Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Benden daha düşük kimse yok bu aralar, Yaş 37 amh 0.06
Değerlere takılmayın boşa üzmeyin kendinizi.

kızlar AMH değeriniz kaç sizlerin benim AMH 0.23 29 yaşındayım
Yasim 33 amh 0.60 canim. Doktora gittin mi hic ne dedi. Ben iki doktora gittim ikiside okadar farkli seyler soylediki. Biri tamamen umutsux konustu digeride nerdeyse hersey normalmis gibi davrandi. Arastirdigim kadariyla bizim durumumuzda olanlara embriyo bankasi onerikiyor. Ve de mini tup veya natural tup tavsiye ediyolar. Cunku normal tup bebekte yuksek doz ilaclara cevap vermeyecek bizim yumurtaliklar. Soylede bi inanis var (her ne kadar tam ispatlanmasada bilimsel olarak) verilen yuksek diz ilaclarin yumurta kalitesini dusurdugune inaniliyor. Ben yurt disindayim canim. Burda da arastirdim bi kac kisiyi buldum internette konustuk. Konustuklarikim hepsi ya natural tup yada mini tup yapip embriyo biriktirmisler.bi cogu basariya ulasmis. Yani soyle, normal rezeve sahip bi kisnin bir seferde biriktirecegi embriyoyu natural siklusla belki 1 yilda biriktirecek doktorlar bizim durumumuzda. Soylede bi durum var amh duduklugu maalesef yumurta kalitesiylede yakindan ilgili. Anlayacagin yol uzun ve cetin. Aslinda son sozu rabbim soylecek. Ol derse olacak. Benim 5 yasinda bi cocum var. 3 ay once dusuk yaptim. Oylesine bi doktora gidelim dedigimizde ogrendik bu lanet amh degerini. Allah yardimcimiz olsun. Eger turkiyedeysen tup bebek tedavisi buraya nispeten cok uygun fiyat olarak. Zaman kaybetmeden tedaviye basla. Bizim burda iyi doktoralr var ama para sknti. Cok ama cook pahali. aklina geldikce dualrinizi bekliyorum.

Igne dozu mu az geldi acaba buyumemis canim.. Doktorun aciklama yapmistir.. Insallah guzel sonuclar alirsin belli olmazzzz
puregon 200 merional 150 klomen kullandım.az gldiğini düşünmüyorum.doktorum devam et dedi sadece ama benim pek ümidim yok.ben fshın engellediğini düşünüyorum.19 çıkmıştı.

puregon 200 merional 150 klomen kullandım.az gldiğini düşünmüyorum.doktorum devam et dedi sadece ama benim pek ümidim yok.ben fshın engellediğini düşünüyorum.19 çıkmıştı.
Evet fsh buyumeyi ve kaliteyi etkileyebiliyor zamani geldiginde hepimizinki olacak Allahin izniyle

herkese merhaba,Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim amh 0,7 yaşım 37. ayın 2 sinde adet günüm olcak zeynep kamile gitcem tüp bebek için.
Folliküler faz: 0,03-8,08
ovülasyon: 2,55-16,69
luteal faz: 1,38-5,47
postmenapoz: 26,72-133,41
yazıyor bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum açıkcası Doktorum başka hastaneye gidince telefondan gönderdim sonuçları. bunla ilgili bi açıklama yapmadı.

Cnm ilk tedavimde fsh 17 idi. 250 gonal f le büyümüştü, döllenme de transfer de oldu gerçi yavaş diye menogon eklemişti doktor sonra. Şimdiki tedavimde de merional 150 oldum yavaş büyüdüler ama erken çatladı iptal oldu. Fsh yüksekliğinden daha çok boş folikül veya kalitesiz yumurta olduğundan böyle oluyo diye düşündüm. Her şeyde hayır vardır üzülmemek gerek. Düşük doz daha iyi amh düşüklüğünde.

Referans aralıkları işte bunlar. Doğurgan dönemde olduğunu menos öncesi zaman da olduğunu yada menapoz da olduğunu gösterir aralıklar bunlar.

Canim moralini bozma benim de Oye olmuştu ama birden Büyüküstü ve dollenen tek yumurta da o olmuştu bu zamana kadar umutsuzluk yok canım benim

Canlar moral bozmak yok amh ve FSH takilmayin her ay yumurta takibi ile kaliteli emriyoyu bulacaksınız benim hikâyesi az çok bilen bilir 4 senede defalarca negatif tüp bebek denemelerin oldu artı iptal tedavilerimde ama asla vazgemedim saligim ve madi durumum el verdiği kadarıyla tedaviye devam ettim şuan 3 donmusum var transfer icin gun sayıyor um..bu sayfanızdaki eskiler hep hamis kaldı bizde Allahın izniyle hamis kalicaz umutsuzluk yok canlar..

benim 0.15 yaşım 37 ..allah yardmcımız olsun inş.
Yaş ve değerlerin benimle aynı canım aynı kaderi paylaşıyoruz sen tedavinin hangi aşamasındadır..bende transfer için gün sayicam inş birtu rlu adet olamadim ostrojenim yerlerde surunuyor mallesef rahim çok incelmis cylo prognova kullanıyorum..

Canim moralini bozma benim de Oye olmuştu ama birden Büyüküstü ve dollenen tek yumurta da o olmuştu bu zamana kadar umutsuzluk yok canım benim
cnm moral oldun bana Rabbim bilir sonucu.ne hüküm verirse razıyım ama üzülüyorum işte elimde değil...

cnm moral oldun bana Rabbim bilir sonucu.ne hüküm verirse razıyım ama üzülüyorum işte elimde değil...
Biliy
Biliyorum canım. O kontroller yumurta büyüdü mu büyümedimi telaşı .. seni çok iyi anlıyorum ama iyi düşün büyüyecek inşallah canım

Inşallah canım .. transfer olunca da sıkı sıkı tutunurlat inşallah sana bebeklerin

benim de yaşım 29 amh 0.23 cnm.bende 2 doktora gittim ikiside birbirinden o kadar farklı şeyler söyledi ki.İlk gittiğim doktor FSH 51 çıkmasına rağmen bana birşeyin yok deyip klomen diye bir ilaç verdi 4 ay kullandım baktım olmuyo başka doktora gittim ilk yaptırdığım tahlilere baktı kullandığım ilaçlara falan bunların hepsini sen mi kullandın dedi seni heder etmişler dedi FSH 51 olduğunu görünce AMH istedi değerlere bakıp hiç zaman kaybetmeyin direk tüp bebek yaptırın dedi geçen gün konuşmaya gittik bi tüp bebek merkezine fsh falan 51 bazen 30 bazende 17 falan sabit değil yani bir bakıyorum düşmüş bi bakıyorum tavan yapmış anlaymadımki nasıl bir bünyeye sahibiz neyse doktor tahlillere baktı amh çok düşük dedi yaşına göre en yüksek dozda ilaç kullanmamız gerek dedi belki yumurta oluşmaya bilir tedavi yarım bile kalabilir dedio kadar ümitsiz konuştu doktordan çıktım ama ben perişan ağlaya ağlaya evin yolun tuttum herşey allahtan rabbim ol derse olur ümitsizliğe kapılmıyorum herşeyin hayırlısı doktorlar değerlere göre göre konuşuyorlar allhtan başka kimse bilemez rabbime sığındım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden adet olmayı bekliyorum cnm tedaviye başlamak için uzun oldu biraz cnm kusura bakma benim hikaye böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…