Canım rüyayı görmüştün yorumlamıştık birlikte.Şimdi görüyorum ki 7 haftalık çizelge var hamilemisin?Varmı rüyanla bir bağlantısı?
Selam Nazlıcım. Evet ben o rüyayı gördükten sonra hamile kaldım. Sanırım rüyasını gördüm :)
Çok sevindim canım :1hug: Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallahŞenizKalbin çok temizmiş malum olmuş canım sana.:teytey::teytey:Bugün bu mutlulukla bütün işlerimi yaparım ben.Çok öptüm canım sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmen dileğimle Şeniz
merhaba canım öncelıkle gebelıgın hayırlı olsun allahım tamamına erdırsın inşallahhh
ay bende aynı bur tarz gormüştüm :) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya bu ay ıkı kere gördum bırınde bır tabak yumurta haşlanmış dılımlenmiş yıroyorum am nasıl iştahla çok da severım yumurtayı :) ıkıncısınıde gecen gordum yıne soyup yıyorum elımde böyle evlet oldugunu bılıyordum yumurtanın sana çıkmış hemde benımle aynı zamnlarda görmüşsün bana cıkar inşallah 6 gun kaldı zaten bakalım
amin canım benım amın ama benzer ruyalar :) hatta ben işimi sağlama aldım yedım bıle :))
İNŞALLAH CANIM HAYIRLISI OLSUN BAKALIM
sen nasılsın sen daha tazesın nasıl gıdıyor alıştınızmı bırbırınızee
inşallah canım ya ama normal şeyler.sabrın sonunda bır hedıye verılcek sana düşüncesı bıle mukemmel
sana meşu bır şey sölıycem şimdı nasıl anlmıştın gebe oldugunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?