5-6 saniye ama yetiyor yani birde ben acı cektıkce yanımdaki kadın yenı ayılıyordu 'ayy ne atlı bir uyku gibi geldi demez mi ...öldürüvericektim
genel olmadıgıma pisman oldum .hsg ye dayandıktan somra buna da dayanırım demıstım ama acıdı ama sonucta dayandım kaydirigubbakcemile2
inşallah dediğin gibi olur hepimiz güzel sonuçlar alırız.genel anestezi yapılcak bana ondanda korkuyorum biraz bu arada sigarayıda bırakamıyorum hatta içtikçe içesim geliyo :))
kıslar lokal anestezimi genel anestezimi önerirsiniz?
iyi akşamlar aekadaşlar dün eşim mikaro tese ameliyatı oldu ve sperm bulundu bu sabahta benim yumurtalarım toplandı 9 tane bulunmuş çok iyi dediler. fakat şimdi ağrım be kanamam var bu normal mi, bilgisi olan varmı? bilgi verirseniz sevinirim...
gayet normal cnm benimde öle olmuştu ilaçlarını iç dinlen güzel güzel transfere mutlu ve dinlenmiş git özellikle de pozitif git ben de sonuç bekliyorum transferimin 10. günü bugün ama ben hiç test yapmadım ısrarla salıya kadar da yapmıcam sakın ha sakın erken test yapma mutluluğunu hiçbirşeyin bozmasına izin verme olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
çok teşekkür ederim canım sağol çok korkmuştum hastanede kanama olur falan demediler. seninde mutlu haberlerini alırız inşallah burdan
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar yumurtalarım alınanı 3 gün oldu transferim yapılalıda 1 gün oldu kasıklarımda çok agrı var nefes alırken bile rahatsız ediyor normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?