- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
Aradım hastaneyi cevap vermediler. Çok saçma sanki herkesin adeti hafta içine gelecek :) Tamam bende öyle yaparımCanın hafta sonu bakmiyorlar. Ama ben de ilk raporu çıkarırken 1. Gün gitmiştim 2. Günüm demistim:) sende pazartesi git 3. Günün de birsey olmaz
Yok ilk sen kendin gidiyorsun cnm USG ve kan veriyorsun sonra sonucu almaya gittiğinde esin le gidersin sen dahiliye den Esin urolojiden tmrandevu alacak orda yonelndirirler seni. Tüp bebek bölümünün direk teli varmı sende. Bende 2. Rapor için gidecem de adet olmaya gerek var mı 2. Ci için onu soracahimAradım hastaneyi cevap vermediler. Çok saçma sanki herkesin adeti hafta içine gelecek :) Tamam bende öyle yaparım
Eşimle beraber mi gitmem gerekiyor
Yok ilk sen kendin gidiyorsun cnm USG ve kan veriyorsun sonra sonucu almaya gittiğinde esin le gidersin sen dahiliye den Esin urolojiden tmrandevu alacak orda yonelndirirler seni. Tüp bebek bölümünün direk teli varmı sende. Bende 2. Rapor için gidecem de adet olmaya gerek var mı 2. Ci için onu soracahim
süpersin canım maşallah, ALLAH BAĞIŞLASIN yavrularınıKızlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
Daha öncede yazmıştım bu foruma ama tekrar etmekte fayda var diye düşündüm.
Şuan 39.5 yaşındayım. 36 yaşında iken yaptirdigim amh testine göre (0.69 ) yumurtalık yaşım 42 yaşındaki bir kadının yumurtalık yaşı ile aynı olduğunu söyledi doktorum. O günü hiç unutmam ağlayarak çıktım hastaneden. Sanki hiç çocuğum olmayacak anne olamayacağı korkusu sarmisti bütün ruhumu. Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki. Dr pek ümit verici konusmadi. Sizinde muhatap oldugunuz o yuzdelik dilim malum.
Neyse ben inancımı hiç kaybetmedim ve dr dedimki :"doktor bey bir yumurta olsun benim olsun ". Tedavi sırasında olumsuz düşünceleri aklıma getirmemeye çalıştım çok dua ettim. Yüksek dozda ilaca rağmen 6 yumurta oluştu. 4 tanesi olgun onlardan da 2 tanesi olgun çıktı. Ve o iki yumurta ile İkizlere hamile kaldım yalnız ikizlerden birinin gelişimi 9. Haftada iken durdu ve diğeri olan oğlumu doğurdum çok şükür.
Nasıl olsa hamile kalamiyorum diye de korunmadik eşimle. Zaten onda da sperm sayısı azlığı sorunu vardı. Oğlum 15 aylık iken kızıma hamile olduğumu öğrendim. Yaradanin en büyük lütfu işte. Şimdi kızım Mart ta bir yaşını oğlum da 3 yaşını dolduracak. Hem çocukların bakımı hem iş hem ev derken çok aktif bir cinsel hayatımız olmasa da arada bir araya gelmelerin sonucun da acaba hamile kalır mıyım korkusu sarıyor..Dünya ne acaip bir yer. Bundan 4 sene önce her regl olduğunda ağlayan ben şimdi regl olmama sevinir hâle geldim.
Rabbim sizinde kucaklarinizi kalbinizi dolduracak evlat sevgisini yasatsin. İnşallah bir gün sizlerde benim gibi tekrar hamile kalır mıyım korkusunu yasatsin. (Daha çocuk istemediğim den değil de ikiside çok küçük bakımı zor birde yardımcı olmayan eş olunca diyorsun ki ancak bu kadar )
benim yumurta 4 mm idi.e2 değeri düşük çıktı ve iptal oldu.nasip değilmişHic mi buyumemis senin folikuller? Uzulme ya. Kismet ins diger ay olusur. Ben bi panel seyretyim. Kadinin fah 99. Bi kac sene icinde sadece 6 sefer yumurta top islemi olyo. 3 emb olusyo. Ve ikizleri var smdi. Ne bilim umut iste bu hikayelerde. Bide kadin dediki gittigim butun doktorlar kendilerini allah sanmislardi. O kadar kesin konsuyolardi benle dedi. Ama baksana olmus iste vermis rabbim. 15 ayliklar
Ahh cnm ahh valla ben de.Bi de benden pembe pembe damladan damla geliyor ama tam olmuyorum.Buna gore transferde olmuyorAdet olmayı bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi
Bende oda yok akıntı sadece canım yaAhh cnm ahh valla ben de.Bi de benden pembe pembe damladan damla geliyor ama tam olmuyorum.Buna gore transferde olmuyor
Tup bebek e mi basliyosun canim sen? Allah yardimcin oksunAradım hastaneyi cevap vermediler. Çok saçma sanki herkesin adeti hafta içine gelecek :) Tamam bende öyle yaparım
Eşimle beraber mi gitmem gerekiyor
Kasiklarinda agri var mi cnm?Bende oda yok akıntı sadece canım ya
Amin canim yaa. Valla rabbim saglikli ikiz bebekler nasip etsin hepimize kimsenin cocugu yalniz kalmasn. Cok sukur bugunumuze sahip olduklarimiza. Benim durumum da seninki gibi tesadufen ortaya cikti yoksa hayatta aklima gelmezdi. Ustelik ben iki kere kendlimden hamile kaldim. Bi daha olmucak diyolar dusunsene yasadigim soku. Ins hep guzel haberler cikar bu guruptan. Ins senin tedavinde basarili olur. Uzun ve zor bi yol. Rabbim yar ve yardimcin olsuncanım benim amh değerim 2014 yılı eylül ayında ölçtürdüğümde 0.6 idi ve yaşım 32 idi. hemen tüp bebek dendi hiç de çocuğum yoktu. tüp bebek hakkında hiç bir bilgim olmadığı gibi ilk tüp denemesinde hamile kalınabileceğini bile bilmiyordum.Bebeğim olmayacakmış gibi bu bir denemeymiş gibi tüp bebek tedavisine girdim. bu arada evime gelen bir misafir bana hakiki arı sütü polen ve balı kendi elleriyle macun haline getirerek hediye etmişti ve tedaviye girmeden önce bunu iki ay boyunca yedim ve tedaviye gittim. hatta doktora ilk tüp denemesinde bebek olmaz dediğimde doktorum çok şaşırmıştı. sonra düşük doz ilaçlarla tedaviye başlandı. 7 folükülden 7 yumurta toplandı. 7 si döllendi son olarak iki embiriyo kaldı ve transfer edildi. test sonucumda son günü beklemedim. 8. günde sonuç: 148..iki gün sonra tekrarladım 187. yeterince katlanmayınca sorun var kimyasal veya dış gebelik dediler. çookk üzüldüm ama meğer bebişlerden biri düşmüşAllaha şükür o tek yumurtadan şimdi maşallah dünyalar tatlısı bir kızım oldu. şimdi altı aylık..ben bu yaz yine tedaviye gireceğim ve nisan ayında muayene olacağım. inan bana amh ı ölçtürmeye bile korkuyorum. bazen olayın ciddiyetini bilmemek ve rahat olmak daha iyi oluyor. o nedenle rahat ol ve doktorların olumsuz cümlelerine kulak asma..çünkü RABBİM VERMEK İSTERSE HİÇBİRŞEY ENGELLEYEMEZ. Bu forumdaki herkese rabbim hayırlı evlatlar versin..rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı uzun iman dolu ömürler versin..Ona kardeş gelirse çokkk mutlu olurum ama nasip herşey ya..halimize şükredip bu forumdaki diğer kardeşlerimize de dua etmeliyiz..Biz ikincisi olmayacak belki diye üzülürken hiç olmayanlar ne yapsın. Rabbimin gücüne gider..Sadece şükredip dua edelim bence...Güzel sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.Bu forumdaki herkesin hayırlı evlat niyetiyle ettikleri dualar kabul olur inşallah:)
Belki kanda cikar, adetlerin hep cok duzenli oluyosa gebelik muhtemel canim. Allah bilir ins hamilesindirIdrar testi yaptım dün yok canım o yüzden hiç kan veresim yok
Yok kuzum ya sanmıyorum. Geçen sene de bir kere olmuştu böyle hatta bu rezerv az bilmem ne haberim yoktu onlardan kesin hamileyim diyordum meğer o amh mis ..Belki kanda cikar, adetlerin hep cok duzenli oluyosa gebelik muhtemel canim. Allah bilir ins hamilesindir
Evet inşallah bir aksilik olmazsa. Pazartesi eşimle beraber gideceğim. Hem korkuyorum hem heyecanlıyım karışık duygular içindeyimTup bebek e mi basliyosun canim sen? Allah yardimcin oksun
bende sen gibi hamile değilim diye üzüldüm,menopoza girmedim diye sevindim. Bende pazartesi gitcem Zeynep kamile randevusuz sabah saat : 08:30 da gel dediler adetin dördüncü günü olmuş olcak ama sorun olmaz dedi. kan ve usg içindün bende regl oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bizde bu ay tüp bebeğe başlayacağız ben randevu almak için aradığımda adet bitimine randevu veriyoruz dediler kafam karıştı bilgisi olan var mı kızlar niye adet bittiksen sonraki
canım bana da adet bitiminde randevu vereceğiz dedler nden öyle dediler bilmiyorumbende sen gibi hamile değilim diye üzüldüm,menopoza girmedim diye sevindim. Bende pazartesi gitcem Zeynep kamile randevusuz sabah saat : 08:30 da gel dediler adetin dördüncü günü olmuş olcak ama sorun olmaz dedi. kan ve usg için
canım ben şişli memorialda nur hanıma gitmiştim. Kendisi şimdi medicalpark göztepeye geçmiş.Maşallah çok güzel canım. Sağlıkla büyüt inşallah çocuğunu. Sen nerde tedavi gördün acaba. Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canim yaa. Valla rabbim saglikli ikiz bebekler nasip etsin hepimize kimsenin cocugu yalniz kalmasn. Cok sukur bugunumuze sahip olduklarimiza. Benim durumum da seninki gibi tesadufen ortaya cikti yoksa hayatta aklima gelmezdi. Ustelik ben iki kere kendlimden hamile kaldim. Bi daha olmucak diyolar dusunsene yasadigim soku. Ins hep guzel haberler cikar bu guruptan. Ins senin tedavinde basarili olur. Uzun ve zor bi yol. Rabbim yar ve yardimcin olsun[/
amin canım. ben kendiliğimden hiç hamile kalamadım. Bence senin durumunda şu çok güzel demekki hamile kalabiliyorsun. Bir çocuğun olduğuna göre rahmin bebeği kabul edebiliyo. sen ne zaman tedaviye başlayacaksın? ben nisanda muayene olacağım sonra eğer olumsuz bişey yoksa yaza tedaviye gireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?