Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

slm kızlar,geldim ben transferim oldu inşallah tutunur dualarım hep öyle,2 tane transfer edildi birisi çok iyi olmasada gene iyi diğeri normal,inşallah birinden biri tutarda bu tedavimde yüzüm güler.,transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım sonra wc ye gittim ve bi yarım saat daha dinlendim,simdide evimdeyim dinlenmeye çekildim yine en azından 3 4 gün dinlensem yeterli diye düşünüyorum,çalışmıyorumda öle bi sorunum yok,tedavisi devam eden arkadaşlarımada başarılar diliyorum...dualarımızı eksik etmeyelim..

:81: :81: :81: :87:
hayırlı olsun çok sevindim canım

nerde yaptırdın yazmamışsın unuttum galiba :S Ben Kayseri Tüp Bebek Merkezindeyim
www.kayseritupbebekmerkezi.com

transferde anastezi var mıydı yazmamışsın ama .....yok diye biliyorum ben

inşaallah 2 hafta sonunda hamileliğimizi de yazarız
artık birlikte doğururz senle :13:

sğlun cnm arkadaşlarım iyi dilekleriniz için bi bebişimin bile tutunması yeter bana ,ben istanbulda tedavi görüyorum cnm memorialde.transfer işleminde anestezi yok,geri sayım başladım bugün daha 1 inşallah sorunsuz bi 12 gün geçiririmde olumlu sonucumu sizlere haykırırım,bu cuma gününe yakışan bol dua kızlar eksik etmeyelim.

kızlar sıze bır sorum olaacakkkk sımdı ben adet bıtımı vajınal fıtıle basladım tup bebek ıcın gece kullandım ılkını...
sabahtan berı pembemsı kanamam var böle olan varmı aranızda cok korkuyorum

Selam kızlarrrrr nasılsınız görüşmeyeli

güzel haberlerle döndüm:13:

dün buraya yazdıktan sonra aradılar , öğlen çağırdılar
Transfere giderken idrara sıkışıktım
eşimle birlikte gittik ,yarım saat bekledikten sonra Memorialden gelen Embriyolog bizimle konuştu

" 3. günde çok iyi kalitede yumurtalardan 2 sini taransfer edebileceklerini söyledi
aslında 3.sünüde düşünüyoruz ama üçüz gebelik benim için ve bebeklerin sağlıkları için tehlike arzedebilirmiş o yüzden 2 tane embriyo yerleştirileceğini"
söyledi

ben de 3üz de zorlanırım dedim istemedim 2 tane yeterli
diğerlerinden iyi olanları donduralım dedim,yarın belli olacak onlar

Dr bey ve ekibi çok güzel bi şekilde sorularıma cevaplar verdiler ,transfer esnasında da bilgilendirdiler beni
ekrandan görmek istediğimi söyledim

bana da işlem sırasında anlattıklarını dinlemek ve transferi izlemek kaldı

Rahim çok iyi durumda kalınlaşmıştı ... pipetle embriyoları koydukları yeri gördüm

5 dak dinlenince odama çıkardılar beni 15 dak daha yattıktan sonra wc ye gittim
sonra bi Progynex iğne yaptılar bana daha iyi tutunsunlar diye
ve 2 tablet ilaç daha yazdılar reçeteme
(bi de benim yumurtalıklarımın ağrısı için serum takıldı )
Dr bey gelip işlemin başarısından bahsetti bu embriyolardan umutluyum dedi :81:
1 saat dolmadan eve döndük

dünden beri yemek ve wc dışında hep yattım

bundan sonra kan tahlilleri için 12 gün beklemek gerek :97:

Allahım bundan sonra korusun bizi
hepimizin bebişleri kucağına almak nasip olur inşaallahh

Son düzenleme:

hadi hayırlı beklemeler suzidilara,memorialdemi tedavi oldun_dr un kimdi bide progynex iğneden sonra 2 ilaç daha verdiler die yazmışsın nelerdır onlar?

@herzaman seninle : ben Kayseri Tüp Bebek Merkezi nde tedavi oluyorum

ilaçlarım biri vitamin biri de estroferm tablet :80:

suzi dilara hayırlı olsun transferin canım... bende kayseri tüp bebekte tedavi oluyorum... sana bi kaç sorum olacaktı... doktorun kimdi yumurta toplama işlemini anestezi altındamı yapıldı.. ben soracağım hep unutuyorum... inşallah güzel haberler verirsin burdan...

teşekkür ederim inşaaalaahhhhh

Dr'um Nurettin Bey

transferimde anestezi oldu evet
çok azcık bişey ama, hiç hissetmedim odaya geçerken uyandım

teşekkür ederim inşaaalaahhhhh

Dr'um Nurettin Bey

transferimde anestezi oldu evet
çok azcık bişey ama, hiç hissetmedim odaya geçerken uyandım

sağol canım cevabın için benim doktorum turgut bey, bende çok memnunum doktorumdan. gerçekten çok iyiler.. bu benim 3. denemem olduğu için çok korkarak gittim ama tedaviye başlayınca içim rahatladı güvenmeye başladım. inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar. test tarihin ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…