yumurtalık kisti patlarsa ne olur yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi rodal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

rodal

Ziyaretçi
1,5 yıldır tedavi oluyorum.en son femara diye bir ilaç kullandım.sonuç olumsuz kist yapmış.geçen gün yani adetimin 9.günü dr a gittim.kistimin patladığını söyledi 15 gün sonra tekrar gel görelim dedi.şimdi sağ kasığımda aşırı ağrı var.yattığımda daha da çok oluyor.bacağıma vuruyor ağrısı.bunu dr a söyledim bi şey olmaz dedi.arkadaşlar yardım edin bir şey olur mu.başına böyle bir olay gelen var mı.lütfen bilgisayar başında bekliyorum.

kimse yok mu arkadaşlar.bana yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen

merhaba sana pek yardımcı olamam ama bendede kist var ve bildiğim tehlikeli bence baska doktora gorun

yada internetten arastır kistlerle ilgili. ben arastırdım ama suan aklımda yok.ben 3 tane doktora gittim dogum kontrol hapı verdiler ama fayda etmedi ameliyat olucaktım ama olmadım

peki nasıl geçti ağrı var mıydı

gecmediki hala kistlerim duruyor sadece usutmemem gerek ama tek bir doktora baglı kalma..

ama benimki patladı işte ondan korkuyorum.bir de cnm. tedavi oluyorum zaten çok dr değiştirdim.patlaması iyi mi kötü mü acaba

nasıl giriliyor acemiyim canım ben

ya bende yeni uyeyim ama ana sayfada sohbet odası diye bır bolum var ac orayı goruceksin

canım korkma kıstler buyurse mecbur amelıyatla alınması gerekıyor yada uzun surelı tedavı gerekıyor patlamıs kurtulmussun ne guzel onu vucudun atacaktır
benımde var kıstım 5.5 cm dr a sordum bısey olmaz dedı
senınkı kac cm bılmıyorum ama emın olmak ıcın baktır baska bı dr a ıstersen

sağol cnm ya içime su serptin biraz.evet dr um patladığını söyledi.korkma dedi ama çok ağrım oluyor korktum o yüzden.

kimse yok mu arkadaşla.........................................r

canım ıyı ıste kurtulmssun ya amelıyatla alınsaydı dahada buyuseydı dr una guven bısey olmaz korkma

Benimde kistim patladı ve benim kist bir ayın içinde oluştu ve patladı. Çok şiddetli ağrılarım oldu. Krın kasıklar ve göbekte. Mide bulantısıda yaptı. Ultrason ve kan değerlerime baktışar. Kistin patladığı ve iç kanama yaptığı anlaşıldı. Bir gün hasanede yattım. 3 gün sonra kontrole giitğimde kistin tamamen yokolduğu söylendi. Ama ben hala korkuyorum ya gene oursa diye. Bence patlamsıda riskli bağlı olduğu tüpü paçalayabiliyor iç kanama yapıyor. En güzeli erimesi. Bu arada baa doğum kontrol hapı tavsiye edildi. Bu rahmi ve yumurtalıkların faailiyetini durduruyormuş kist oluşmuyormuş. Tabi bbek düşünmezsen böyle ama ben içmedim.

Benimde patlamıştı kistim hemde inanılmaz bir ağrıyla hatta aşırı mide bulantısı olmuştu o şekilde dr'a gittim kistimin patladığını söyledi antibiyotik vermişti sadece sonrasında bişey olmadı ağrısıda kendiliğinden geçmişti...

bendede kist oldu.7 cm.doktorum yırtılma gibi bi ağrı hissedersen hemen gel dedi.öyle olunca ameliyat ederiz dedi.ginera geçirdi.doğum kontrol hapları geçiriyor kistleri.

bendede kist oldu.7 cm.doktorum yırtılma gibi bi ağrı hissedersen hemen gel dedi.öyle olunca ameliyat ederiz dedi.ginera geçirdi.doğum kontrol hapları geçiriyor kistleri.

ben çocuk istediğim için kontrol hapı vermedi cnm dr um.

ben çocuk istediğim için kontrol hapı vermedi cnm dr um.

eee bende çocuk tedavisi görüyorum.kistin erimesi lazım.ben klomen kullanıyorum.galiba yumurtam çatlamıyor kiste dönüşüyor.ginera veriyor.1 ay içiyorum sonra tedavime devam ediyoruz.bu ay kist olmadı.yumurtam çatlamıştı.ama gebelik olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…