Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

arkadaşlar selam
benim de 12 tane yumurtam toplandı.şu anda biraz ağrım var, şişlik var onun dışında pek rahatsızlığım yok.
benim sıkıntım doktorum bir tane jel verdi vajinadan gece yatmadan önce kullan dedi
birde kola yapıştırılacak bir bant verdi 48 saatt e bir değiştirilicek
onda sıkıntım var güzel yapıştırdım ama kolumu hareket ettirdikçe bantın içine hava giriyo, sonra katlanıyo ha kolumdan çıkmıyo ama etkili olmuyomudur diye çok korkuyorum sizinde böle bişiniz oldu mu?

canım ılk önce hayırlısı olsun benım allahın ıznıyle salı toplanıyorlar ama ben bunları 3 cu kez yasıyorum kolundakı bant bebegın daha ıyı tutunması ıcın rahım ıcın gereklı olan bır bant bende kullanıyorum egerkı koluna kullanıyorsan kolunda farklı yerlerde dene belkı sabıt kalır

Selam arkadaslar.. Bende araniza yeni katildim..
2008 yilinda ilk tüp bebek deneyimini yasadim.. Yumurta toplandiktan sonra asiri derecede agrim oldu.. Hatta agriya dayanamadim ve esim gece beni acil hastaneye goturmek zorunda kaldi.. Karnimda cok fazla hava olustugundan agrim cokmus ama doktor bunlarin son derece normal oldugunu söyledi.. O zaman 10 tane yumurtam alinmisti.. Bir tanesi kucuk diye kullanilmadi diger 9 taneden 8 tanesi döllendi.. Yasim 30'dan kucuk ve ilk denemem oldugu icin bir tanesi yerlestirildi geriye kalanlar donduruldu.. Allaha sukur iki hafta sonra hamile oldugumu ögrenip 2009 ocak ayinda son derece saglikli oglumu kucagima aldim.. Dilerim allahtan herkes bu duyguyu yasar...

berna allh analı babalı saglıklı bır skeılde buyutmeyı nasp eylesın darısı bzıeeeee

gulum hosgeldın tupemı basladın sende tabıkı alırız senıde aramıza :)

berna allh analı babalı saglıklı bır skeılde buyutmeyı nasp eylesın darısı bzıeeeee

gulum hosgeldın tupemı basladın sende tabıkı alırız senıde aramıza :)

Canım çok sağol..Evet canım başlayacağız hayırlısıyla..aralık adetimi bekliyorum büyük bir tedirginlikle..Tedirginim çünkü ne olcak bitcek hiç bilmiyorum..
Çalıştığım için kontrollere nasıl gidip gelcem bilmiyorummmmmmm hiç birşeyyyyyy????Kafam bir milyonnnn...

slm arkadaşlar bende 2.tüp bebek tedavisi görüyorum ve ptesi günü yumurtalarım toplanacak,yanlız öğrenmek istediğim kafamı kurcalayan sorularım var,ilk denememde dr um bana yumurta toplama işleminden sonra progynex iğne vermişti ben kan tahlili gününe kadar onu kullanmıştım,ama okuyorumki vajinal jel ve bant kullanan arkadaşlarda var,sizce hangisi daha etkilidir sizler neler kullanıyorsunuz.
bu arada transfer edilmiş kan tahlilini bekleyen bütün arkadaşlarıma bol şans ve dolu göbişler diliyorum.

canım bılıorsun bnemde ılk denemem suanda
bnde 5. gun once adet olup basladım ılacarıma
bende senın gıbı tedırgındım
ama rabbım ılacı ıcmeye baslayınca o sıkıntını dagıtacaktır ınşşşşşş

her zamn senınle her bunye farklı her merkezzınde tedavı seklı farklı doktorun san onu vermısse bnce kafanı kurcalama canım sanada bol sans ayrıcaaaaaaa

herzamn senınlen sen tedavının tadını cıkar takılma böle seylere

dilaracıgım işin gucun rast gelsın ınşşşş

kızlar yeni geldim sayılır topladılar yumoşlarımı 10 tane çıktı umarım kaliteleride güzeldirde sorunsuz bi tedavim olmuş olur:18:,nedense bu sefer biraz fazla uyumuşum ve öncekine göre ağrım biraz fazla oldu,bana uyanabilirsiniz diye pek çok kez tekrarladılar duyuyorum ama gözlerimi açmakta zorlandım,çok şükür bu sürecide atlatttım,bakalım yarın durum bilgisi için merkezimi arayacağım inş sorun olmaz ve bol embriyom olmuştur dualarınıza ihtiyacım var,herkese Allahım kolaylık versin..

allh kolaylık versın canımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…