- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
esracım bu arada şansımızın az olduğunu düşünme, sende hiç bi sorun olmaması şansı yükseltiyor, yoktu dimi cnm?
rahım fılmı falan bişi cekılmedım
suan ıcın sorun yok
ınşş yoktur canm
ınş sowaycıgım
hepınıze dualasrımı eksık etmıorum
rabbım yuzumuzu hayırlı evlatlarlan guldursun
yumurtalarım toplanırken anestezideydim uyandıktan sonra hafif başlayan ağrılarım biraz arttı. yarım saat dinlendim eve gittik uyudum 2 saat sonra ağrıyla uyandım çok sancım oldu 1 gün muhakkak dinlenmen gerekir. parol veriyorlar. ama ben uyumaya çalıştım içmedim ertesi gün de dinlendim sonra birşeyim kalmamıştı. asıl transferde idrara sıkışık olmaktan dolayı çok sıkıntı çekmiştim ama benim ilki tutmadı inşallah ikincisi tutacak... rabbim hepimize bu yolda yardımcı olsun...
kızlar beni tam uyutmayacaklar belden aşağım uyuşacak sadece çok mu zor oluyor yarın gidiyorum dua edin eğer eşimde sperm bulabilirlerse benim yumurtalarımı toplayacaklar
nolur dua edin sperm bulsunlar duaya çok ihtiyacım var kızlarrr
kızlar beni tam uyutmayacaklar belden aşağım uyuşacak sadece çok mu zor oluyor yarın gidiyorum dua edin eğer eşimde sperm bulabilirlerse benim yumurtalarımı toplayacaklar
nolur dua edin sperm bulsunlar duaya çok ihtiyacım var kızlarrr
kızlar hadi güzel haberler verin inanın bunu duymaya okadar ihtiyacım varki hepinizin hamile haberlerini duyalım hep beraber
mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı 7 tane varmış.iyi dedi doktor bugunde arayıp bilgi vercekler onu sabırsızlıkla bekliyorum ama bişi kafama takıldı dün demiştiki doktorum.çarşamba günü sabah yani yarın için transferi sabah gerçekleştiririz dedi ...kafama takılan şu topladıktan neredeyse 1 bucuk gün sonra yerleştirmeleri normalmi yoksa yumurtalarım çok mu kalitesiz çok korkuyorum bu arada eşimde spersa yısı ve hareketi düşük çıkmıştı ama çok şükür hareketli bir spermi bulundu dün ve ayrıca mikroenjeksiyon uygulandı ....lütfen bir fikri olan beni rahatlatsın çok sıkıntılıyım allah herkesin gönlüne göre verir inş.
Benimde dün toplandı arkadaşlar.Şimdilik herşey yolunda çok şükür.Cuma günü arayıp transferi konuşucaz ya o gün yada duruma göre blasta bırakabirlermiş.O zamanda pazar günü transfer olmuş oluyorum.İnşallah blasta kalır.Bekliyoruz bakalım...
Benimde dün toplandı arkadaşlar.Şimdilik herşey yolunda çok şükür.Cuma günü arayıp transferi konuşucaz ya o gün yada duruma göre blasta bırakabirlermiş.O zamanda pazar günü transfer olmuş oluyorum.İnşallah blasta kalır.Bekliyoruz bakalım...
kızlar zormu ya
sordum ama cvp alamadım
Sağolun arkadaşlar. Blast, yumurtaların 5.gün transfer edilmesine deniyo.Yani yumurta 5.güne kalabiliyorsa bayağı kaliteli anlamıda çıkarılabilir.Yumurta toplama işleminde zaten uyutuluyorsun ve hiçbirşey hissetmiyorsun.Uyandığında adet sancısı gibi ağrı oluyor.Öyle dayanılmıcak gibi bişey değil.Yaşayınca çok zor bişey olmadığını anlarsınız.Benim ikinci denemem olduğu için neler olacağını önceden biliyordum ama yinede insan biraz geriliyor.Zaten anestezi vermeden önce ağrı kesici veriyorlar ağrıyı daha hafif hissediyorsun.Ertesi gün geçiyor.Zor bişey değil yani.Allah hepimize kolaylıklar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?