bızdeede sonway sorun sperm azlıgı
acaba sansımız cokmu az yaw
soway önemli olan yumurta kalitesi bana 1 tane 8 hücreli konuldu 6 tanede donduruldu.inşallah hayırlısı ile sonuç belli olur:))şimdi sonuç bekleme heyecanı başlıyor sende hadi bakalım bende bugün dr ye gittim keseyi gördü 2 hafta sonra kalp sesine bakıcak hayırlısı diyorum:))rabbim herkese nasip etsin.
bızdeede sonway sorun sperm azlıgı
acaba sansımız cokmu az yaw
Ben şuan 13 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denememiz de tuttu.Açıkçası en korktuğum işlem yumurta toplama işlemiydi geceleri uykularım kaçtı acaba nasıl olacak ne yapacağım diye ama korktuğum gibi olmadı genel anestezi altında oldu doktoruma çok güveniyordum ve ameliyathanede beni çok rahatlatıcı şeyler söyledi ve tabi ekibi çok iyiydi o konuşmalar esnasında uyumuşum.Uyandığım zaman yatağımdaydım eşim başımda beni konuşturmaya çalışıyor çok tuhaf bir duygu kasıklarımda hafif bir ağrı oldu 1 saat sonra çıkardılar beni o gün ve ertesi gün evimde dinlendim sonra işime gittim ama kasık ağrılarım 1 hafta kadar sürdü 17 tane yumurta toplanmıştı 12 tanesi döllendi ve sonuna kadar sadece 4 tane sağlıklı kaldı.Çift Transfer yapıldı ama 1 tanesi tuttu.Çok korkulacak bir şey yokmuş anladım...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?