YUMURTALIK REZERVİ AZ OLUP HAMİLE KALAN VARMI VARSA NASIL BI TEDAVİ UYGULANDI

Merhaba canim tanıyamadım isim değişikliğinden sanırım Ne zamandır foruma girmiyorum. Denizlide tedavi görüyorum şuan Perşembe günü opu var
aysem147r eski nick adim)))seninle geçen ekim ayında kaan beyin yanında tedaviye başlamıştık.bizimde problem sebepsiz infertilite yumurtalarim dollenmemisti doğal yoldan bi kizim var.seninle ozel den çok konuşmuştuk.
bende iki tup hemen kaan beyin yanında oldu.yum ve sperm çok ama embiriyo oluşmuyor olussada kalitesiz oluyor.htirladinmi bilmiyom artik

Merhaba canim tanıyamadım isim değişikliğinden sanırım Ne zamandır foruma girmiyorum. Denizlide tedavi görüyorum şuan Perşembe günü opu var
aysem147r eski nick adim)))seninle geçen ekim ayında kaan beyin yanında tedaviye başlamıştık.bizimde problem sebepsiz infertilite yumurtalarim dollenmemisti doğal yoldan bi kizim var.seninle ozel den çok konuşmuştuk.
bende iki tup hemen kaan beyin yanında oldu.yum ve sperm çok ama embiriyo oluşmuyor olussada kalitesiz oluyor.htirladinmi bilmiyom artik

Hatırladım canim eski nickini söyleyince.. Napıyorsun nasılsın tekrar tedavi oldun mu?

Hatırladım canim eski nickini söyleyince.. Napıyorsun nasılsın tekrar tedavi oldun mu?
yok canim artik hic dr.gitmedim esim istemiyor.biraz dinlenelim diyor.bende tabi arastirmalara giristim.dinlenme sürecinde gelismeyen embiriyo ve dollenme problemi olanlarda sperm dna hasar testi yapılıyormuş.ama kaan bey bütün kapıları bize kapattı.o yüzden esim çok isteksiz oldu.bayramdan sonra bu testi yapalım bakayım.yani benimde artık cesaretim ve hevesin kalmadı dogrusu))seninde hayırlısıyla opuna az kaldi .RABBİM bu ramazani şerif hürmetine emeklerinin karsiligini nasip etsin İNŞALLAH )canim sen yanlis hatırlamıyorsam mugladan denizliyemi gidiyorsun.yani niye denizli?

yok canim artik hic dr.gitmedim esim istemiyor.biraz dinlenelim diyor.bende tabi arastirmalara giristim.dinlenme sürecinde gelismeyen embiriyo ve dollenme problemi olanlarda sperm dna hasar testi yapılıyormuş.ama kaan bey bütün kapıları bize kapattı.o yüzden esim çok isteksiz oldu.bayramdan sonra bu testi yapalım bakayım.yani benimde artık cesaretim ve hevesin kalmadı dogrusu))seninde hayırlısıyla opuna az kaldi .RABBİM bu ramazani şerif hürmetine emeklerinin karsiligini nasip etsin İNŞALLAH )canim sen yanlis hatırlamıyorsam mugladan denizliyemi gidiyorsun.yani niye denizli?

ya kusura bakmayın internet sıkıntısından dolayi sayfayı işgal ediyorum resmen

Dna hasar testi mantıklı geldi banada yaptırın bakalım sonucu iyi çıkar inşallah bir çözüm yolu bulunur..
Benimde hevesim kalmadi kaç gündür buda kalitesiz çıkarsa diye diye kafayı yiycem. Hakkımızda hayirlisi..
Ben Gaziantep'ten geliyorum Denizli'ye. Denizlide tedavi olan birkaç arkadaşım var problemide benimle aynı. Yani bu doktorun rezerv problemi olan hastası çok daha az dozla kişiye özel tedavi yapiyor araştırdım dedim ki İstanbul'a gittim İzmir'e gittim Denizliye neden gitmeyetim dedim kalktım geldim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Doğal yolla derken naturel siklus tedavisin de misin bende düşünüyorum
Doktor 4 yumurtan var sadece klomenle 4 yumurta büyümez dedi. O yöntem bir yada iki tane yumurtasi olanlar içinmiş Aşılama tedavisinde bile sadece klomen vermiyoruz artik dedi
Daha az dozla iğne kullanıyorum şuan

Doğal yolla derken naturel siklus tedavisin de misin bende düşünüyorum
Benim görünürde herşey iyi olup yumurta kalitesiz çıkıyor hormon değerlerimde o kadar kötü değil 3-4-5 yumurta görünüyor ama yumurta kaliteli çıkmıyor. Doktorlarda hayret ediyor genetik test banada yapıldı temiz çıktı rahim temiz tek sorun bu.
Belki bunda da kaliteli yumurta çıkmazsa yinede doğal siklus dener sadece klomenle ama bilemiyorum tabi

Aynı sorun bende de var üç tüp bebek denemem tutmadı ve bahçeci de yaptım dr diyor üç dört tane yumurta gözüküyor toplarken boş çıkıyor toplanmıyor da kalitesiz boş da çıktığı oluyor ama benim bi iki tane embriyom oluyor acaba doğal siklus denesek ne olur düşünüyorum bende

Bu hoca kim ben en iyi yerlerde oldum ama Denizli'yi hiç duymadım bende de era DNA hepsi yapıldı sıkıntı yok ama tutunmuyor işte

Bu hoca kim ben en iyi yerlerde oldum ama Denizli'yi hiç duymadım bende de era DNA hepsi yapıldı sıkıntı yok ama tutunmuyor işte
Yunus Aydın doktorun. Burda tedavi olan tanıdıklarım var. Bende henüz bi sonuç almadım ama bu doktor bizle uğraşıyor olana kadar. Bir sene yumurta toplanip yeni transfer olan arkadaşım var. Başka yerde ikincide olumsuz olursa devam etmiyor doktorlar donör deyip başından atiyor.. inşallah bende bu doktordan sonuç alırım. En azindan doktor rezerv hastalarına nasil bi tedavi uygulanacağını biliyor.. Diğerleri basıyor yüksek doz iğneyi olmuyor

M Matmazela canim seni anlıyorum.sende çok yıpratıcı sureclerden gectin inşallah mutlu sonla biter.lütfen kendini çok kasma çünkü olacağın önüne gecemezsin Allah nasıl isterse yle olur.dua et baska da yapicak biseymiz yok.senin opu nezaman canim

Opu oldu iki tanesi dolu çıktı ama işlem yapılamayacak kadar kötü.. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten artik.. Yine hüsran

Opu oldu iki tanesi dolu çıktı ama işlem yapılamayacak kadar kötü.. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten artik.. Yine hüsran
cook üzüldüm yaa ne diyecegimi bilemiyorum.RABBİM hayirlisini versin .diyecek bişey bulamıyorum.

Merhaba istanbulda aret Kamar doktor ben suan burda tedavi görüyorum 5.denemem daha önceki tedavilerim hep iptal oldu kaliteli yumurta olusturamadik veya boş çıktı .suan dondurulmuş 5 embriyom var.bu benim için imkansizdi diğer doktorlara göre.çünkü donasyon önerdiler bana .1 hafta sonra transfer olacağım .imkanınız varsa bu doktoru araştırın yumurtası az olan hastalara yaklaşımı çok iyi ve cok moral veriyor . En azından uğraşıyor ve mücadele ediyor.bu arada yaşım 31 ve amh 0.17 .

Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…