Yumurtalarım boş cikti

Yeni
İyi akşamlar! 4 yımurta toplandı, 1 tanesı dönlendı, 6 günü kalitesiz dedi ve sonlandırıldı. Üçret 6500 tl odendi. Şimdi tedaviymdı bu doktorda devam etmek istemiyorum ve ara vermek istiyorum. Bu sene 2 gere denedim. Şuanda madii olarak durumum yok artık. Dondurma, transfer işlemleri yapılmadı. Geri iade olarak sadece 1000tl verdi. Şimdi sizden sormak istiyorum. Böyle yumurta kalitesiz deyerekpara iadesi cok az miktarda yapılarak, bizler böyle durumdaki kadınlar sadece affedersiniz "doktorların yemı" 'olacas mı? Yoksa... siz ne dersiniz?

Merhaba kızlar. 19 na İstanbula tüp bebek için doktorla görüşmeye gittim. Görüştüm ve muayene oldum, ayne zamanda yumurta toplandıktan sonra 19 gün oldu ve şidetlı alt ağrılarım vardı onu soyledım. Dk muyaene etti ve ağrılarımnın sonuçu mikrop kapmışım. Hemen 2 güçlü antibiotik ve fitil yazdı. Amaaan bu ne kotü ağrılardı.
Yumurta toplayan yanı tedaviye gören doktoruma 2 defa ağrılarımnan şikayette bulunmuştum. Hiç bi şey demeden göndermiştı, hatta dedi ki önçeki tedaviyenen kaldı ma bu ağrilar dedi. Bende:-"siz yumurta topladıktan sonra başlandı bu ağrılar -dedim. Yanı bu ağılarımnın sebebin önceki doktoruma aktarmaya çalıştı.

Önceki tup bebek tedaviymde yumurta topladıktan sonra hiç boyle şeyler yaşamamiştım, hatta at gibiydım.

Merhaba hanımlar
ben 2017 subat ayında bır tüp bebek denemem oldu 13 yumurta toplandı ve hepsinin kalitesiz oldugunu transferi yapamayacağını söyledi doktorum :110::110:

Sonra 2017 Kasın da 2. denememi yaptım yine aynı doktora ama ilaç dozları bu defa arttırıldı ve ağır bir tedavi süreci geçirdim bundada 17 yumurta toplandı ve sadece 2 tanesi döllenmişti diğerleri yine olmadı ve bana 2 si transfer edildi ve yine olumsuz sonuç aldık :KK42::KK42::KK42:

Tabi bu süreçte çok fazla yıprandım açıkçası tüp bebek defterini tamamen kapattım bu arada benim 7 yaşında bir kızım var ve onormal yollarla oldu ama 2. bir bebeğim olmadı ve doktorum hiçbir neden bulamadı hiçbir şekilde bir açıklama yapamadı kendide çok şaşırdı :KK43::KK43::KK43:

Eşimin isteğiyle başka bir doktora başladım 2 aydır o da gereken tahliller ve film cekildi ve sende tüp bebeğe gerek yok neden böyle seni yıprattılar dedi şuan ilaçlı tedaviye başladık ve doktorum benden çok ümitli birkaç ay içinde gebelik olacağına inanıyor bakalım artık nasip kısmet :110::110::110:

Merhaba hanımlar
ben 2017 subat ayında bır tüp bebek denemem oldu 13 yumurta toplandı ve hepsinin kalitesiz oldugunu transferi yapamayacağını söyledi doktorum :110::110:

Sonra 2017 Kasın da 2. denememi yaptım yine aynı doktora ama ilaç dozları bu defa arttırıldı ve ağır bir tedavi süreci geçirdim bundada 17 yumurta toplandı ve sadece 2 tanesi döllenmişti diğerleri yine olmadı ve bana 2 si transfer edildi ve yine olumsuz sonuç aldık :KK42::KK42::KK42:

Tabi bu süreçte çok fazla yıprandım açıkçası tüp bebek defterini tamamen kapattım bu arada benim 7 yaşında bir kızım var ve onormal yollarla oldu ama 2. bir bebeğim olmadı ve doktorum hiçbir neden bulamadı hiçbir şekilde bir açıklama yapamadı kendide çok şaşırdı :KK43::KK43::KK43:

Eşimin isteğiyle başka bir doktora başladım 2 aydır o da gereken tahliller ve film cekildi ve sende tüp bebeğe gerek yok neden böyle seni yıprattılar dedi şuan ilaçlı tedaviye başladık ve doktorum benden çok ümitli birkaç ay içinde gebelik olacağına inanıyor bakalım artık nasip kısmet :110::110::110:
İnşalah Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder

Merhaba hanımlar

cnim senin yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım.benimde normal yoldan 7yasinda kizim var.bize de çok şaşırıyorlar doktorlar.çünkü herşeyimiz çok iyi ama iki defa onca dolgun yumurtaya rağmen transfer iptal

cnim senin yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım.benimde normal yoldan 7yasinda kizim var.bize de çok şaşırıyorlar doktorlar.çünkü herşeyimiz çok iyi ama iki defa onca dolgun yumurtaya rağmen transfer iptal
Hay Allah peki size ne açıklama yapıyor doktorunuz

bu arada hangi ildesin ben Malatya'dayım ve buradaki en iyi kliniğe yaptırdım tüp bebeklerimi ama olumsuz oldu
Izmir'deyim irenbe kaan bozkurtta yapmıştım.ben seneye sisli memorialde deneyeceğim olmazsa bidaha denemeyecegim.zaten bidaha olmazsa artık olmaz.

Izmir'deyim irenbe kaan bozkurtta yapmıştım.ben seneye sisli memorialde deneyeceğim olmazsa bidaha denemeyecegim.zaten bidaha olmazsa artık olmaz.
Nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah işte biz byanlar herşeyi deniyoruz ama bedenen de psikolojikmende kendimizi çok yıpratıyoruz ne yazkki

Nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah işte biz byanlar herşeyi deniyoruz ama bedenen de psikolojikmende kendimizi çok yıpratıyoruz ne yazkki
canım yumurta donasyonunj düşündünmü hic?))))Inşallah canım cümlemizden için..

Canım şimdi baktım yani oyle birşey düşünmem onu gerektirecek durum yok şükür bide dinimizce uygun olduğunu düşünmüyorum onun

aynen oyle,ama kızımın tek kalma fikri beni korkutuyor.o yuzden ilerde düşünebilirim...

Back
X