- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
benim de yaşım 29 amh 0.23 cnm.bende 2 doktora gittim ikiside birbirinden o kadar farklı şeyler söyledi ki.İlk gittiğim doktor FSH 51 çıkmasına rağmen bana birşeyin yok deyip klomen diye bir ilaç verdi 4 ay kullandım baktım olmuyo başka doktora gittim ilk yaptırdığım tahlilere baktı kullandığım ilaçlara falan bunların hepsini sen mi kullandın dedi seni heder etmişler dedi FSH 51 olduğunu görünce AMH istedi değerlere bakıp hiç zaman kaybetmeyin direk tüp bebek yaptırın dedi geçen gün konuşmaya gittik bi tüp bebek merkezine fsh falan 51 bazen 30 bazende 17 falan sabit değil yani bir bakıyorum düşmüş bi bakıyorum tavan yapmış anlaymadımki nasıl bir bünyeye sahibiz neyse doktor tahlillere baktı amh çok düşük dedi yaşına göre en yüksek dozda ilaç kullanmamız gerek dedi belki yumurta oluşmaya bilir tedavi yarım bile kalabilir dedio kadar ümitsiz konuştu doktordan çıktım ama ben perişan ağlaya ağlaya evin yolun tuttum herşey allahtan rabbim ol derse olur ümitsizliğe kapılmıyorum herşeyin hayırlısı doktorlar değerlere göre göre konuşuyorlar allhtan başka kimse bilemez rabbime sığındım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden adet olmayı bekliyorum cnm tedaviye başlamak için uzun oldu biraz cnm kusura bakma benim hikaye böyle
evet tedavi sürecinde kullandım. Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum. Dediğiniz ilaçlardan değişik ben kullanmışımbu dedikleriniz tedavi sürecindemi kullanıldı ? hani bizlere progon,menepur gibi ilaçlar veriyorlarsa size bunun gibilerinden vermedilermi ? peki bu bantları 1 yılmı kullandınız ? nerede oturuyorsunuz =tr den getrttim demişsinizya....bilmezmiyim bende neler çekdim ve daha çekiyorum..
ilk tedavim kimyasalla sonuçlandı..sonra histereskopi amaliyatı oldum.sonraki tedavimde yumurta erken çatlmş dediler toplayamşlar..3 .tedavi e2 büyümedi iptal..4.tedavi yumurta büyümedi iptal..5 ve 6 da aynı iptal..
Yaş ve değerlerin benimle aynı canım aynı kaderi paylaşıyoruz sen tedavinin hangi aşamasındadır..bende transfer için gün sayicam inş birtu rlu adet olamadim ostrojenim yerlerde surunuyor mallesef rahim çok incelmis cylo prognova kullanıyorum..
Moralini bozma hepimiz aynı dertleri yaşıyoruz. Amh 0.01 olup hamile kalana var 0.90 olup kalmayan da. Allahın takdiri. Ben durumumu öğreneli bugün tam 1 sene oldu bu süreçte 2 kere tüp denedim. Bana da olmaz ama deneyelim diye başladı ilk Dr um yüksek doz ilaçlar .. meğerse bizim durumumuz da yüksek doz ilaç daha boş ve kalitesiz yumurta olmasına neden oluyormuş hemen karar verme gez Dr laribenim de yaşım 29 amh 0.23 cnm.bende 2 doktora gittim ikiside birbirinden o kadar farklı şeyler söyledi ki.İlk gittiğim doktor FSH 51 çıkmasına rağmen bana birşeyin yok deyip klomen diye bir ilaç verdi 4 ay kullandım baktım olmuyo başka doktora gittim ilk yaptırdığım tahlilere baktı kullandığım ilaçlara falan bunların hepsini sen mi kullandın dedi seni heder etmişler dedi FSH 51 olduğunu görünce AMH istedi değerlere bakıp hiç zaman kaybetmeyin direk tüp bebek yaptırın dedi geçen gün konuşmaya gittik bi tüp bebek merkezine fsh falan 51 bazen 30 bazende 17 falan sabit değil yani bir bakıyorum düşmüş bi bakıyorum tavan yapmış anlaymadımki nasıl bir bünyeye sahibiz neyse doktor tahlillere baktı amh çok düşük dedi yaşına göre en yüksek dozda ilaç kullanmamız gerek dedi belki yumurta oluşmaya bilir tedavi yarım bile kalabilir dedio kadar ümitsiz konuştu doktordan çıktım ama ben perişan ağlaya ağlaya evin yolun tuttum herşey allahtan rabbim ol derse olur ümitsizliğe kapılmıyorum herşeyin hayırlısı doktorlar değerlere göre göre konuşuyorlar allhtan başka kimse bilemez rabbime sığındım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden adet olmayı bekliyorum cnm tedaviye başlamak için uzun oldu biraz cnm kusura bakma benim hikaye böyle
inşallah canım rabbim bizlerede tattırır inşallah birgün annelik duygusunu rabbim ol derse olur herşey onun elinde çarezisiz elimizden birşey gelmiyor rabbimize sığınmaktan başkaMoralini bozma hepimiz aynı dertleri yaşıyoruz. Amh 0.01 olup hamile kalana var 0.90 olup kalmayan da. Allahın takdiri. Ben durumumu öğreneli bugün tam 1 sene oldu bu süreçte 2 kere tüp denedim. Bana da olmaz ama deneyelim diye başladı ilk Dr um yüksek doz ilaçlar .. meğerse bizim durumumuz da yüksek doz ilaç daha boş ve kalitesiz yumurta olmasına neden oluyormuş hemen karar verme gez Dr lari
Üzülme pes etme inşallah bizde bir gün anne olacağız
Yasin genc canim. Duzenli adet oluyomusun? Benim ilk gottigim doktor bana amh degeri yumurta kalitesini gosteriri dedi. Sen olmussunde aglayanin yok gibi muamele etti bana. Hatta kibarca baska bi klinige gidin dedi. Cunku kendi basari oranini dusurmek istemedi. Ikinci isetam tersini soledi yumurta kalitesi sadece kadinin yasiyla alakalidir dedi. Yasin genc oldugu icin senin sansin fazla canim. Yani ben ikinci doktrun dedine inanmak istiyorum tecrubeli ve unlu biriydi. Fsh degisken bi hormon. Amh ise sabit hatta zamanla azalicak. O yuzden hemen iyi bi dok bul. Burda havuzbyontemini yapan arkadaslar okudum. Nacizane benim tavsiyem yuksek doz tup bebek tedavisinden uzak dur. Hem maliyeti cok fazla hem bi faydasi olmayacak. Mini yada natural tup yapan bi klnik bul. Yasin gencken saglam yumurtalari bulup biriktirsinler derim ben.benim de yaşım 29 amh 0.23 cnm.bende 2 doktora gittim ikiside birbirinden o kadar farklı şeyler söyledi ki.İlk gittiğim doktor FSH 51 çıkmasına rağmen bana birşeyin yok deyip klomen diye bir ilaç verdi 4 ay kullandım baktım olmuyo başka doktora gittim ilk yaptırdığım tahlilere baktı kullandığım ilaçlara falan bunların hepsini sen mi kullandın dedi seni heder etmişler dedi FSH 51 olduğunu görünce AMH istedi değerlere bakıp hiç zaman kaybetmeyin direk tüp bebek yaptırın dedi geçen gün konuşmaya gittik bi tüp bebek merkezine fsh falan 51 bazen 30 bazende 17 falan sabit değil yani bir bakıyorum düşmüş bi bakıyorum tavan yapmış anlaymadımki nasıl bir bünyeye sahibiz neyse doktor tahlillere baktı amh çok düşük dedi yaşına göre en yüksek dozda ilaç kullanmamız gerek dedi belki yumurta oluşmaya bilir tedavi yarım bile kalabilir dedio kadar ümitsiz konuştu doktordan çıktım ama ben perişan ağlaya ağlaya evin yolun tuttum herşey allahtan rabbim ol derse olur ümitsizliğe kapılmıyorum herşeyin hayırlısı doktorlar değerlere göre göre konuşuyorlar allhtan başka kimse bilemez rabbime sığındım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden adet olmayı bekliyorum cnm tedaviye başlamak için uzun oldu biraz cnm kusura bakma benim hikaye böyle
Devrim82 sen simdi nasil bi tedavi uyguluyosun canim. Doktorun ne onerdi. Bizden dha tecrubelisin sen.Moralini bozma hepimiz aynı dertleri yaşıyoruz. Amh 0.01 olup hamile kalana var 0.90 olup kalmayan da. Allahın takdiri. Ben durumumu öğreneli bugün tam 1 sene oldu bu süreçte 2 kere tüp denedim. Bana da olmaz ama deneyelim diye başladı ilk Dr um yüksek doz ilaçlar .. meğerse bizim durumumuz da yüksek doz ilaç daha boş ve kalitesiz yumurta olmasına neden oluyormuş hemen karar verme gez Dr lari
Üzülme pes etme inşallah bizde bir gün anne olacağız
evet cnm adetlerim düzenli çok şükür haftaya başka bir tüp bebek merkeziyle görüşeceğiz bakalım o ne diyecek verdiğin bilgiler için teşşekkür ederim cnmYasin genc canim. Duzenli adet oluyomusun? Benim ilk gottigim doktor bana amh degeri yumurta kalitesini gosteriri dedi. Sen olmussunde aglayanin yok gibi muamele etti bana. Hatta kibarca baska bi klinige gidin dedi. Cunku kendi basari oranini dusurmek istemedi. Ikinci isetam tersini soledi yumurta kalitesi sadece kadinin yasiyla alakalidir dedi. Yasin genc oldugu icin senin sansin fazla canim. Yani ben ikinci doktrun dedine inanmak istiyorum tecrubeli ve unlu biriydi. Fsh degisken bi hormon. Amh ise sabit hatta zamanla azalicak. O yuzden hemen iyi bi dok bul. Burda havuzbyontemini yapan arkadaslar okudum. Nacizane benim tavsiyem yuksek doz tup bebek tedavisinden uzak dur. Hem maliyeti cok fazla hem bi faydasi olmayacak. Mini yada natural tup yapan bi klnik bul. Yasin gencken saglam yumurtalari bulup biriktirsinler derim ben.
Canim ben 5 aydır falan dhea qenzim e vitamini D3 benoksol falan kullanıyorumDevrim82 sen simdi nasil bi tedavi uyguluyosun canim. Doktorun ne onerdi. Bizden dha tecrubelisin sen.
Çok sevindim sizin için Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ben 36.5 yaşındayım 0,14 amh, 3 yumi ile dr alalacele tüp bebek başladı, puregon 300 iki tane vuruldum hatta, kararsız kalıp en başında bıraktım.... Sizde kaç yumi vardı, endometrium kaç mm idi, fsh nasıldı, hangi ilacı hangi doz kullandılar,kaçı büyüdü, kalitesi neydi?hanımlar merhaba, önceki mesajları okumadım ancak size umut versin diye yazmak istedim. 2 sene önce yaş 36 amh 0,13 ile tüp bebek denedim ve ilk seferde tuttu çok şükür. şimdi 1,5 yaşında bir kızım var. Allah size evlat verecekse oluyor. İnancınızı yitirmeyin, elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın derim. Tabi mutlaka tedaviye başlarken dr ve merkez seçimini araştırıp güveneceğiniz yerde tedaviye başlayın .
maşallah ne güzel.Rabbim bizlere de nasip eylesin...hanımlar merhaba, önceki mesajları okumadım ancak size umut versin diye yazmak istedim. 2 sene önce yaş 36 amh 0,13 ile tüp bebek denedim ve ilk seferde tuttu çok şükür. şimdi 1,5 yaşında bir kızım var. Allah size evlat verecekse oluyor. İnancınızı yitirmeyin, elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın derim. Tabi mutlaka tedaviye başlarken dr ve merkez seçimini araştırıp güveneceğiniz yerde tedaviye başlayın .
Çok sevindim sizin için Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ben 36.5 yaşındayım 0,14 amh, 3 yumi ile dr alalacele tüp bebek başladı, puregon 300 iki tane vuruldum hatta, kararsız kalıp en başında bıraktım.... Sizde kaç yumi vardı, endometrium kaç mm idi, fsh nasıldı, hangi ilacı hangi doz kullandılar,kaçı büyüdü, kalitesi neydi?
allah kızını sana bağışlasın maşallah bizlere umut oldun cnm allah razı olsunhanımlar merhaba, önceki mesajları okumadım ancak size umut versin diye yazmak istedim. 2 sene önce yaş 36 amh 0,13 ile tüp bebek denedim ve ilk seferde tuttu çok şükür. şimdi 1,5 yaşında bir kızım var. Allah size evlat verecekse oluyor. İnancınızı yitirmeyin, elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın derim. Tabi mutlaka tedaviye başlarken dr ve merkez seçimini araştırıp güveneceğiniz yerde tedaviye başlayın .
Hayırlı olsun canım. Kızını sağlıkla büyüt inşallah. Ablam da 2 denemesjni süleyman bey de yaptı ama olmadı malesef. Ama tanıyorum ve cok iyi tatlı bir Dr. Allah ol dedikten sonra diğer şeyler araci zaten. Darısı başımıza inşallahAmin ,Allah isteyen herkese nasip etsin. bu forumu ilk keşefettiğim zamanlarda(sene 2013 ağustosu) amh ı benimkinden düşük olup da bebek sahibi olana rastlamamıştım. O kadar zor bir durum ki yaşadıklarınız,günlerce ağladım ben. araştırma yaptım ama bana umut verecek örneğe ulaşamadım hiç. yine de gittiğim 2 dr beni umutsuzluğa sevk etmedi. umut tüp bebekde süleyman beyi gösteriyordu yaptığım araştırmalar. ona gittik, oranın çok düşük ama imkansız değil dedi. ve tedaviye başladık. ilk seferde tuttu :) o günlerde yaşadıklarımı unutmadığım için sizlerin burdaki bölümüne yazayım, imkansız değil diyeyim,umut olayım istedim. :)
Anladim canim. Saizen dedikleri ilac aslinda hgh hormonuymus. Burada tedavi esnasinda igne seklinde veriyorlarmis. Ole okudum. Kacinci denemen olacak canim?digerleri nasil gecti?Canim ben 5 aydır falan dhea qenzim e vitamini D3 benoksol falan kullanıyorum
Şimdi saizen diye bir iğne varmış büyüme hormonu tüp bebek de başarı oranını arttırmaya başlamış Dr um 2 ay bunu kullanmamı tavsiye etti. Yurt dışında baya yaygın. 20 gün oldu başlayalı. Bakalım jnsallah bu sefer güzel yumurtalar yapar ise yarar :)
Masllah canim yaa. Ne guzel atlatmissin sen zor zamanlari. Inan hayatimin en zor zamanlarini geciriyorum simdi. Allah beterinden saklasin ama bazi doktorlarin bile umut kestigi hasta olmak cok zor. Hem de cok. Ins bu imtihani hakkiyla geceriz.Amin ,Allah isteyen herkese nasip etsin. bu forumu ilk keşefettiğim zamanlarda(sene 2013 ağustosu) amh ı benimkinden düşük olup da bebek sahibi olana rastlamamıştım. O kadar zor bir durum ki yaşadıklarınız,günlerce ağladım ben. araştırma yaptım ama bana umut verecek örneğe ulaşamadım hiç. yine de gittiğim 2 dr beni umutsuzluğa sevk etmedi. umut tüp bebekde süleyman beyi gösteriyordu yaptığım araştırmalar. ona gittik, oranın çok düşük ama imkansız değil dedi. ve tedaviye başladık. ilk seferde tuttu :) o günlerde yaşadıklarımı unutmadığım için sizlerin burdaki bölümüne yazayım, imkansız değil diyeyim,umut olayım istedim. :)
Hcg ne canım? Ay adet olamıyorum iğneden sanırım. Benim ilk deneme de 1 yumurta oldu ama dollenmedi. 2. Deneme de 3 yumurta çıktı 1 i dollendi ama devamı gelmedi. Arada ilaçsız takip yaptık yumurtalar iyi büyümedi. 3. Denemem olacak canım yakinda. Daha transfer olamadımAnladim canim. Saizen dedikleri ilac aslinda hgh hormonuymus. Burada tedavi esnasinda igne seklinde veriyorlarmis. Ole okudum. Kacinci denemen olacak canim?digerleri nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?