Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar dün çok mutluydum ölüyordum resmen sevinçten , aylardır tek yumurta gördükleri için tedaviye başlayamıyorduk. dün 4 yumurta göründü . biri 14 mm diğerleri 10 ar mm. şimdi içimde garip bir his var . diğerleri büyüyecek mi 14 mm e yetişecek mi yoksa sönecekler mi ? neden bilmem direkt içimi bu his kapladı . aklımdan defetmek için sürekli dua okuyorum ediyorum ama çok değişik bir his ..

inş.diğereleride büyür cnm..allah gönlüne göre versin cnm...inş.bizde görürüz böyle yumurtalar...

Cok tesekkur ederimcvp verdiginiz icin. Bilemiyorum doktor aydan aya degisebilir folikul sayisi dedi. Amh dusuk oldugu icin yuksek doz ilaclara cvp vermeycgimi soyledi. Yani amh kaliteyi etkiler dedi. 3 sefer mini tup bbk onerdi. Eger cikarsa iyi yumurta dolleyip donduramyi uyglyalim dedi.

Masallh cok am cok sevindim adiniza. Ins altin yumurta iclerinden biridir. Inanin cok sevindim. Rabbim yuzunuzu guldursun ins.

bugün kontrole gittim 1 yumurta görüldü o da az gelişmiş.devam edeceğiz ama pek ümidim yok.dualarınızı bekliyorum kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…