- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Ben kimsenin oturdugu yerr oturmazdim asla disarda bisey yemez icmezdim aanirim ben okb imisim.Stresli gergin endişeli bi dönemdeysen dönemsel bi sey olmus da olabilir. Cok da kotu düşünmemek lazım
K
kiz uydurma tavukalar adet olurmu
O kan neydi acaba covcivmi olacaktida olamadiki
Bende mi sorun var bugün 2 oldu linklere tıklayınca kadınlar kulübü ana sayfaya gidiyorhttp://kadinlarkulubu.com/haber/yumurta-hakkinda-pek-bilinmeyen-20-carpici-bilgi-478103
Karaciğerinde ya da yumurtaya yakın bir yerde kanamanın işareti işte. Bu arada yumurta yıkanmazmış arkadaşlar
Bende mi sorun var bugün 2 oldu linklere tıklayınca kadınlar kulübü ana sayfaya gidiyor
Sağol canım siteden demek kiHayır canım, niye bu şekilde yapışmış link anlamadım. Yumurta hakkında pek bilinmeyen 20 çarpıcı bilgi diye aratırsan bulursun.
Dün yumurta kırdım, içinden kan çıktıO kadar tiksindim ki. Tavukların adet zamanlarında bu tip olaylar olabiliyormuş, yoksa bunlar döllenmiş yumurta olmadığı için civcivin eski hali değilmiş. Konuyu görünce dünkü olay geldi aklıma
temiz yumurta fabrikasyondur o yumurtaların çıktığı tavuklar antibiyotiklidir. böyle kalıptan çıkmış gibi tek şekil olurlar ki hiç faydalı değildir yemeyin daha iyi.25 yasına kadar ağzıma yumurta değdirmedim ancak son 6 aydır baharatı basıp sütle yumuşatıp omlet halinde tuketebiliyorum. Şimdilik tadı çok hoşuma gidiyor ama bu sefer de yumurtanın yıkanması temizliği konusuna taktım. Markette nerdeyse tek tek bakmama rağmen hep sağında solunda leke oluyor. Sudan geçiriyorum zaten ama boyle sabunla yıkayasım falan geliyor. Kırarken kabuğuna değdirme ihtimalim beni tiksindirdi açıkcası. Siz yumurtaları Nasıl temizliyorsunuz? Bazıları da yıkanmaması gerektiğini, dışındaki kirin gözeneklerden içeri girdiğini söylüyor ama bilemiyorum
Yumurtayı yıkamak mı :) ay ben çok pisim.hiç yumurta yıkadığımı hatırlamıyorum bişeyde olmadı şükür :)
Sabunla yikamak geliyor icimden dediniz, bence de takintili gozukuyor.Okb olduğumu nerden çıkardınız? Dokununca tiksiniyorum sadece. Yumurtaya kezzap dokuyorum demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?