Cabım mini tüp bebek tedavisi nasıl ilk defa duyuyorum. Ben de tüp bebek tedavisine başladım. Amh düşük rezervm az.mrb.hayirli olsun.bende israil beyde mini tup bebek tedavisine gecen ay basladim.ilk yumurta toplamada yumurta gelismedi.siz kac defa yumurta toplama yaptiniz.incir kuru yada ari sutu kullandiniz mi.
teşekkürler bilgi için canım.. ben sadece incir yiyorum şimdi..Az ila dozuyla kaliteli yumurta elde etmek ilaç dozu yüksek olduğunda vücuda zararlı ve kaliteyi dusuruyo ve kısa suruyo protokol incir kürü 7 8 inciri boluyosun yaklaşık 2 bardak klorsuz su kaynatıp incirleri içine atiyosun 15 yada 20 dk kayniycak sonra süzüp iciyosun aç karnına 21 gün yapıp sonra 7 gün ara sonra yibe yapiyosun ama tedavi sürecinde ben hiç yapmadim
Canım bana da burdan bir arkadaş tabsiye etti alamadım hala bugün alıcaktım ama resmi tatil diye eczane kapalıydı ptesi alıcam ama.. herkes öneriyo bi deneyelim bakalımslm bayanlar.benimde amh düşük rezervim az nedeni sadec 1 overimin olması. bende bal ve polen karışımına başladım. faydası olur mu acaba?
Amin canim insallah hepinizin boy boy bebisleri olur :)WOMAN canım hayırlı olsun, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah... bende rezerv azlığından tüp bebek denedik nasip değilmiş olmadı bende bu bal tarçın çörek otunu yapayım. çörek otu öğütülmüş mü kullandın? birde aç karnına mı yardımcı olursan sevinirim inşallah rabbim bizlere de nasip eder
#canali84 Hangi öarka dhea'yı kullandınız? Farklı markaların olduğunu gördüm. Yan etkisi var mıdır?Ben dhea 25 mg ve inofolik kullandim canim.
Bende nasil yukseldi bilmiyorum. Dr bakti yumurtalar küçük ve az. Bilmiyorum.
Ekte ekledigimi kullandim cani. inofolik ile beraber. dr bana hic bekelme acil tup bebek merkezine git dedi. tup bebek merkezinde inofolik ve bu ilaci verdi. bunu gunde 3 kere iciyordum. hamilelik yasadim ama kimyasal gebelik oldu.#canali84 Hangi öarka dhea'yı kullandınız? Farklı markaların olduğunu gördüm. Yan etkisi var mıdır?
Çok teşekkür ederim. Yaş 38. Rezervim az. Başarısız 3 tüp deneyimim var. Ben de Emodex ve Teatrio, folik asiti de Folidoce kullandım. Yumurta kaliteme faydaları oldu ama maliyetleri çok yüksekti. Dr'a danışıp buna geçeyim. İnşallah faydası olur.Ekte ekledigimi kullandim cani. inofolik ile beraber. dr bana hic bekelme acil tup bebek merkezine git dedi. tup bebek merkezinde inofolik ve bu ilaci verdi. bunu gunde 3 kere iciyordum. hamilelik yasadim ama kimyasal gebelik oldu.
Yan etkisi varmi yokmu bilmem. dusukten 2 ay sonra muaneye gittigimde butun degerlerim normaldi.
Suan ne durumdayim bilmiyorum.
Dr danismadan kullanma canim
InsaALLAH...Çok teşekkür ederim. Yaş 38. Rezervim az. Başarısız 3 tüp deneyimim var. Ben de Emodex ve Teatrio, folik asiti de Folidoce kullandım. Yumurta kaliteme faydaları oldu ama maliyetleri çok yüksekti. Dr'a danışıp buna geçeyim. İnşallah faydası olur.
Mini tüp bebek ne demek fiyatı nedir bnde yapmak istiyorumallah razı olsun canım.allah sana da nasip etsin inşallah ve isteyen herkese.benim ilk denemede oldu.mini tüp bebek uygulandı.yumurta kalitesini arttırıcı ilaçlar kullandım..
Tüp bebek fiyatı ne kadarÇok teşekkür ederim. Yaş 38. Rezervim az. Başarısız 3 tüp deneyimim var. Ben de Emodex ve Teatrio, folik asiti de Folidoce kullandım. Yumurta kaliteme faydaları oldu ama maliyetleri çok yüksekti. Dr'a danışıp buna geçeyim. İnşallah faydası olur.
Merhaba bu yazini gorunce azda olsa umitlebdim benim amh 0.1 alttan muayene etti dr 6 tane yumurtam oldugunu soyledi 0.1 oldugu icin cok korkuyorum tup bebek yaptiracagiz olurmu olmazmi diye cok endiseleniyorum.....0.5 benim.dünyan başına yıkılmasın canım.ben tüp bebek yaptırdım hemen öğrenir öğrenmez şimdi 21 haftalık hamileyim.
değerini sorsaydın keşke.çünkü 1 bile olduğunda az diyorlar.ama normal yoldan gebe kalan bile oluyo..
Canım tüplerin alındı mı? Normal yolla olmaz tüpler tıkalı veya alındıysabayanlar tüpler olmadan normal yolla hamile kalınabilir mi?
2side alındı.ilk denememizde tutmadı.artık 2.tedaviye başlayacağız.Canım tüplerin alındı mı? Normal yolla olmaz tüpler tıkalı veya alındıysa
Canım olur allahın izniyle pozitif düşünce çok önemliMerhaba bu yazini gorunce azda olsa umitlebdim benim amh 0.1 alttan muayene etti dr 6 tane yumurtam oldugunu soyledi 0.1 oldugu icin cok korkuyorum tup bebek yaptiracagiz olurmu olmazmi diye cok endiseleniyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?