Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

Hanımlar 19 tane yumurtam saat 11 de toplandı.. Hala ağrım var. Sadece kasık ağrısı değil,sağ yukarı kadar çıkan bi karın ağrısı gibi..Yatınca ii,kalkıp dolaşınca,derin nefes alınca ağrılar giriyoo.. Normal mi nolur yazınn...

korkma canım normal onlar bugün hafif agrı olur diyolar ama benimde sancılarım oldu tuvalete falan gidince gaz sancısı gibi oluyo buda normalmiş korkma sakın

benimde pazartesi toplandı. uyuttular. uyandıktan sonra ağrıları hissettim. 2 saatte zor dindi. hafif ağrırken çıktık eve döndük. 19 tane topladılar. salı aradım 16 sı döllenmiş. bugün yine arayacağım. hala rahim kısmında ağrı var. biraz yatıyorum. ağrılar hafifleyince ev işleri yapıyorum. sadece tuvalete çıkınca ağrı çoğalıyor. transfere kadar inşallah geçer. birde bel ağrım oldu. geçmiyor.

kızlar yeni geldim opudan biraz kanama var normalmi 26 tane yumurta toplanmış.

canım öncelikle geçmiş olsun, baya yumurta toplanmış hayırlı olsun. benden 11 adet toplanmıştı peçeteye gelen çok hafif bir lekelenmem oldu o gün boyunca. ama oldukça fazla gaz sancısı çektim 3 gün kadar gaz problemim oldu sonra geçti.

gaz sancın falan olacak sana bişey diyeyim mi hiç iş yapma şimdide yapma dinlen bel agrısı kasık agrı oluyo benim transferdede geçmemişti

gaz sancın falan olacak sana bişey diyeyim mi hiç iş yapma şimdide yapma dinlen bel agrısı kasık agrı oluyo benim transferdede geçmemişti

bugün ağrılarım daha iyi fazla sıkıştırmıyor. düzgün yürümeye başladım. c.tsi sabah 8.30 transfer olacak çok heyecanlıyım.evde ne yapacağımı şaşırdım. evden uzaklaşmak en iyisi. işleri görmeyince yapma derdinde kalmıyor.
herşey gönlünce olsun.

en iyisi inşallah hayırlı haberler verirsin. benim herşey gönlümce olmadı malesef negatif

kızlar rahım su toplamış.transferim öbür aya kalsı.şimdi adeti bekliyoruz.dr tutunma şansının böle daha fazla olduğunu söledi.

kızlar hamıleyım lısteye ekleyınnn darısı olmayanların basına hayırlısıyla ınsallah

aaaaaaaa tok canım gozn aydın
kac cıktı degerın yazmamıssın canım
hadı bakalım daha ıyı haberlerını beklıoyruz

hanımlar yenı yasa cıktı dedıler coğul gebelıklerı onlemek için tek emriyo transfer edılecekmış doğrumu bununda tutma şansı % 40 dedıler cok üzüldüm

hanımlar yenı yasa cıktı dedıler coğul gebelıklerı onlemek için tek emriyo transfer edılecekmış doğrumu bununda tutma şansı % 40 dedıler cok üzüldüm

evet tek emriyo transferi ediliyo.ama 5.gune bekletip en iyisini transfer ediyolarmış.tek yumurtadan da ikiz olma ihtimalı var hayırlısı artık alnımıza ne yazıldı ise çekicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…