Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

benmde ıkı uc ay ıcınde 11, 9 ve 8 cıktı fsh... bu ay ılk asılamamız oldu klomenle... bugun 5. gun bakalm bı hafta daha beklıcez takdr allahın....

cnm kullandnmı blmıyorum ama hayıt otunu demleyıp ıcmtm ben cok kullanan var braz faydası olmstu bı bak ıstersen.. sıfa aallhtan...

evet tedavi sürecinde kullandım. Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum. Dediğiniz ilaçlardan değişik ben kullanmışım

gulnevacim selam bana yardimci olursan cok sevinirim. ben yurt disinda yasadigim icin tup bebek doktoruma gidemiyorum. Reglim genelde duzenlidir bu ay ben de dondurulmuslarimi alcaktim regli olmayi bekliyordum.Ancak 1 hafta oldu gelmedi. Pembe bir kac damla o kadar. Acaba benim durumum da seninle ayni olabilir mi? Hamile olmam imkansiz bu arada cunku iki tupumde alindi.

Moralini bozma hepimiz aynı dertleri yaşıyoruz. Amh 0.01 olup hamile kalana var 0.90 olup kalmayan da. Allahın takdiri. Ben durumumu öğreneli bugün tam 1 sene oldu bu süreçte 2 kere tüp denedim. Bana da olmaz ama deneyelim diye başladı ilk Dr um yüksek doz ilaçlar .. meğerse bizim durumumuz da yüksek doz ilaç daha boş ve kalitesiz yumurta olmasına neden oluyormuş hemen karar verme gez Dr lari
Üzülme pes etme inşallah bizde bir gün anne olacağız

inşallah canım rabbim bizlerede tattırır inşallah birgün annelik duygusunu rabbim ol derse olur herşey onun elinde çarezisiz elimizden birşey gelmiyor rabbimize sığınmaktan başka

Yasin genc canim. Duzenli adet oluyomusun? Benim ilk gottigim doktor bana amh degeri yumurta kalitesini gosteriri dedi. Sen olmussunde aglayanin yok gibi muamele etti bana. Hatta kibarca baska bi klinige gidin dedi. Cunku kendi basari oranini dusurmek istemedi. Ikinci isetam tersini soledi yumurta kalitesi sadece kadinin yasiyla alakalidir dedi. Yasin genc oldugu icin senin sansin fazla canim. Yani ben ikinci doktrun dedine inanmak istiyorum tecrubeli ve unlu biriydi. Fsh degisken bi hormon. Amh ise sabit hatta zamanla azalicak. O yuzden hemen iyi bi dok bul. Burda havuzbyontemini yapan arkadaslar okudum. Nacizane benim tavsiyem yuksek doz tup bebek tedavisinden uzak dur. Hem maliyeti cok fazla hem bi faydasi olmayacak. Mini yada natural tup yapan bi klnik bul. Yasin gencken saglam yumurtalari bulup biriktirsinler derim ben.

Devrim82 sen simdi nasil bi tedavi uyguluyosun canim. Doktorun ne onerdi. Bizden dha tecrubelisin sen.

evet cnm adetlerim düzenli çok şükür haftaya başka bir tüp bebek merkeziyle görüşeceğiz bakalım o ne diyecek verdiğin bilgiler için teşşekkür ederim cnm

Devrim82 sen simdi nasil bi tedavi uyguluyosun canim. Doktorun ne onerdi. Bizden dha tecrubelisin sen.
Canim ben 5 aydır falan dhea qenzim e vitamini D3 benoksol falan kullanıyorum
Şimdi saizen diye bir iğne varmış büyüme hormonu tüp bebek de başarı oranını arttırmaya başlamış Dr um 2 ay bunu kullanmamı tavsiye etti. Yurt dışında baya yaygın. 20 gün oldu başlayalı. Bakalım jnsallah bu sefer güzel yumurtalar yapar ise yarar :)

hanımlar merhaba, önceki mesajları okumadım ancak size umut versin diye yazmak istedim. 2 sene önce yaş 36 amh 0,13 ile tüp bebek denedim ve ilk seferde tuttu çok şükür. şimdi 1,5 yaşında bir kızım var. Allah size evlat verecekse oluyor. İnancınızı yitirmeyin, elinizden geleni yapın gerisini Allah'a bırakın derim. Tabi mutlaka tedaviye başlarken dr ve merkez seçimini araştırıp güveneceğiniz yerde tedaviye başlayın .

Çok sevindim sizin için Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ben 36.5 yaşındayım 0,14 amh, 3 yumi ile dr alalacele tüp bebek başladı, puregon 300 iki tane vuruldum hatta, kararsız kalıp en başında bıraktım.... Sizde kaç yumi vardı, endometrium kaç mm idi, fsh nasıldı, hangi ilacı hangi doz kullandılar,kaçı büyüdü, kalitesi neydi?

maşallah ne güzel.Rabbim bizlere de nasip eylesin...

ilaçların adını hatırlamıyorum 5 yumurta olmuştu, 2 tanesi transfer edildi . Allahıma şükürler olsun bit tane kızım var. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

allah kızını sana bağışlasın maşallah bizlere umut oldun cnm allah razı olsun

Amin ,Allah isteyen herkese nasip etsin. bu forumu ilk keşefettiğim zamanlarda(sene 2013 ağustosu) amh ı benimkinden düşük olup da bebek sahibi olana rastlamamıştım. O kadar zor bir durum ki yaşadıklarınız,günlerce ağladım ben. araştırma yaptım ama bana umut verecek örneğe ulaşamadım hiç. yine de gittiğim 2 dr beni umutsuzluğa sevk etmedi. umut tüp bebekde süleyman beyi gösteriyordu yaptığım araştırmalar. ona gittik, oranın çok düşük ama imkansız değil dedi. ve tedaviye başladık. ilk seferde tuttu :) o günlerde yaşadıklarımı unutmadığım için sizlerin burdaki bölümüne yazayım, imkansız değil diyeyim,umut olayım istedim. :)

Hayırlı olsun canım. Kızını sağlıkla büyüt inşallah. Ablam da 2 denemesjni süleyman bey de yaptı ama olmadı malesef. Ama tanıyorum ve cok iyi tatlı bir Dr. Allah ol dedikten sonra diğer şeyler araci zaten. Darısı başımıza inşallah

Anladim canim. Saizen dedikleri ilac aslinda hgh hormonuymus. Burada tedavi esnasinda igne seklinde veriyorlarmis. Ole okudum. Kacinci denemen olacak canim?digerleri nasil gecti?

Masllah canim yaa. Ne guzel atlatmissin sen zor zamanlari. Inan hayatimin en zor zamanlarini geciriyorum simdi. Allah beterinden saklasin ama bazi doktorlarin bile umut kestigi hasta olmak cok zor. Hem de cok. Ins bu imtihani hakkiyla geceriz.

Anladim canim. Saizen dedikleri ilac aslinda hgh hormonuymus. Burada tedavi esnasinda igne seklinde veriyorlarmis. Ole okudum. Kacinci denemen olacak canim?digerleri nasil gecti?
Hcg ne canım? Ay adet olamıyorum iğneden sanırım. Benim ilk deneme de 1 yumurta oldu ama dollenmedi. 2. Deneme de 3 yumurta çıktı 1 i dollendi ama devamı gelmedi. Arada ilaçsız takip yaptık yumurtalar iyi büyümedi. 3. Denemem olacak canım yakinda. Daha transfer olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…