Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canın hafta sonu bakmiyorlar. Ama ben de ilk raporu çıkarırken 1. Gün gitmiştim 2. Günüm demistim:) sende pazartesi git 3. Günün de birsey olmaz
Aradım hastaneyi cevap vermediler. Çok saçma sanki herkesin adeti hafta içine gelecek :) Tamam bende öyle yaparım
Eşimle beraber mi gitmem gerekiyor

Aradım hastaneyi cevap vermediler. Çok saçma sanki herkesin adeti hafta içine gelecek :) Tamam bende öyle yaparım
Eşimle beraber mi gitmem gerekiyor
Yok ilk sen kendin gidiyorsun cnm USG ve kan veriyorsun sonra sonucu almaya gittiğinde esin le gidersin sen dahiliye den Esin urolojiden tmrandevu alacak orda yonelndirirler seni. Tüp bebek bölümünün direk teli varmı sende. Bende 2. Rapor için gidecem de adet olmaya gerek var mı 2. Ci için onu soracahim

Şimdi konuştum bende pazartesi gelsen de olur dedi ilk dosya açılacak o yüzden eşinle gel dedi bana. 0216-391-06-80 Dahili No: 1046 :)

süpersin canım maşallah, ALLAH BAĞIŞLASIN yavrularını

benim yumurta 4 mm idi.e2 değeri düşük çıktı ve iptal oldu.nasip değilmiş

Amin canim yaa. Valla rabbim saglikli ikiz bebekler nasip etsin hepimize kimsenin cocugu yalniz kalmasn. Cok sukur bugunumuze sahip olduklarimiza. Benim durumum da seninki gibi tesadufen ortaya cikti yoksa hayatta aklima gelmezdi. Ustelik ben iki kere kendlimden hamile kaldim. Bi daha olmucak diyolar dusunsene yasadigim soku. Ins hep guzel haberler cikar bu guruptan. Ins senin tedavinde basarili olur. Uzun ve zor bi yol. Rabbim yar ve yardimcin olsun

Belki kanda cikar, adetlerin hep cok duzenli oluyosa gebelik muhtemel canim. Allah bilir ins hamilesindir
Yok kuzum ya sanmıyorum. Geçen sene de bir kere olmuştu böyle hatta bu rezerv az bilmem ne haberim yoktu onlardan kesin hamileyim diyordum meğer o amh mis .. onun dışında hep düzenli. Korkuyorum menapoz mu diye

dün bende regl oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bizde bu ay tüp bebeğe başlayacağız ben randevu almak için aradığımda adet bitimine randevu veriyoruz dediler kafam karıştı bilgisi olan var mı kızlar niye adet bittiksen sonraki

bende sen gibi hamile değilim diye üzüldüm,menopoza girmedim diye sevindim. Bende pazartesi gitcem Zeynep kamile randevusuz sabah saat : 08:30 da gel dediler adetin dördüncü günü olmuş olcak ama sorun olmaz dedi. kan ve usg için

canım bana da adet bitiminde randevu vereceğiz dedler nden öyle dediler bilmiyorum

Kizlar selam.Bahçecide tedavi olan arkadaslar ben transfer yaptircam kismetse.Bugun regli oldum baba verdik leri chart var coraspin ve estrofem kullanis gunleri.Regli olduktan kac gun sonra sizi gormek istiyolar.Bir de regli nin kacinci gunu ilaclari almaya basliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…