Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

Slm mercankara kan testinin sonucunu bizimlede paylas lütfen merak ediyorum insallah en iyi haberi verirsin

hadı Hyırlı haberle donersın ınsallah yarında mevlut kandılı allah o mubarek gunde yuzunu guldursun ınsallahh

wintersuncımm benide ekledin mi listene :kedi:

Slm mercankara kan testinin sonucunu bizimlede paylas lütfen merak ediyorum insallah en iyi haberi verirsin

maalesef dün adet gördüm doktorum yine de kan testini yaptır dedi :1no2:
ilk tüp bebek denememdi muhtemelen olumsuz olan sonucu saat 13:00 te alacağım...

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar , bu gecede yapılan dualar kabul olur , Allah hepimizi ve tüm isteyenleri sağlıklı hayırlı evlatla taçlandırsın inşallah....

Sevgili mercankara cok üzüldüm arkadasim... Benimde ilk denemem biliyosun martin 2sinde sonucu alicam simdi kendimi senin yerine koydum cok coook üzgünüm ama hersey bitmis degil allah dualarimizi kabuledicek inan... KANDILINIZ MÜBAREK,,DUALARINIZ KABUL OLSUN ARKADASLAR.....

bafo Masallah, tebrikler :))
mercankara uzgunum, bir dahakine gerek kalmadan dogal hamile kalirsin Insallah. ornekleri cok.

bafo Masallah, tebrikler :))
mercankara uzgunum, bir dahakine gerek kalmadan dogal hamile kalirsin Insallah. ornekleri cok.

teşekkürler arkadaşlar , dün çok kötüydüm ama bugün sizlerin ailemin ve eşimin desteğiyle çok çok iyiyim...
Böyle tedavi süreçlerinden sonra doğal yoldan hamile kalan da çokmuş , inşallah olur..

Hayalbebek sakın kendini strese sokma olumsuzda düşünme , iyi düşün iyi olsun , senin ki tutar inşallah...mutlululğunu bizimle paylaşmayı unutma ...

Sevgili mercankara sakinsende moralini bozma allah bizlerinde dualarini kabuledecek elbet Tabiki sonucumu sizlerle paylasicam,bu yazismalar,tavsiyeler ve iyi teminniler bana cok iyi geliyor hepinize tesekkürederim arkadaslar.........

kizlar daha gecen gun bir baslik vardi tup bebek sonrasinda dogal yoldan hamile kalan bir arkadasimizin haberi. tabiiki de dogal da olabilir sperm ve yumurta ve rahim oldugu surece ne kadar problem olursa olsun imkansiz diye bir sey yok umut hep var. su an yumurtalariniz cok uyarildi dogal hem de ikiz olursa hatirlarsiniz bu yazimi, ne olur yilmayin biz de anne olacagiz.

a.s.

slm arkadaşlar ben 3yıllık evliyim 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz 5 aşılamanın ardından mart ayında tüp bebeğe kadar geldik Rabbim bizim gb tüm isteyenlere bize nasip eder inşallah bu ay.büyük bir ihtimalle mart ortasında yapılacak tedaviye başladım hayırlısı bakalım ben anatoliada ankarada yaptırıcam orda yaptıran varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…