Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

benimde cumartesi toplandı bugün pazartesi ağrısı hala cok fazla yarın sabah transfer yapılacak bu ağrıdan dolayı cok korktum ve genel anestezi istedim kasıklarımın ağrısı inanın göğsüme vuruyor nefes bile alamıyorum 20 adet yumurta toplandı sizce normalmi bu ağrı

kızlarr güne merkezimin telefonuyla uyandım,embriyoloji lab. dan arıyolardı.hani benim 10 yumurta toplanmıştı ya sadece 5i olgun muş..ve sadece 3ü döllenmiş çok üzüldüm ama şimdi dua ediyorum inş onlar en güzel kalitededirler ve bana tutunur diye.bölünmeleri hakkında bilgi vermediler perşembe günü arayıp bölünmeleri hakkında bilgi alacağım.önceki tedavimdede 9 yumuratnın 7si olgundu ve 3ü döllenmişti ve sadece birinin bölünmesi güzeldi onu transfer etmişlerdi.muayene esnasında oysaki yumurtalarım gayet büyük duruyolardı ama ne oldu anlayamadım.ne olur sizlerde dua edin arkadaşlar kaliteleri güzel olsun ve tutunsun çok ihtiyacım var..

Selam kızlar

Yumoşlar bu sabah toplandı irili ufaklı 27 taneymiş
ayıklanmak üzere embriyologa gittiler

Sağolsun ekip çok iyiydi ,ßen de odaya çıkınca uyandım

çok şükür hiç aksilik yaşamadım 2.³º saatde evdeydim

:13:

reçetemde ³ hap / ¹ vajinal jel var :79:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bizde haziran 2009 da tüp bebek yaptrmıştık transfer olurken zorlanmadm okadr sıkışık olmuyrsn zaten...malesf ben test yapacagm gün adet görmştm sonuç yinede pozitifti ytmam gerekiyodu yattm da ama yinede düştü şimdi yenden başlamak istyrz iyi biryer arıyrz anadolu sağlk merkezi nasl acaba biln varmı...?Rabbim enkısa zamnda bizlerede sağlıklı evlatlr versn

slm kızlar ne var ne yok bugün bakalım,ben yarın olmasını bekliyorum 3 embriyomun durumunu öğrenmek için yerimdede duramıyorum.

günaydın

duramazsın tabiiii :90: inşaallah iyi haberler alırsın

beni de dün aradılar : 27 yomoşdan 20 si döllenmiş

elenenler var tabii ,15 i embriyo olarak 3 gün bekleyecek dediler

artık kaç tane kaliteli ilerler bugün yarın belli olur
Cuma transfere de çağırabilirler

:81:

canım maaşallah ne güzel. benim dün 7 adet toplandı şimdi ne durumdalar haber bekliyorum inşallah hakkımızda en hayırlı olan olur bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…