Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

benimde perşembe günü yumurtalarım toplanıyor, çok heyecanlıyım, ama umutlanmakta istemiyorum, umarım sonuç pozitif olur....

arkadaşlar, yumurtalar toplandıktan sonra kendinizi nasıl hissettiniz, ben acaba iyi olurmuyum, işyerime gelebilirmiyim acaba, iyi hissedermiyim kendimi, çünkü işyerimin tüp bebek yapacağımdan haberi yok, mecbur ufak bi yalan uydurarak işe geç geliceğimi söyledim, sabah 9da toplanıcak yumurtalarım, öğlen 12ye kadar işimin başında olurmuyum acaba?

soway yumurtalar toplanınca 1 gün yatman lazım transferden sonrada ilk 3 gün dinlenmen lazım daha sonra kendini yormadan işlerini yapabilirsin hayırlısı inşallah pozitif olur..

bnde amleıyattan cok korkuyorum kızlar zor bır surecmı ya.....
ılk denemm olacak
ekımde gıdıcem...

zeymah teşekkür ederim, sonunda bu işlemide atlattım çok şükür, şimdi ise heyecanlı bekleyiş var, bakalım yarın arayacaklar yumurtaların kaç tanesi kaliteli, döllenecekmi çok merak ediyorum, umarım bu çektiğim acıların karşılığını alırım, toplam 6 yumurta toplandı, az sanırım, ama önemli olan kalitesiymiş...

soway önemli olan yumurta kalitesi bana 1 tane 8 hücreli konuldu 6 tanede donduruldu.inşallah hayırlısı ile sonuç belli olur:))şimdi sonuç bekleme heyecanı başlıyor sende hadi bakalım bende bugün dr ye gittim keseyi gördü 2 hafta sonra kalp sesine bakıcak hayırlısı diyorum:))rabbim herkese nasip etsin.

zeymah çok sevindim senin adına, inşallah allah banada nasip eder, bana biraz akıl ver, transferden sonra izin alıp dinleneyimmi, yatarakmı geçireyim ilk üç günümü, yoksa yine çalışayımmı, inşallah sağlıklı bi bebeğin olacak canım, stersten uzak dur, çok etkiliyo çünkü..

bende gecen hafta carsamba toplattırdım cok sukur bekledıgım kadar agrı olmadı burda cok agrıdı yazanları okudukca cok korkuyodum amelıyathaneye gırerken tıtremekten bayılacaktım masaya yatıncada cok agladım ama zaten ıslem sırasında uyuyorsun bısey anlamıyosun sonrasıda adet sancısı gıbı bı agrı oluyo onun ıcınde ıstersen agrı kesıcı yapıyolar onuda hıc anlamıyosun. ben gozumde cok buyutmustum ama dedıgım gıbı hıc korkmayın fazla agrımıyo. benım sonrasında karnım cok sıstı su toplamıs o da dr 10dan fazla yum alınınca olur dedı(benden 15 aldılar). bıde ohss baslangıcı oldugu ıcın sısmıs sıslık ıcınde serum verdıler bı kac gun cok sukur su anda hafıf var. transferımde ctesı oldu o zaten agrısı olmuyo sonrasında yumurta toplamayı atlattıktan sonra bence gerısı kolay hele bence ıgnelerı bıtırdıkten sonra benım epey sıslık oldu ıgneler vurulurken. guclubacismile

canım hayırlı olsun..transferden kaç gün sonra kese görülüyo?? ne zaman gtmeliyim??

hersey bebege ulasmak ıcın gercı korkunun ecele faydası yok
ay ne gusel duygular ya
rabbım sonunuda pozıtıf etsın kızlar hepınızın ınşşşşşşşşşşşşşş

evet arkadaşlar çok doğru, korkacak hiç bişey yokmuş, bende hiç ağrı olmadı bile, bugün merkezden tel bekliyorum 6 yumurtamdan bakalım kaçı döllenmiş, çok heyecanlıyım, umarım hayal kırıklığına uğramam ve umarım spermler iyidir. yumurtaların döllenmesiylede bitmiyor iş, bide tarnsfer var, buseferde acaba tutacakmı korkusu yaşicaz, allah hepimizin yardımcısı olsun, bende hiç bi sorun olmadığı için sağlıklı olduğum için seviniyorum, allah korusun ya bendede olsaydı, ozaman napardım? arkadaşlar hepimiz içimizi ferah tutalım ve eninde sonunda hamile kalacağımıza inanalım, inanmak başarmanın yarısıdır :)

Ben şuan 13 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denememiz de tuttu.Açıkçası en korktuğum işlem yumurta toplama işlemiydi geceleri uykularım kaçtı acaba nasıl olacak ne yapacağım diye ama korktuğum gibi olmadı genel anestezi altında oldu doktoruma çok güveniyordum ve ameliyathanede beni çok rahatlatıcı şeyler söyledi ve tabi ekibi çok iyiydi o konuşmalar esnasında uyumuşum.Uyandığım zaman yatağımdaydım eşim başımda beni konuşturmaya çalışıyor çok tuhaf bir duygu kasıklarımda hafif bir ağrı oldu 1 saat sonra çıkardılar beni o gün ve ertesi gün evimde dinlendim sonra işime gittim ama kasık ağrılarım 1 hafta kadar sürdü 17 tane yumurta toplanmıştı 12 tanesi döllendi ve sonuna kadar sadece 4 tane sağlıklı kaldı.Çift Transfer yapıldı ama 1 tanesi tuttu.Çok korkulacak bir şey yokmuş anladım...bilmiyorumkismile

peki canım kaçıncı gün transferi yapıldı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…