Arkadaşlar , benim yumurtalarım genel anestezi altında alındı , kendime geldiğimde odamda yatağımdaydım...14 yumurtam toplandı sadece 3 tanesi döllendi... transferde strese girdiğim için ve sıkışık olduğum için masada vücudum iradem dışında zangır zangır titriyodu.. dayanamadım sürgü istedim... allah kimseyi yatağa yatırmasın...
yumurtalarım toplandıktan sonra hafif ve yorulunca kasık ağrılarım oldu , transferden sonra da 4 -5 gün devam etti.şimdi hiçbi şikayetim yok yarın kan testimi yaptıracağım...
Arkadaşlar , benim yumurtalarım genel anestezi altında alındı , kendime geldiğimde odamda yatağımdaydım...14 yumurtam toplandı sadece 3 tanesi döllendi... transferde strese girdiğim için ve sıkışık olduğum için masada vücudum iradem dışında zangır zangır titriyodu.. dayanamadım sürgü istedim... allah kimseyi yatağa yatırmasın...
yumurtalarım toplandıktan sonra hafif ve yorulunca kasık ağrılarım oldu , transferden sonra da 4 -5 gün devam etti.şimdi hiçbi şikayetim yok yarın kan testimi yaptıracağım...
Slm mercankara kan testinin sonucunu bizimlede paylas lütfen merak ediyorum insallah en iyi haberi verirsin
maalesef dün adet gördüm doktorum yine de kan testini yaptır dedi :1no2:
ilk tüp bebek denememdi muhtemelen olumsuz olan sonucu saat 13:00 te alacağım...
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar , bu gecede yapılan dualar kabul olur , Allah hepimizi ve tüm isteyenleri sağlıklı hayırlı evlatla taçlandırsın inşallah....
bafo Masallah, tebrikler :))
mercankara uzgunum, bir dahakine gerek kalmadan dogal hamile kalirsin Insallah. ornekleri cok.
teşekkürler arkadaşlar , dün çok kötüydüm ama bugün sizlerin ailemin ve eşimin desteğiyle çok çok iyiyim...
Böyle tedavi süreçlerinden sonra doğal yoldan hamile kalan da çokmuş , inşallah olur..
Hayalbebek sakın kendini strese sokma olumsuzda düşünme , iyi düşün iyi olsun , senin ki tutar inşallah...mutlululğunu bizimle paylaşmayı unutma ...
anatoliada tüp bebek yaptıran varmı ??????? birkaç sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirimmmm
Slm arkadasim öncelikle allah yardimcin,eger anatolida yapan olsaydi muhakkak yazarlardi.Keske yardimci olabilseydim......
Hayalbebek selamlR ,
bugün senin beta hcg günündü naptın çok merak ettim hadi bize güzel bir haber ver....
Slm arkadsim sabah kan verdim,simdi evdeyim bekliyorum...Aksam 4-6 arasi arayacaklarini söylediler merakla bekliyoruz dua edin lütfen...
Slm arkadsim sabah kan verdim,simdi evdeyim bekliyorum...Aksam 4-6 arasi arayacaklarini söylediler merakla bekliyoruz dua edin lütfen...
Malesef hamile degilim arkadaslar cok üzüldük ama allahin takdiri iste...Insallah bidahaki denemede
Geçmiş olsun.Umarım bir dahaki sefere tutar veya bir mucize olur ve tedavisiz olur.Malesef hamile degilim arkadaslar cok üzüldük ama allahin takdiri iste...Insallah bidahaki denemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?