canım gebelik testi yapmışsındır sanırım seni inanki çok merak ettim mutlu haberi vermeni çok isterim insallah hamilesindirArkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim
Malesef hamile degilim arkadaslar cok üzüldük ama allahin takdiri iste...Insallah bidahaki denemede
Canim cok gecmis olsun seni cok iyi anlayabiliyorum.Bende negatiflerden sonra cok üzülmüstüm ama alisiliyor.Sen nerde yaptirdin tedavini türkiyemi almanyami
Slm arkadasim benim ilk denememdi almanyada yaptirdim ve sonraki denemeyide alamanyada yaptirmayi düsünüyom.Klinikten ve doktorumdan memnunum türkiye ile ayni standartlarda calisiyolar ama allahin isi iste ilk denemde olmadi insallah bundan sonra yüzümüz güler.....
hayalbebek kader arkadaşımsın...inşallah bir dahaki denememizde olur canım ,
sakın üzme kendini allahtan hayırlısı böyleymiş...
Slm mercankara uzunzamandir yazmamistin seni gördügüme sevindim.ILk denememdi biliyosun cok güzel hayeller kuruyodum ama olmadi rabbim böyle yazmis,ilk günü duydugumda sok oldum allahim dedim kediye,köpege,kusa hatta hic haketmeyen insanlara anneligi nasip ediyosun, bukadar cok istiyen insana vermiyosun,bizler cokmu kötü kullariz dedim...Ama sonra düsündümki 20 yasinda evladini topraga veren anneler ne yapsin....?Bilmiyorum arkadsim kafam cok karisik nisanin 15 de türkiyeye ailemin yanina gidicem kismetse 1ay kalicam biraz kafami toplayim,döndükten sonra ikinci tedaviye basliycaz allah kismet ederse...Rabbim merhametini bizlerden esirgemesin insallah.....
doğal yoldan evlat sahibi olanlar ne kadar şanslı dimi , yatıp kalkıp şükretsinler... tabii ki bizlerinde , dediğin gibi şükretmesi gereken milyonlarca gerçek var... bu arada benim eşimini sperm hareketliliği ve sayısında sıkıntı var ve ikinci denemeyi yaz sonu yapmayı düşünüyoruz...senin yaşında genç galiba sen neden tüp bebeğe yöneldin? paylaşmanda bi sakınca var mı?
birde toplandıktan kaç gün sonra transfer ediliyor
Tabiki seve seve paylasirim 4 senelik evliyim ben, yasim 24.Bir yil önce normal yoldan cocuk sahibi olamayacagimizi ögrendik,ne yazikki esim azosperm.6ay önce ameliyat oldu,dogustan sperm yollarinin kilitli oldugunu ögrendik(tedavisi mümkün degilmis) hatta erkek cocugum olursa az bi ihtimal olsada ondada bu sorun olabilirmis(insallah yavrularimiz saglikli olur).Kisacasi böyle canim rabbim yardimci olsun bize ve bizlerin durumunda olan herkeze.Seninde yasin gencmi?Nekadar zamandir mücadele ediyonuz? Ve kacinci denemen?..yalnis anlama beni maksadim dertlesmek,cünkü bu sitede bi tatli söz bile bana cok iyi geliyor...Insallah hepimimiz saglikli bebeklerimize kavusuruz....Arada yazalim birbirimize,ikinci tedaviye ben yaz basi gibi sende,yaz sonu basliyosun hadi hayirlisi canim...
Ben 1 buçuk senelik evliyim eşim 42 ben 33 yaşındayım...nerdeyse hiç korunmadık diyebilirim yaştan dolayı...iyiki de korunmamışım , düşünsene bi de 1 sene geçsin sonra düşünürüm deseydim... ilk tüp bebek denememizdi bizim de aynı senin gibi..Allah yazdıktan sonra olur ve bu kadar isteyince olacaktır ben inanıyorum... Meryem'e ol emriyle babasız çocuk vermeye kudreti olan Allah bizlere de verecektir o açıdan çok rahatım , sen de rahat ol...hem de yaşın çok gençmiş yani şöyle düşün , en kötü ihtimalle 10 yıl bu işe emek versen bile sadece benim yaşımda olursun... ama bence sen o ihtimali yaşamıycaksın benim yaşıma geldiğinde okula giden çocuğun olur..olumunekankayizsmile
mrh arkadaslar benımde 18 yumurtam toplandı agrım cok fazla oldu suan beklemedeyım 9 gunuum 20 mart test gunum allah herkesın yüzünü güldürsün benimde
canım hayırlısı olsun inş olumlu sonuç alırsın bu arada kaç tane transfer edildi sana
2 embriyo transfer edıldı canım ama dun aksam kanamam basladı kahverengı leke seklınde hala var ama hep leke tam kanama olmadı dun kan degerım 0.2 negatif umutlarım tukandı doktor yınede cumartesını bekleyın dedı ama benım hıc umudum yok allah büyüktür insallah bir güm hepimiz anne olacagız
canım çok üzüldüm
negatif galiba kısmet allhım böyle uygun görmüş
ama ilk başta kötü oluyor insan inşallah en kısa zamanda anne olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?