Yumurtalarım boş cikti

Kızlar bir şey soracağım. aranızda biosteron kaullanan olduysa ne kadar kullandınız ya da tüp bebek tedavisi başladığında yumurta gelirştirici iğnelere başlandığında da biosteronu kullanmaya devam ettiniz mi ? yoksa tedavi başlayınca kestiniz mi ?

Seni anlıyorum canım ama bak rezerv iyi olsa da ellerim boş yani Allah yardımcımız olsun süreç çok zor
E2 östrojen değeri toplama öncesi yüksek çıkıp mesela 1 tane için 300 olup toplandığında yumurta boş çıkabiliyor mu?

Öncekilerde döllenme oldu ama kalitesi yine düşüktü bunda hepsi bos cikti
Canım be
Bugün yumurta toplamam vardı ve hepsi boş çıktı napicagimi bilmiyorum
Benim.de birkaç tane boş çıkmıştı bazı aylar böyle olabilir demişti belki bir sonraki ay daha kaliteli yumurta elde edilir demisti ama benim ilk denemem pozitif oldu yaşamadım birdaha incir küru öneriyorlar bunun için t3daviye başlamadan içmeye basla faydası olur diye düşünüyorum allah yardimcin olsun

Cok sukur bende hamileyim,rabbim kucagimiza almayi nasip etsin,allah isteyen herkeze nasip etsin
benimde yumurtalar bos çıktı canim rezerv azlığı da var. Iki yumurtam toplandı olmadi tüp bebek . Neler yaptin acaba anlatabilir misin

Kizlar benim bir ay bos cikti o da yanlis zamanda catlagma ignesi oldugum icin tedavime baslamadan once ari sutu vitamin ve dikkatli beslendim,dr secimi cok onemli

Kizlar benim bir ay bos cikti o da yanlis zamanda catlagma ignesi oldugum icin tedavime baslamadan once ari sutu vitamin ve dikkatli beslendim,dr secimi cok onemli
Arısutu bu nerden tedarik ettiniz, ne kadar oncesinde kullandınız arısutunu..

Back
X