Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

ay kusura bakma ne olur ama cok guldum yazina yani yanindaki kadinin ayilma konusmasina:)))
ah canim rahim filminde benim de bes alti saniyelik bir ilk asama vardi sanarsinki on yildir aci cektim gb oldum ama gerisini hic anlamamistim igne degildi yapilan da rahimi one dogru cekiyormus galiba basta aletlerle ilgili, zaten sirf ondan simdi lokal anestezi kismini taktim
ama lokali devlet odeyecek (burda her seyi devlet oduyor) genel anestezi istersem nerdeyse bin euro cikicak bizden, ilkinde olcagini bilsem hadi odeyeyim ama dort sefer de o paraya bir tanede turkiyede tup bebek denerim diye dusunuyorum, ah kizlar ne yapsam ohaoldumsmile

bu arada su an sonuc mu bekliyorsun? oyleyse Insallah mujdeyle costurursun bu topigi yakinda.

Krisciğim ben Alman'da devam edeceğim. Dondurulmuşlarım da orada zaten. Eğer dondurulmuşlardan sonra devam edecek olursam da yine aynı doktorumla devam etmek isterim çünkü benim gonal f'e tepkilerim biraz tuhaftı. Başka doktora anlatmak zor olur diye düşünüyorum.

selam kızlar bende lucrin iğnelerimi kullanıyorum regl oldum bugün ctesi muayenem olcak yumurta toplama işlemine yaklaştıkça stresim artıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah dediğin gibi olur hepimiz güzel sonuçlar alırız.genel anestezi yapılcak bana ondanda korkuyorum biraz bu arada sigarayıda bırakamıyorum hatta içtikçe içesim geliyo :))

:sinifsinif:
inşallah dediğin gibi olur hepimiz güzel sonuçlar alırız.genel anestezi yapılcak bana ondanda korkuyorum biraz bu arada sigarayıda bırakamıyorum hatta içtikçe içesim geliyo :))

bende sigarayı tam bırakamadım hala ama epey azalttım. nasıl doğum kontrol hapıyla beraber sigara yasaksa bence bu iğneleri kullanırkende aynı riskler nedeniyle yasak. ben haftaya başlıcam iğnelere kısmetse. ama sanıyorumki transfer öncesi ve sonrasında içmem. çünkü bebişime zarar verme düşüncesi beni kemirir. seninde böle hissedip içmeyeceğine eminim. benim bi sürü arkadaşım hamile olduklarını öğrendikleri anda şıp diye bıraktılar :lepi:

evet benimde çevremdekiler aynı dediğin gibi yaptılar öğrenir öğrenmez bıraktılar bende bayaa azalttım ama en güzeli tümden bırakmak en iyisi bizde bir an önce bırakalım.ilk iğnelerim bitti benimde yarın kontrollerim yapılcak bana doğum kontrol hapı vermedi doktorum herkesin tedavisi farklı oluyo sanırım.

kıslar lokal anestezimi genel anestezimi önerirsiniz?

Arkadaşım bence lokal anesteziye hiç gerek yok, genel anestezi alıp rahat rahat çıkmak varken lokal olup olanı biteni izleyip gerilmene hiç gerek yok. Doktorlar lokal kullanılabilen yerlerde lokal anestezi yapmayı tercih ediyorlar ama zaten verdikleri çok az bir anestezi, zarar verecek bir dozda değil. Ben dayanamam soru sorarım, hareket ederim, birşey yaparım diye düşünüp genel anestezi istedim. iyi ki de öyle yapmışım. Yine de ilk başlarda her konuşmalarını duydum, hatta rahime batırıp dışarı çıktıkları o iğneyi de hissedip bağırdım ama hemen sonrasında da daldım. Lokal olsaydı kesin bir yamuk yapardım:)

bende genel anestezi alcam aynen seninde dediğin gibi haymatlos kesin soru sormaktan doktorlara işini yaptırmam ben diye düşündüm bide uyanıkken herşeyi duyup anlamaya çalışmak stres yapabilir gerilmeye gerek yok boş yere.doktorda bana geneli tavsiye etti

iyi akşamlar aekadaşlar dün eşim mikaro tese ameliyatı oldu ve sperm bulundu bu sabahta benim yumurtalarım toplandı 9 tane bulunmuş çok iyi dediler. fakat şimdi ağrım be kanamam var bu normal mi, bilgisi olan varmı? bilgi verirseniz sevinirim...

gayet normal cnm benimde öle olmuştu ilaçlarını iç dinlen güzel güzel transfere mutlu ve dinlenmiş git özellikle de pozitif git ben de sonuç bekliyorum transferimin 10. günü bugün ama ben hiç test yapmadım ısrarla salıya kadar da yapmıcam sakın ha sakın erken test yapma mutluluğunu hiçbirşeyin bozmasına izin verme olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim canım sağol çok korkmuştum hastanede kanama olur falan demediler. seninde mutlu haberlerini alırız inşallah burdan

çok teşekkür ederim canım sağol çok korkmuştum hastanede kanama olur falan demediler. seninde mutlu haberlerini alırız inşallah burdan

aaa demediler mi hayret bu dr lara da şaşıyorum yani inş mutlu haberlerimi vericem allah hayırlısını versin rabbim hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar yumurtalarım alınanı 3 gün oldu transferim yapılalıda 1 gün oldu kasıklarımda çok agrı var nefes alırken bile rahatsız ediyor normalmi

slm arkadsim benim yumurtularim alindiktan sonra korkun bi agrim oldu kendimi cok kötü hissediyodum ilk 2gün midem bile agirmisti doktorum bayoyu ilik suyla doldurup yatmami tavsiye etti ve inan iyi geldi dilerim bu acilari unutup hic hatirlamayiz benim transferimin 7.günü beklemek cok zor bütün dualarim hepimiz icin allah yardimcimiz olsun:CüvCüv:

Arkadaşlar , benim yumurtalarım genel anestezi altında alındı , kendime geldiğimde odamda yatağımdaydım...14 yumurtam toplandı sadece 3 tanesi döllendi... transferde strese girdiğim için ve sıkışık olduğum için masada vücudum iradem dışında zangır zangır titriyodu.. dayanamadım sürgü istedim... allah kimseyi yatağa yatırmasın...
yumurtalarım toplandıktan sonra hafif ve yorulunca kasık ağrılarım oldu , transferden sonra da 4 -5 gün devam etti.şimdi hiçbi şikayetim yok yarın kan testimi yaptıracağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…