Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

rahım fılmı falan bişi cekılmedım
suan ıcın sorun yok
ınşş yoktur canm

canım tüp bebekte rahim filmine gerek yok, bildiğim kadarıyla aşılamada lazım oluyo, içini ferah tut sende, sende başka bi sorun olsaydı sanırım şimdiye kadar çıkardı, umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız cnm...

ınş sowaycıgım
hepınıze dualasrımı eksık etmıorum
rabbım yuzumuzu hayırlı evlatlarlan guldursun

ınş sowaycıgım
hepınıze dualasrımı eksık etmıorum
rabbım yuzumuzu hayırlı evlatlarlan guldursun

esracım benim tek yumurtam döllenmiş, onuda yarın transfer yapacaklar, bakalım inşallah tutar, 2.gün transferi yapacaklar, pek tutmaz diye biliyorum ama kısmet herşey allahtan, üzülmemem gerek moralimi yüksek tutmalıyım ...

yumurtalarım toplanırken anestezideydim uyandıktan sonra hafif başlayan ağrılarım biraz arttı. yarım saat dinlendim eve gittik uyudum 2 saat sonra ağrıyla uyandım çok sancım oldu 1 gün muhakkak dinlenmen gerekir. parol veriyorlar. ama ben uyumaya çalıştım içmedim ertesi gün de dinlendim sonra birşeyim kalmamıştı. asıl transferde idrara sıkışık olmaktan dolayı çok sıkıntı çekmiştim ama benim ilki tutmadı inşallah ikincisi tutacak... rabbim hepimize bu yolda yardımcı olsun...

zor bır surec
sonucu gusel oldukan sonra
aslında cok guselde bır duygu
cunku bebegının ıcıne nasl tarnsfer ettıklerını goruorsun
rabbım herkesı anne etsın ınşşşşş

kızlar beni tam uyutmayacaklar belden aşağım uyuşacak sadece çok mu zor oluyor yarın gidiyorum dua edin eğer eşimde sperm bulabilirlerse benim yumurtalarımı toplayacaklar

nolur dua edin sperm bulsunlar duaya çok ihtiyacım var kızlarrr

çok üzüldüm canım rabbim kolaylık versin. Inşallah bulurlar dualarımız seninle

rabbım yardımcın olsun ınş canm

kızlar hadi güzel haberler verin inanın bunu duymaya okadar ihtiyacım varki hepinizin hamile haberlerini duyalım hep beraber

mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı 7 tane varmış.iyi dedi doktor bugunde arayıp bilgi vercekler onu sabırsızlıkla bekliyorum ama bişi kafama takıldı dün demiştiki doktorum.çarşamba günü sabah yani yarın için transferi sabah gerçekleştiririz dedi ...kafama takılan şu topladıktan neredeyse 1 bucuk gün sonra yerleştirmeleri normalmi yoksa yumurtalarım çok mu kalitesiz çok korkuyorum bu arada eşimde spersa yısı ve hareketi düşük çıkmıştı ama çok şükür hareketli bir spermi bulundu dün ve ayrıca mikroenjeksiyon uygulandı ....lütfen bir fikri olan beni rahatlatsın çok sıkıntılıyım allah herkesin gönlüne göre verir inş.

bır fıkrım yok ama
senınde allh gonlune gore vrır ınşşşşş

Benimde dün toplandı arkadaşlar.Şimdilik herşey yolunda çok şükür.Cuma günü arayıp transferi konuşucaz ya o gün yada duruma göre blasta bırakabirlermiş.O zamanda pazar günü transfer olmuş oluyorum.İnşallah blasta kalır.Bekliyoruz bakalım...

gusel sonuclarlan gel ınşşşş
cok agrılımı bu yumurt toplama işlemi

Hadi hayırlısı canım benimde cumartesi toplanıcak.
Blasta kalması ne demek?

Sağolun arkadaşlar. Blast, yumurtaların 5.gün transfer edilmesine deniyo.Yani yumurta 5.güne kalabiliyorsa bayağı kaliteli anlamıda çıkarılabilir.Yumurta toplama işleminde zaten uyutuluyorsun ve hiçbirşey hissetmiyorsun.Uyandığında adet sancısı gibi ağrı oluyor.Öyle dayanılmıcak gibi bişey değil.Yaşayınca çok zor bişey olmadığını anlarsınız.Benim ikinci denemem olduğu için neler olacağını önceden biliyordum ama yinede insan biraz geriliyor.Zaten anestezi vermeden önce ağrı kesici veriyorlar ağrıyı daha hafif hissediyorsun.Ertesi gün geçiyor.Zor bişey değil yani.Allah hepimize kolaylıklar nasip etsin.

amın canım allh ınş verır kolaylıgınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…