilarla takinti 4 defa isigia c kapa yapma vs.. gecti suan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?