cnm seni çok iyi anlıyorum..bende durumumu öğrendiğimde kendimi çok çaresiz hissettim..ama bu sayfada biz gibi olup bebek sahibi olanları görünce birazda olsa umutlandım..sen o zamanlar bulamamışsın biz gibi kişileri senin daha zor olmuş neyseki uğraştrmadan gelmiş miniğin..bizlerede dua et arkadşım..rabbim bizlerede nasip etsin inş.Amin ,Allah isteyen herkese nasip etsin. bu forumu ilk keşefettiğim zamanlarda(sene 2013 ağustosu) amh ı benimkinden düşük olup da bebek sahibi olana rastlamamıştım. O kadar zor bir durum ki yaşadıklarınız,günlerce ağladım ben. araştırma yaptım ama bana umut verecek örneğe ulaşamadım hiç. yine de gittiğim 2 dr beni umutsuzluğa sevk etmedi. umut tüp bebekde süleyman beyi gösteriyordu yaptığım araştırmalar. ona gittik, oranın çok düşük ama imkansız değil dedi. ve tedaviye başladık. ilk seferde tuttu :) o günlerde yaşadıklarımı unutmadığım için sizlerin burdaki bölümüne yazayım, imkansız değil diyeyim,umut olayım istedim. :)
Adet olamadım gerginim kuzum ya. Dr 2 gün daha bekle olmazsa adet söktürücü veriyim dedi. Saizen yapıyor sanırım . Sen de korkma sakin git bakalım Dr ahaber ver
Canim benim eltim Dr. O da bana demişti amh amerika değerlerine göre yapılan bir olcummus ve orda menapoza girme yaşı bizden erkenmis o yüzden düşük değerlerin aslında bizde daha yüksek olduğunu söylemişti. Önemli olan ultrason demistiAntral folikul sayısı mi önemli amh sonucu ünlü bi tüp bebek merkezine gittim tüp bebek yaptırmak için goruseyim diye doktorum amh nin doğru olmadığını santral folikul neyse odur sonuç dedi ? Bununla ilgili fikri olan var mi kafam çok karisik
İnşallah öyledir canım çok sağol . Doktorum baktı amh yi yirt at sana ait değildir o dedi çok şaşırdım bende antral folikul kaç ol ali ki toplam ?Canim benim eltim Dr. O da bana demişti amh amerika değerlerine göre yapılan bir olcummus ve orda menapoza girme yaşı bizden erkenmis o yüzden düşük değerlerin aslında bizde daha yüksek olduğunu söylemişti. Önemli olan ultrason demisti
Normalde 35 yaş altı 9 10 folikul iyi diyorlar. Ama benim mesela 33 yasindayim 3 4 folikul görünuyor. Amh 0.18. Dr um ona takılma bu amh ile senin adet bile olmaman lazım ona bakarsan dedi. Önemli olan sayı değil kalitesi evde de insanlar 1 yumurta ile hamile kalıyor dedi :) ama ben daha kaliteli yumurta çıkaramadımİnşallah öyledir canım çok sağol . Doktorum baktı amh yi yirt at sana ait değildir o dedi çok şaşırdım bende antral folikul kaç ol ali ki toplam ?
Bugün baktı doktorum 10 tane folikuk saydik ve gayet iyi dedi amh 0.33 senle hiç alakalı değil dedi bende şaştım kaldım. Gerçekten de bir yumurta yeterli anne olmak için :) inşallah sizde bi an evvel anne olursunuzNormalde 35 yaş altı 9 10 folikul iyi diyorlar. Ama benim mesela 33 yasindayim 3 4 folikul görünuyor. Amh 0.18. Dr um ona takılma bu amh ile senin adet bile olmaman lazım ona bakarsan dedi. Önemli olan sayı değil kalitesi evde de insanlar 1 yumurta ile hamile kalıyor dedi :) ama ben daha kaliteli yumurta çıkaramadım
Yasin kaç canım. . Süper daha ne olsun ☺ maşallah inşallah hepsi dolu dolu kaliteli olur. Boşver amh falan. Allahım can versin yumurtalaraBugün baktı doktorum 10 tane folikuk saydik ve gayet iyi dedi amh 0.33 senle hiç alakalı değil dedi bende şaştım kaldım. Gerçekten de bir yumurta yeterli anne olmak için :) inşallah sizde bi an evvel anne olursunuz
27 yaşındayım :) inşallah hepimizin nasibinde vardır anne olmak . Aylardır kabus gibi üzerime çökmüştü amh bugün doktorum çok iyi şeyler söyledi ama atamadim üzerimden hala amh kötü deyip duruyorum inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.Yasin kaç canım. . Süper daha ne olsun ☺ maşallah inşallah hepsi dolu dolu kaliteli olur. Boşver amh falan. Allahım can versin yumurtalara
27 yaşındayım :) inşallah hepimizin nasibinde vardır anne olmak . Aylardır kabus gibi üzerime çökmüştü amh bugün doktorum çok iyi şeyler söyledi ama atamadim üzerimden hala amh kötü deyip duruyorum inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.[
daha neler duyacağız bakalım bilmediğimiz ne çok şey varmış paylaşımın için teşşekkür edrim cnm peki bu ultrasonla nasıl oluyo normal muayanedeki gibi mi yoksa daha farklı mı daha tüp bebek tedavisine başlamadık neler yapılo nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden soruyorum cnmCanim benim eltim Dr. O da bana demişti amh amerika değerlerine göre yapılan bir olcummus ve orda menapoza girme yaşı bizden erkenmis o yüzden düşük değerlerin aslında bizde daha yüksek olduğunu söylemişti. Önemli olan ultrason demisti
[/QUOT
Bende tüp bebek tedavisi için gitmiştim ama canım bana gerek yok dedi inanamadım. O yüzden pek bi bilgim yok su an
Allah yardimcim olsun canim. Ben de eger isleri yoluna koyabilirsek bu ay mini tuple baslicam. Nasip olursa tabi. 3 aylik bi deneme yapmayi istyorum bakalim ne kadar yumurta cikcak yada cikacak mi. 6-7 ay hatta bir sene embryo biriktirenlerle karsilastim. Gerci hersey rabbimin ol demesine bakiyo. Kismetimizde varsa o ay altin yumurta cikacak ve dollenecek.Hcg ne canım? Ay adet olamıyorum iğneden sanırım. Benim ilk deneme de 1 yumurta oldu ama dollenmedi. 2. Deneme de 3 yumurta çıktı 1 i dollendi ama devamı gelmedi. Arada ilaçsız takip yaptık yumurtalar iyi büyümedi. 3. Denemem olacak canım yakinda. Daha transfer olamadım
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. D vitamini bende iğnesi oldum Dr um vermisti 5 gün boyunca. Şimdi de günde 1 tane içiyorum herseyi yapıyoruz valla inşallah sonuçları olur emeklerimizi boşa çıkarmazAllah yardimcim olsun canim. Ben de eger isleri yoluna koyabilirsek bu ay mini tuple baslicam. Nasip olursa tabi. 3 aylik bi deneme yapmayi istyorum bakalim ne kadar yumurta cikcak yada cikacak mi. 6-7 ay hatta bir sene embryo biriktirenlerle karsilastim. Gerci hersey rabbimin ol demesine bakiyo. Kismetimizde varsa o ay altin yumurta cikacak ve dollenecek.
Bide bu amh hormonu sunun surasi 4-5 yildir kullaniiyormus. Oncesi de fsh baz aliniyomus. Bi kac forum sayfasinda gordum vitamin d eksikliginde amh hormonu da dusuk cikiyor yaziyo. Bazi hastalara d vitamini takvyesi yapmislar cok super olmasada sonuclar yukseliyo. Mesela bende d vit eksikligi var. ilac a basladim.
Nasıl günde bi ampul içiyor musun kaç çıktı ki değerin?Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. D vitamini bende iğnesi oldum Dr um vermisti 5 gün boyunca. Şimdi de günde 1 tane içiyorum herseyi yapıyoruz valla inşallah sonuçları olur emeklerimizi boşa çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?