Canim biliyorum ismini ayselcim :)) bildiğim herkesin ismi ile dua ediyorum. Allah inşallah kabul etsin dualarimizi ☺ismimle dua edersen sevinirim cnm.ben sana hep isminle dua ediyorum.şu an tedavi aşamasındayım.ismim aysel...
Allah razı olsun cnm...Canim biliyorum ismini ayselcim :)) bildiğim herkesin ismi ile dua ediyorum. Allah inşallah kabul etsin dualarimizi ☺
benimkiside havva :)Canim biliyorum ismini ayselcim :)) bildiğim herkesin ismi ile dua ediyorum. Allah inşallah kabul etsin dualarimizi ☺
inş.diğereleride büyür cnm..allah gönlüne göre versin cnm...inş.bizde görürüz böyle yumurtalar...Kızlar dün çok mutluydum ölüyordum resmen sevinçten , aylardır tek yumurta gördükleri için tedaviye başlayamıyorduk. dün 4 yumurta göründü . biri 14 mm diğerleri 10 ar mm. şimdi içimde garip bir his var . diğerleri büyüyecek mi 14 mm e yetişecek mi yoksa sönecekler mi ? neden bilmem direkt içimi bu his kapladı . aklımdan defetmek için sürekli dua okuyorum ediyorum ama çok değişik bir his ..
Cok tesekkur ederimcvp verdiginiz icin. Bilemiyorum doktor aydan aya degisebilir folikul sayisi dedi. Amh dusuk oldugu icin yuksek doz ilaclara cvp vermeycgimi soyledi. Yani amh kaliteyi etkiler dedi. 3 sefer mini tup bbk onerdi. Eger cikarsa iyi yumurta dolleyip donduramyi uyglyalim dedi.Canim senin folikül sayın gayet iyi bence bu grupta bulunan hastaların yani bizlerin folikül sayısı 3 u geçmez bazı aylar hiç olmaz. Bence sen iyi bir doktora git boşuna moralini bozup kendine ve Ailene zarar verme. Amh yanıltıcı olabiliyor. Yumurtalık rezervi ni en iyi ultrason daki folikül sayısı belirler bunu bütün doktorlar soyluyor
Masallh cok am cok sevindim adiniza. Ins altin yumurta iclerinden biridir. Inanin cok sevindim. Rabbim yuzunuzu guldursun ins.Kızlar dün çok mutluydum ölüyordum resmen sevinçten , aylardır tek yumurta gördükleri için tedaviye başlayamıyorduk. dün 4 yumurta göründü . biri 14 mm diğerleri 10 ar mm. şimdi içimde garip bir his var . diğerleri büyüyecek mi 14 mm e yetişecek mi yoksa sönecekler mi ? neden bilmem direkt içimi bu his kapladı . aklımdan defetmek için sürekli dua okuyorum ediyorum ama çok değişik bir his ..
Tamam havvacim sana da adına dua edeceğim artık :))benimkiside havva :)
Canim ne yapıyorsun adet oldun mu test yaptın mi durumlar nedirTamam havvacim sana da adına dua edeceğim artık :))
senin adın neydi bende yapayım sana dua..teşekkür edrim..son durum ne sendeTamam havvacim sana da adına dua edeceğim artık :))
Esra canım adım. Şuan ben 2 aylık bir tedavideyimmart da baslicaz kismetsesenin adın neydi bende yapayım sana dua..teşekkür edrim..son durum ne sende
Yok yavrum olmadım sanırım iğne yapıyor bilmiyorum ki 28. Günün bugün normalde 24 25 de olurum. Dün sabah test yaptım çıkmadı birseyCanim ne yapıyorsun adet oldun mu test yaptın mi durumlar nedir
Hımmm kanda çıkar belki tatlım Ayy inşallah hamilesindirTamam havvacim sana da adına dua edeceğim artık :))
Umit et ki gelissin canim.. Kacinci gunun ve kac mm yumurtan ..bugün kontrole gittim 1 yumurta görüldü o da az gelişmiş.devam edeceğiz ama pek ümidim yok.dualarınızı bekliyorum kızlar..
hadi hayırlısı cnm..Esra canım adım. Şuan ben 2 aylık bir tedavideyimmart da baslicaz kismetse
benim 0.15 yaşım 37 ..allah yardmcımız olsun inş.kızlar AMH değeriniz kaç sizlerin benim AMH 0.23 29 yaşındayım
Keşke öyle bir mucize olsa kuzum pazartesi ye kadar beklicem sonra alalım yaparım belki :))Hımmm kanda çıkar belki tatlım Ayy inşallah hamilesindir
33 yaşındayım 0.18 amhkızlar AMH değeriniz kaç sizlerin benim AMH 0.23 29 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?