Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm seni çok iyi anlıyorum..bende durumumu öğrendiğimde kendimi çok çaresiz hissettim..ama bu sayfada biz gibi olup bebek sahibi olanları görünce birazda olsa umutlandım..sen o zamanlar bulamamışsın biz gibi kişileri senin daha zor olmuş neyseki uğraştrmadan gelmiş miniğin..bizlerede dua et arkadşım..rabbim bizlerede nasip etsin inş.

kızlar adet oldum ve dr .gitmeye korkuyorum yine büyümezse diye..ve ben 10 gün erken adet oldum..bakalım gidebilecekmiyim dr a

Merhaba
Kızlar benim amh 0.33 çıkmıştı ultrasonla bakınca doktorum amh nin yanlış olduğunu söyledi sizce bu mümkün mu bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen hangisi daha güvenilir

Antral folikul sayısı mi önemli amh sonucu ünlü bi tüp bebek merkezine gittim tüp bebek yaptırmak için goruseyim diye doktorum amh nin doğru olmadığını santral folikul neyse odur sonuç dedi ? Bununla ilgili fikri olan var mi kafam çok karisik

Canim benim eltim Dr. O da bana demişti amh amerika değerlerine göre yapılan bir olcummus ve orda menapoza girme yaşı bizden erkenmis o yüzden düşük değerlerin aslında bizde daha yüksek olduğunu söylemişti. Önemli olan ultrason demisti

İnşallah öyledir canım çok sağol . Doktorum baktı amh yi yirt at sana ait değildir o dedi çok şaşırdım bende antral folikul kaç ol ali ki toplam ?

İnşallah öyledir canım çok sağol . Doktorum baktı amh yi yirt at sana ait değildir o dedi çok şaşırdım bende antral folikul kaç ol ali ki toplam ?
Normalde 35 yaş altı 9 10 folikul iyi diyorlar. Ama benim mesela 33 yasindayim 3 4 folikul görünuyor. Amh 0.18. Dr um ona takılma bu amh ile senin adet bile olmaman lazım ona bakarsan dedi. Önemli olan sayı değil kalitesi evde de insanlar 1 yumurta ile hamile kalıyor dedi :) ama ben daha kaliteli yumurta çıkaramadım

Bugün baktı doktorum 10 tane folikuk saydik ve gayet iyi dedi amh 0.33 senle hiç alakalı değil dedi bende şaştım kaldım. Gerçekten de bir yumurta yeterli anne olmak için :) inşallah sizde bi an evvel anne olursunuz

Bugün baktı doktorum 10 tane folikuk saydik ve gayet iyi dedi amh 0.33 senle hiç alakalı değil dedi bende şaştım kaldım. Gerçekten de bir yumurta yeterli anne olmak için :) inşallah sizde bi an evvel anne olursunuz
Yasin kaç canım. . Süper daha ne olsun ☺ maşallah inşallah hepsi dolu dolu kaliteli olur. Boşver amh falan. Allahım can versin yumurtalara

Yasin kaç canım. . Süper daha ne olsun ☺ maşallah inşallah hepsi dolu dolu kaliteli olur. Boşver amh falan. Allahım can versin yumurtalara
27 yaşındayım :) inşallah hepimizin nasibinde vardır anne olmak . Aylardır kabus gibi üzerime çökmüştü amh bugün doktorum çok iyi şeyler söyledi ama atamadim üzerimden hala amh kötü deyip duruyorum inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

anladım canım sağol senin adına sevindim inşallah bu durum bizim içinde iyidir bakalım regl olmayı bekliyorum bize ne diyecek doktor

Allah yardimcim olsun canim. Ben de eger isleri yoluna koyabilirsek bu ay mini tuple baslicam. Nasip olursa tabi. 3 aylik bi deneme yapmayi istyorum bakalim ne kadar yumurta cikcak yada cikacak mi. 6-7 ay hatta bir sene embryo biriktirenlerle karsilastim. Gerci hersey rabbimin ol demesine bakiyo. Kismetimizde varsa o ay altin yumurta cikacak ve dollenecek.
Bide bu amh hormonu sunun surasi 4-5 yildir kullaniiyormus. Oncesi de fsh baz aliniyomus. Bi kac forum sayfasinda gordum vitamin d eksikliginde amh hormonu da dusuk cikiyor yaziyo. Bazi hastalara d vitamini takvyesi yapmislar cok super olmasada sonuclar yukseliyo. Mesela bende d vit eksikligi var. ilac a basladim.

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. D vitamini bende iğnesi oldum Dr um vermisti 5 gün boyunca. Şimdi de günde 1 tane içiyorum herseyi yapıyoruz valla inşallah sonuçları olur emeklerimizi boşa çıkarmaz

Nasıl günde bi ampul içiyor musun kaç çıktı ki değerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…