Banada yazarmısınız özelime. Bizde bilelim. Ltf
Size cuma akşamı yazmıştım zaten mesaj kutunuza bakın ltf :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada yazarmısınız özelime. Bizde bilelim. Ltf
İnşalah Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip ederMerhaba hanımlar
ben 2017 subat ayında bır tüp bebek denemem oldu 13 yumurta toplandı ve hepsinin kalitesiz oldugunu transferi yapamayacağını söyledi doktorum
Sonra 2017 Kasın da 2. denememi yaptım yine aynı doktora ama ilaç dozları bu defa arttırıldı ve ağır bir tedavi süreci geçirdim bundada 17 yumurta toplandı ve sadece 2 tanesi döllenmişti diğerleri yine olmadı ve bana 2 si transfer edildi ve yine olumsuz sonuç aldık
Tabi bu süreçte çok fazla yıprandım açıkçası tüp bebek defterini tamamen kapattım bu arada benim 7 yaşında bir kızım var ve onormal yollarla oldu ama 2. bir bebeğim olmadı ve doktorum hiçbir neden bulamadı hiçbir şekilde bir açıklama yapamadı kendide çok şaşırdı
Eşimin isteğiyle başka bir doktora başladım 2 aydır o da gereken tahliller ve film cekildi ve sende tüp bebeğe gerek yok neden böyle seni yıprattılar dedi şuan ilaçlı tedaviye başladık ve doktorum benden çok ümitli birkaç ay içinde gebelik olacağına inanıyor bakalım artık nasip kısmet![]()
cnim senin yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım.benimde normal yoldan 7yasinda kizim var.bize de çok şaşırıyorlar doktorlar.çünkü herşeyimiz çok iyi ama iki defa onca dolgun yumurtaya rağmen transfer iptalMerhaba hanımlar
ben 2017 subat ayında bır tüp bebek denemem oldu 13 yumurta toplandı ve hepsinin kalitesiz oldugunu transferi yapamayacağını söyledi doktorum
Sonra 2017 Kasın da 2. denememi yaptım yine aynı doktora ama ilaç dozları bu defa arttırıldı ve ağır bir tedavi süreci geçirdim bundada 17 yumurta toplandı ve sadece 2 tanesi döllenmişti diğerleri yine olmadı ve bana 2 si transfer edildi ve yine olumsuz sonuç aldık
Tabi bu süreçte çok fazla yıprandım açıkçası tüp bebek defterini tamamen kapattım bu arada benim 7 yaşında bir kızım var ve onormal yollarla oldu ama 2. bir bebeğim olmadı ve doktorum hiçbir neden bulamadı hiçbir şekilde bir açıklama yapamadı kendide çok şaşırdı
Eşimin isteğiyle başka bir doktora başladım 2 aydır o da gereken tahliller ve film cekildi ve sende tüp bebeğe gerek yok neden böyle seni yıprattılar dedi şuan ilaçlı tedaviye başladık ve doktorum benden çok ümitli birkaç ay içinde gebelik olacağına inanıyor bakalım artık nasip kısmet![]()
Hay Allah peki size ne açıklama yapıyor doktorunuzcnim senin yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım.benimde normal yoldan 7yasinda kizim var.bize de çok şaşırıyorlar doktorlar.çünkü herşeyimiz çok iyi ama iki defa onca dolgun yumurtaya rağmen transfer iptal
Cnim sadece bilmiyoruz diyorlar...Herşey çok iyi giderken ya dollenme yada kaliteli embiriyo oluşmuyor.Hay Allah peki size ne açıklama yapıyor doktorunuz
Cnim sadece bilmiyoruz diyorlar...Herşey çok iyi giderken ya dollenme yada kaliteli embiriyo oluşmuyor.
bu arada hangi ildesin ben Malatya'dayım ve buradaki en iyi kliniğe yaptırdım tüp bebeklerimi ama olumsuz olduCnim sadece bilmiyoruz diyorlar...Herşey çok iyi giderken ya dollenme yada kaliteli embiriyo oluşmuyor.
Izmir'deyim irenbe kaan bozkurtta yapmıştım.ben seneye sisli memorialde deneyeceğim olmazsa bidaha denemeyecegim.zaten bidaha olmazsa artık olmaz.bu arada hangi ildesin ben Malatya'dayım ve buradaki en iyi kliniğe yaptırdım tüp bebeklerimi ama olumsuz oldu
Nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah işte biz byanlar herşeyi deniyoruz ama bedenen de psikolojikmende kendimizi çok yıpratıyoruz ne yazkkiIzmir'deyim irenbe kaan bozkurtta yapmıştım.ben seneye sisli memorialde deneyeceğim olmazsa bidaha denemeyecegim.zaten bidaha olmazsa artık olmaz.
canım yumurta donasyonunj düşündünmü hic?))))Inşallah canım cümlemizden için..Nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah işte biz byanlar herşeyi deniyoruz ama bedenen de psikolojikmende kendimizi çok yıpratıyoruz ne yazkki
onun nasıl birşey olduğunu hiç bilmiyorumcanım yumurta donasyonunj düşündünmü hic?))))Inşallah canım cümlemizden için..
Canım inş. böyle birşeye gerek kalmaz Rabbim bir mucizesini yollaraynen oyle,ama kızımın tek kalma fikri beni korkutuyor.o yuzden ilerde düşünebilirim...