YUMURTALIK REZERVİ AZ OLUP HAMİLE KALAN VARMI VARSA NASIL BI TEDAVİ UYGULANDI

Benim az. 3 bi 2 de bir tarafimda var. Daha önce fsh amh dusuktu dhea kullandim hamile kaldim (dusuk oldu ) simdi rezervim hala ayni ama amh fsh degerlerim nirmale dondu. Dr hic birsey kullanma normal yoldan olur dedi. Gerci baktiginda yumurtalar kucuk dedi. Amh dusuk cikar dedi ama degeri normal çıktı. Bilmiyorum bekleyip gorecegiz.

Hayırlısı olsun cnm biraz kafaninda rahat olması lazım tabi ben onu hiç yapamiyirum

umut oldun bana gercekten ıns cnm ya olur bızımde tek sorunumuz yumurta
Domtoruna dhea 25 mg ilacini sor. Benimde rezervim dusuk hemde tembeldi. Bende tuo bebek tedavisine basladim. Daha ilaci kullanirken hamile kaldim (3 haftalikken düştü) simdi degerlerim normale dondu ama hala rezervim dusuk. 5 tane yumurtam var.

Hayırlısı olsun cnm biraz kafaninda rahat olması lazım tabi ben onu hiç yapamiyirum
Amin. En önemlisi strese girmemek icten dua etmek. Biz hic strese girmedik. Iyiydik.
O yuzdende ialclar etkisini gostermis olabilir. Sadece o ilaci kullandigim zaman duzenli sekilde 1 dolu 1 bos olarak iliskiye girdik. Zaten o ilactan sonra kasikalrimda agrilar basladi. Omdan omce asla agrimazdi. Dr iyinguzel yumurtalarinda canlanma var iste demisti. O gunden sonra adetten 1-2 hafta sonra artik agriyor kasiklarim. Yumurtaliklarim calisiyormu artik ne bilemedim.
Ondan once hic agirmazdi bir tek adet sancisi cekerdim.

Aaa bana bi dr amh asla tekrar yukselmez demisti, nasil yukseldi?

Ben dhea 25 mg ve inofolik kullandim canim.
Bende nasil yukseldi bilmiyorum. Dr bakti yumurtalar küçük ve az. Bilmiyorum.
Canım benimde bi sağ bi solda olmuştu benimde kadınların agriyordu o zaman Dr bu iyi demişti yumurtalar büyüyor aşılama olacaktı olmadı işte ama normal deneyin kendiniz dedi. Şuan 9 gün olurdu aşılama olsaydı kasiklarim agriyordu arada ama hiç umudum yok hamilelik için

Olurmu hic. Bitmesin umut. Bak benide gorenher dr tup bebege gonderdi ama simdi normalmis.

Kizlar merhaba benimde amh degerim cok dusuk 0.393 cikti 29 yasindayim ve bunu tesaduf ogrendim direk tup bebege yonlendirdiler bunun icinde rapor cikarmaya calisicam ne kadar surede menapoz olur soyleyemiyorlar cok korkuyorum yetisememekten rabbim hepimizin yardimcisi olsun .

Bu arada her ay yumurta sayisi deisiyor mu benim gecen ay sagda 3 solda 1 vardir ama normal kalamazsin kalitesizlesmis artik yumurtalar dedi dr

bayanlar dhea doktorunuz mu yazıyor yoksa tavsiyesi ile kendiniz mi alıyorsunuz

Bu arada her ay yumurta sayisi deisiyor mu benim gecen ay sagda 3 solda 1 vardir ama normal kalamazsin kalitesizlesmis artik yumurtalar dedi dr

Cnm değişiyor sanırım gerçi ben ilaç kullanmıştım bi tane olmuştu uç ay sonra tekrar kullandım iki tane olmuştu . Kaliteli bi tane olması yeterli tabiki önemli olan kalitesi

Merhaba arkadaslar.. 1.5 yıldır bu yolda cok seyler yaşadım gördüm. Haliyle cok yoruldum . Amh değerim 0.89 normal yolla hamile kalmam sanırım mucize. İlaç dışında rezervi artirica biseyler var mı bildiğiniz? Aşilama yaptiran var mı bir de. Değerleri bu şekilde olup..

Ben canım 0.76 falan aşılama yaptım bugün 2 yumurtam olmuştu incir kürü İbrahim Saraçoğlunun o yumurta arttırıyor diyorlar ama

Ben canım 0.76 falan aşılama yaptım bugün 2 yumurtam olmuştu incir kürü İbrahim Saraçoğlunun o yumurta arttırıyor diyorlar ama
Ayyy hadi insallah o kadar seviniyorum ki olumlu şeylere. Bana umut ışığı oluyor. Kaç yaşındasın peki? Ben 30 yasindayım
Bu amh degeri ırsi okuyormuş bir de. Benim.annem 40 yaşında menopoza girdi
. Sanırım kaderim.buymuş.

Hiç alakasi yok valla bütün sulalem patır patır doğuruyor :) bi bende böyle oldu artık hayırlısı canım hakkında bide çörek otu bal tarçın karışımı da iyi geliyor diyorlar

Allah hepimize bir an önce nasip etsin ... kucağimizi boş birakmasin...etrafında normal yolla hamile.kalan var mı peki bu şekilde ..???

Selam canim ben amh 0,26 ile normal yolla hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…