Hadi al bebişini gel.. Güzel haberlerini bekliyorum..
Hanımlar 19 tane yumurtam saat 11 de toplandı.. Hala ağrım var. Sadece kasık ağrısı değil,sağ yukarı kadar çıkan bi karın ağrısı gibi..Yatınca ii,kalkıp dolaşınca,derin nefes alınca ağrılar giriyoo.. Normal mi nolur yazınn...
kızlar yeni geldim opudan biraz kanama var normalmi 26 tane yumurta toplanmış.
benimde pazartesi toplandı. uyuttular. uyandıktan sonra ağrıları hissettim. 2 saatte zor dindi. hafif ağrırken çıktık eve döndük. 19 tane topladılar. salı aradım 16 sı döllenmiş. bugün yine arayacağım. hala rahim kısmında ağrı var. biraz yatıyorum. ağrılar hafifleyince ev işleri yapıyorum. sadece tuvalete çıkınca ağrı çoğalıyor. transfere kadar inşallah geçer. birde bel ağrım oldu. geçmiyor.
gaz sancın falan olacak sana bişey diyeyim mi hiç iş yapma şimdide yapma dinlen bel agrısı kasık agrı oluyo benim transferdede geçmemişti
bugün ağrılarım daha iyi fazla sıkıştırmıyor. düzgün yürümeye başladım. c.tsi sabah 8.30 transfer olacak çok heyecanlıyım.evde ne yapacağımı şaşırdım. evden uzaklaşmak en iyisi. işleri görmeyince yapma derdinde kalmıyor.
herşey gönlünce olsun.
en iyisi inşallah hayırlı haberler verirsin. benim herşey gönlümce olmadı malesef negatif
hanımlar yenı yasa cıktı dedıler coğul gebelıklerı onlemek için tek emriyo transfer edılecekmış doğrumu bununda tutma şansı % 40 dedıler cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?