Gözün aydın cnm. .ilacdan oldu böyle heralde senin..inşallah bifahakine gelmezde hamile olursun. .Kızlar sonunda regl oldum ay ne sevindim ya halimize bak ağlayacak halimize gülüyorum
Herhalde kuzum inşallah birgün adet olmayalım ama menapoz dan değil bebekten olsunGözün aydın cnm. .ilacdan oldu böyle heralde senin..inşallah bifahakine gelmezde hamile olursun. .
Herhalde kuzum inşallah birgün adet olmayalım ama menapoz dan değil bebekten olsun
Kizlar selam.Bahçecide tedavi olan arkadaslar ben transfer yaptircam kismetse.Bugun regli oldum baba verdik leri chart var coraspin ve estrofem kullanis gunleri.Regli olduktan kac gun sonra sizi gormek istiyolar.Bir de regli nin kacinci gunu ilaclari almaya basliyim?
O hastanede evet estorefemle coraspirini nezaman kullanmaya basliyorum bilgin varmiilk denemeniz mi olacak
O hastanede evet estorefemle coraspirini nezaman kullanmaya basliyorum bilgin varmi
doğumgünün kutlu olsun cnm inşallah bu yıl hamile olursun ve bebğinle kutlarsın seneye...Bugün benim doğum günüm canlargeçen de doğum günüm de yumurta problemimi ogrenmitjm bu doğum günüm de inşallah anne olurum. Burda çok şey öğrendim sizlerle çok sey paylaştım. Inşallah bu sene hepimiz anne oluruz .. iyi ki varsınız
Sağol canım inşallah hepimiz in muradına ereceği bir sene olurdoğumgünün kutlu olsun cnm inşallah bu yıl hamile olursun ve bebğinle kutlarsın seneye...
inşallah cnmSağol canım inşallah hepimiz in muradına ereceği bir sene olur
Mutlu yılların olsun inşallah canım, iyiki doğdunBugün benim doğum günüm canlargeçen de doğum günüm de yumurta problemimi ogrenmitjm bu doğum günüm de inşallah anne olurum. Burda çok şey öğrendim sizlerle çok sey paylaştım. Inşallah bu sene hepimiz anne oluruz .. iyi ki varsınız
doğum günün kutlu olsun cnm rabbim gönlündekini versin inşallahBugün benim doğum günüm canlargeçen de doğum günüm de yumurta problemimi ogrenmitjm bu doğum günüm de inşallah anne olurum. Burda çok şey öğrendim sizlerle çok sey paylaştım. Inşallah bu sene hepimiz anne oluruz .. iyi ki varsınız
Bugün benim doğum günüm canlargeçen de doğum günüm de yumurta problemimi ogrenmitjm bu doğum günüm de inşallah anne olurum. Burda çok şey öğrendim sizlerle çok sey paylaştım. Inşallah bu sene hepimiz anne oluruz .. iyi ki varsınız
Amiiiiiiin Can'ım benim inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz bu yaşımızdaMutlu yılların olsun inşallah canım, iyiki doğduninsallah bi dahaki doğum gününü evladinla birlikte kutlarsiniz canım rabbim gönlüne göre versin
Amin Can'ım inşallah hepimizin mucizeleri yakinda gerçekleşir Can'ım :)iyiki dogdun Devrimcim insallah Allahim mucizeni bu sene verir
Sağol Can'ım amin hepimizin muradına ereceği bir sene olsun inşallaaaaahdoğum günün kutlu olsun cnm rabbim gönlündekini versin inşallah
inşallah cnmmm......Herhalde kuzum inşallah birgün adet olmayalım ama menapoz dan değil bebekten olsun
mutlu yıllar anne adayı cnm ..rabbim gönlündekini versin cnm..nice nice boy boy bebilerle senelere...Bugün benim doğum günüm canlargeçen de doğum günüm de yumurta problemimi ogrenmitjm bu doğum günüm de inşallah anne olurum. Burda çok şey öğrendim sizlerle çok sey paylaştım. Inşallah bu sene hepimiz anne oluruz .. iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?