Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
Daha öncede yazmıştım bu foruma ama tekrar etmekte fayda var diye düşündüm.
Şuan 39.5 yaşındayım. 36 yaşında iken yaptirdigim amh testine göre (0.69 ) yumurtalık yaşım 42 yaşındaki bir kadının yumurtalık yaşı ile aynı olduğunu söyledi doktorum. O günü hiç unutmam ağlayarak çıktım hastaneden. Sanki hiç çocuğum olmayacak anne olamayacağı korkusu sarmisti bütün ruhumu. Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki. Dr pek ümit verici konusmadi. Sizinde muhatap oldugunuz o yuzdelik dilim malum.
Neyse ben inancımı hiç kaybetmedim ve dr dedimki :"doktor bey bir yumurta olsun benim olsun ". Tedavi sırasında olumsuz düşünceleri aklıma getirmemeye çalıştım çok dua ettim. Yüksek dozda ilaca rağmen 6 yumurta oluştu. 4 tanesi olgun onlardan da 2 tanesi olgun çıktı. Ve o iki yumurta ile İkizlere hamile kaldım yalnız ikizlerden birinin gelişimi 9. Haftada iken durdu ve diğeri olan oğlumu doğurdum çok şükür.
Nasıl olsa hamile kalamiyorum diye de korunmadik eşimle. Zaten onda da sperm sayısı azlığı sorunu vardı. Oğlum 15 aylık iken kızıma hamile olduğumu öğrendim. Yaradanin en büyük lütfu işte. Şimdi kızım Mart ta bir yaşını oğlum da 3 yaşını dolduracak. Hem çocukların bakımı hem iş hem ev derken çok aktif bir cinsel hayatımız olmasa da arada bir araya gelmelerin sonucun da acaba hamile kalır mıyım korkusu sarıyor. .Dünya ne acaip bir yer. Bundan 4 sene önce her regl olduğunda ağlayan ben şimdi regl olmama sevinir hâle geldim.
Rabbim sizinde kucaklarinizi kalbinizi dolduracak evlat sevgisini yasatsin. İnşallah bir gün sizlerde benim gibi tekrar hamile kalır mıyım korkusunu yasatsin. (Daha çocuk istemediğim den değil de ikiside çok küçük bakımı zor birde yardımcı olmayan eş olunca diyorsun ki ancak bu kadar )

çok teşekkür edrim canım yaa valla böyle güzel yazılar okuyunca insan motive oluyo çok mutlu oldum gözlerim doldu şuan rabbim bizlere de yaşatır inşallah o duyguları rabbim evlatlarını sana bağışlasın

Amin inşallah evlatlarımı severken Rabbim isteyen herkese ver diye dua ediyorum.
Bir de hayal edin. İnsan hayal ettiğini yaşamadan olmezmis.

Kizlar selam Tiroid sorunu olan arkadaslar var mi aranizda. ben kendimde Tiroid den supheleniyorum. Sol taraf kulagim alt kismi agriyor bi de regli olamamakla bunun ilgisi var mi dusunuyorum.

Bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Allah Allah 0.69 iyi bir değer bence, ben de 36,5 yaşındayım amh 0,16 çıkmıştı devlet hast. baktırmıştım, sonradan ünlü bir prof a gittim, 3 folikül gördü sağ tarafta, sol sönmüş dedi, amh yanlış muhtemelen ben daha iyi bir tablo gördüm dedi, bu amh sonucu menapoza bir metre var demek dedi.

Kizlarr,adet olamayanlar, ins hepiniz hamilesinizdir. Hemen bi test alin yapin ya Allhim ole bi mucize olsa ne umut olur bizede ya.

Ruveyda, 41 kere masllah derler ya inan ole demek geldi icimden. Inanki umut oldun bana. Ins ins bizlerde senin gibi kismetli oluruz. Insan oyle kolay umutsuzluga kapiliyo ki bizim durumumuzda anca sen anlarsin. Dusunsene bazen doktor bile umudu kesiyo. Doktor bile umutsuz konusurken sen umudetmeye, aydinligi gormeye calisiyosun. Lutfen dua et bize. Kolay yollardan gecelim

Evet senin yazdığın değere göre daha iyi ama sıkıntılı bir değer rezervlerin azaldığı menapoz sınırı

Canım can -ı gönülden diliyorum inşallah. Allah tan ümit kesilmez. Dua edin Çocuklarınızı kucağımıza aldığınızı emzirdiginizi inşallah olacak

Canım can -ı gönülden diliyorum inşallah. Allah tan ümit kesilmez. Dua edin Çocuklarınızı kucağımıza aldığınızı emzirdiginizi inşallah olacak
Ahh canim yaaa. Ins dua kapilari aciktirda senin duan kabul olurr..bnm bibtane yavrum var rabbim bi tanede kardes nasip etsin su ahir duyada. Opuyorum seni de yavrularinida. Bi omur boyu mutlu huzurlu yasayin

Ahh canim yaaa. Ins dua kapilari aciktirda senin duan kabul olurr..bnm bibtane yavrum var rabbim bi tanede kardes nasip etsin su ahir duyada. Opuyorum seni de yavrularinida. Bi omur boyu mutlu huzurlu yasayin
canım benim amh değerim 2014 yılı eylül ayında ölçtürdüğümde 0.6 idi ve yaşım 32 idi. hemen tüp bebek dendi hiç de çocuğum yoktu. tüp bebek hakkında hiç bir bilgim olmadığı gibi ilk tüp denemesinde hamile kalınabileceğini bile bilmiyordum.Bebeğim olmayacakmış gibi bu bir denemeymiş gibi tüp bebek tedavisine girdim. bu arada evime gelen bir misafir bana hakiki arı sütü polen ve balı kendi elleriyle macun haline getirerek hediye etmişti ve tedaviye girmeden önce bunu iki ay boyunca yedim ve tedaviye gittim. hatta doktora ilk tüp denemesinde bebek olmaz dediğimde doktorum çok şaşırmıştı. sonra düşük doz ilaçlarla tedaviye başlandı. 7 folükülden 7 yumurta toplandı. 7 si döllendi son olarak iki embiriyo kaldı ve transfer edildi. test sonucumda son günü beklemedim. 8. günde sonuç: 148..iki gün sonra tekrarladım 187. yeterince katlanmayınca sorun var kimyasal veya dış gebelik dediler. çookk üzüldüm ama meğer bebişlerden biri düşmüş Allaha şükür o tek yumurtadan şimdi maşallah dünyalar tatlısı bir kızım oldu. şimdi altı aylık..ben bu yaz yine tedaviye gireceğim ve nisan ayında muayene olacağım. inan bana amh ı ölçtürmeye bile korkuyorum. bazen olayın ciddiyetini bilmemek ve rahat olmak daha iyi oluyor. o nedenle rahat ol ve doktorların olumsuz cümlelerine kulak asma..çünkü RABBİM VERMEK İSTERSE HİÇBİRŞEY ENGELLEYEMEZ. Bu forumdaki herkese rabbim hayırlı evlatlar versin..rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı uzun iman dolu ömürler versin..Ona kardeş gelirse çokkk mutlu olurum ama nasip herşey ya..halimize şükredip bu forumdaki diğer kardeşlerimize de dua etmeliyiz..Biz ikincisi olmayacak belki diye üzülürken hiç olmayanlar ne yapsın. Rabbimin gücüne gider..Sadece şükredip dua edelim bence...Güzel sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.Bu forumdaki herkesin hayırlı evlat niyetiyle ettikleri dualar kabul olur inşallah:)

Arkadaşım ne güzel bir hikaye bu. Birgün inşallah bizde güzel hikayelere konu oluruz. Evlatlarini sağlıkla büyüt inşallah. Allahım isteyen kimsenin kucağına boş birakmasin

Maşallah çok güzel canım. Sağlıkla büyüt inşallah çocuğunu. Sen nerde tedavi gördün acaba. Allah isteyen herkese nasip etsin

Sevgili arkadaşlarım deneyimli olanlar özellikle amh 1,33 Nasıl? ve 4 folikül gözlemlendi hocanın yüzü düştü beklemiyordu sanırım(( adetin 2.günü ..29 yaşımdayım ilk tedavim Allah herkese en hayırlısını kısmet etsin .

Kötü bir değer değil bazı aylar yumurtlama olayı düşük olabilir o yüzden kafana takma

Günaydın arkadaşlar ,dün adetim in geciktiğini yazmıştım maalesef gece oldum şimdi adetin 2. ya da 3. günü zeynep kamile gitmem gerekiyordu hafta sonuna gelmiş oldu haftasonu bakıyorlar mı ? Bilgisi olan var mı Yoksa bir sonraki ayı mı bekleyeceğim. Menopoza gircem diyede ayrı bir korkum var.

Canın hafta sonu bakmiyorlar. Ama ben de ilk raporu çıkarırken 1. Gün gitmiştim 2. Günüm demistim:) sende pazartesi git 3. Günün de birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…