yumurtalarınız kaçıncı gün toplandı

burekaru

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
39
1
298
İzmir
merhaba arkadaşalar,hepimize şimdiden kolay gelsin herşeyin hayırlısını versin.Benim bir sorum olcaka arkadaşlar gonal-f leri kullanmaya başladıktan sonra kaçıncı gün toplandı yumurtalarınız merak ediyorum.şimdiden teşekkürler.

hayırlı olsun canım tedavin bende tüp bebek hamilesiyim benim gonal-f kullanmaya başladığım gün dahil 7. günü toplanmıştı

amin senindi canım.hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.değişik olan varmı arkadaşlar

benim adetimin birinci gününden sayarsak 10. gün toplandı canım.....ama gonal-f e adetin 3. gnü başladım:)

bende adetimin 3.günü gonaf f başladım ve 11 gün toplandı genelde bu yumurta toplama işi senin yumurtalarının istenen büyüklüğe ulaşması ile son bulur bünyeye olgunlaşmasına bağlı olarak 10-11-12.gün toplanıcak boyuta ulaşıyorlar cnmm allah yardımcın olsun kendine çok dikkat et ve asla stres yapma ben transferimin 12.günündeyim yarın test günüm allah hepimize hayırlı evlat olumlu sonuçlar nasip etsin kolay gelsinn

merhaba canım bende kocaeli merkezdenim sen neresindensin kocaelinin benimde yarın 9.gün hayırlı haberlerini alırız inş dualarımız seninle canım

bu senin yumurtalıklarının tedaviye vereceği tepkiye bağlı.bu yüzden günaşırı çağırıp bakıcaklar.3. gün puregona başlıyorum ve benimkiler hep 14. günü buluyor.

inşallah hepimizin hayırlısı ile olur.Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın

slm burekaru

ben körfezde oturuyorum ankarada maya da transferim oldu bugun giiitm kan tahlili verdim akşama belli olcak allah hepimize yardım etsin hayırlısıyla cnmm bnim :asigim:

arkadaşlar bana bir yardımcı olurmusunuz. benimde uzu protokol... ilaçlarıma yarın başlıyorum allah izin verirse... ben anlamadım şimdi :uhm: diyelimki adetim 12 sinde oldu 2. günü dr a gittim oda 3. günü puregona başlattı... diyelimki puregonu 8 gün kullandım (dr bana 8 kutu yazdırdı :uhm:) yani 13 ünde başlayıp 21 inde bitti diyelimçatlatma iğnesi vurulduktan 48 saat sonra gitmiyormusunuz. ben anlamadım nasıl bazılarınızın 9. günde bazılarınızın 10. günde yumurta toplandı. ayyyy amannn çok karıştı. ben 12 sinde regli olursam ve diyelimki 8 gün ilaç kullanırsam yumurtalarım ne zaman toplanır. hadi bakalım matematik sorusu??? biri yardım etsin lütfen ben kafayı sıyırdım kafamçokkarıştı

Adetin 3.günü puregona başladım. 8 gün vuruldum ve bitirdim. ertesi gün çatlatma iğnesi oldum.36 saat sonra yumoşlar toplandı.

Reglimin 2.günü ilaca başladım,6 gün sonraki kontrolde yeterince geliştikleri görülünce aynı günün akşamı çatlatma iğnesi yapıldı ve 36 saat sonra yani 10.gün de yumurtalar toplandı.48 saat sonra da transfer oldu.
Her bünye yumurta geliştirici iğnelere farklı reaksiyonlar verdiğinden,ilaç süreleri de toplanma günleri de 1-2 gün fark edebiliyor haliyle.39 yaşımda olmama rağmen en az doz ilaç uygulaması ile 17 yumurta gelişmesi dr u şaşırtmıştı ama sayısı değil kalitesi önemli yumurtaların malum.
Umuyorum ki sonuçta gülen anneler olalım hepimiz..Hayırlısı ile elbette....:CüvCüv:

12. gün toplandı benim, yani 12 gün gonal-f kullandım, sonra çatlatma iğnesi,1 gün ara ve ertesi gün toplandı, bu senin yumurtalıklarına bağlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…