Yumurta

Yumurtanın kirli olanı organikmiş temiz yumurtaların sağlıklı olmadığını duydum.Kullanmadan önce yıkamalısın temizleyip dolaba koyma sakın :)

Anladim sen yumurtanin kendisinden pek haz etmiyorsun. kendi adıma yumurta kabugundaki lekelerden hiç tiksinmem. Ama eşim çok huylu. Haslamayacaksak sorun etmiyoruz kırıyor ama haslayacaksak illaki o lekeler çıkacak vs soyarken elimize bulasirmis vs.

Tesekkur ederim.

Abla sen bi doktora git ya
Sen bilirkişi misin? Oturduğun yerden beni doktora sevk etme haddini kendinde nasıl buluyosun?

Bende kullanmadan önce yıkıyorum. Sen demedin belki ama kaç tane doktora git, normal degilsin okbsin mesajı aldım. Üstelik sadece yumurtayı suyun altında ovalıyorum diye:)

Yumurtanın kirli olanı organikmiş temiz yumurtaların sağlıklı olmadığını duydum.Kullanmadan önce yıkamalısın temizleyip dolaba koyma sakın :)
Bende oyle yapıyorum tesekkurler

Esininkine ilave olarak iste kırarken de yıkıyorum ben. Dışına değer vs diye

Seni anlıyorum bence hastalık değil bu. Bende mesela yumurta konusunda değil ama bardak-çatal-bıçak vb. şeylerin hijyenliğini kafama takıyorum. Bir anda aklıma ya iyi yıkanmadıysa ya bir başkası ağzını dilini değdiriyor onun mikrobunu alırsam diye tiksiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…