Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Suzicim üzülme canım.demekki vakti gelmemiş.

Zamanı gelince bak nasıl herşey yolunda gidecek.

Ben sana akupunktura sen gidiyor musun diye sormuştum canım.sanırım görmedin.

Pes etmek yok.hep önümüze bakalım.her an herşey olabilir.ne ümitsiz vakalar hamile kalıyorda bizmi kalamıcaz sanki.

Yeterki allahım ol desin herşey oluverir bir anda

bu 2. oluyor.her defasında hevesim kursagımda kalıyor.tam bi tedaviyi yaşamak bile nasip olmadı.
evet zamanı gelmedi.belkide zamanı hiç yoktur.belkide çok zorluyorumdur.
semoşum ben cumartesi gününden beri yerdemiyim göktemiyim...herşey ne kadar manasız...bi tek siz anlarsınız.
acuya gittim ama devam etmeyecegim.2 aya yakın devam ettim...yorgunummm

kabullenmek kurtuluş olacak.

suziscim, simdi actım bilgisayarı bir bakım kim nasıl diye cok üzüldüm kısmetten öteye gecilmiyo denecek birsey yok .Rabbim hepmizin yardımcısı olsun cok yıpratıcı uzun bir yol bizimkisi.
insallah bu yolda ellerimiz bos dönmeyiz, ben pes etmeyecegim biliyorum bir gün melegim gelicek ben o günü bekliyorum.............
arkadaslar hepinizi cok seviyorum kendinize iyi bakın tedavi de olanların rabbim yardımcısı olsun

canim bende seni cok cok iyi anliyorum al benden de okadar dayanak gücümüz kalmadi paralarin suyu cekti olmuyor iste ben tüpe bile baslayamiyorum gülüm fsh yüzünden of of

kelimlerin kıyafetsiz kaldığı yerlerden biri... söylenecek söz bulamıyorum...suzisko cok uzuldum 3 folikul duyduguma cok sevinmiştim.yılmayacagız arkadaslar, yarıda bırakmak kaybetmek demek savaşalım ben eminim hepimiz birgün kucagımıza alacagız... bende dinlenmeye aldım kendimi dhea ace selenyum hayıt aklıma geldikce savas veriyorum... insallah hepimiz kendiliğinden bebişlere kavusuruz....az önce yummurta nakli düşünenler kısmını okudum bir arkadas son dediği anda bebeğini kolllarına almış, bakın bircok umutla savaşıp bebeğine kavuşanlar var...hadi bizde kaybetmeyelim umudur....

ses canım ben bu dhea yı doktora sordum . bi baskasına iyi gelmistir ama sana iyi gelecek diye birsey yok dedi.alıcam ama korkuyorum almaya sen doktoruna sordun mu?

Starsuzi, seni en iyi anlayan bizleriz heralde hepimiz aynı acıları yaşıyoruz.Ben yeni yeni toparlandım ama pes etmek yok. Merkezde tanıştığım bir bayan yumurta rezervi çok az ve kalitesizmiş 4. de hamile kaldı,inşallah bizede kısmet olur.

kızlar ben bide merak ediyorum bu e2 ne oluyo bilen bana acıklasın lütfen.Cünki ilk denemem de doktorum e2 hic bakmadı usg baktı o kadar.Güzel embryolarım da olmustu .
2 merkezde ise ignelere basladım 3.gündü baktı e2 ye o zaman 288 di basladım her gittigim de arttı hersey güzel gidiyo dedi
ama transfere gidemedimhic bir anlayamadım ben .

Son düzenleme:

amin insallah hayat bu hic belli olmaz hicbir sey bitmis degil

madem cıkınca belli oluyo yumurtanın durumları bence yaptırmak da sacmaymıs bide sürekli e2 parası verdik

banu hadi hyrlı haberlerini bekliyoruz...banu cm ilk denemenmeydi.....sorun neydi cnm...
Canım bugün toplandı 1 tane yumurtam var yarın arıycaklar döllenip döllenmediği söylenicek çok heyecanlıyım uyuyamıyorum off inşallah yarın sizlere güzel haber veririm.
dilaracim evlilik yildonumun kutlu olsun..

banucum senin 16 mm ve 11 mm yumurtalarini mi toplayacaklar anlamadim ben?

Evet canım 16 olan dolu çıktı öbürü boş......

CANIM olsun bu noktada olumlu düşün derim.en azından 1 tanede olsa elinde bir yumurtan var.suzi cim sana da inan okadar çok üzüldüm ki.neyi sorgulayıp ne yi suçlayacağımı şaşırdım valla.

banu insallah yumosunun kalitesi güzel olur .haberini bekliyoruz canım olumsuz hic bir düsünme neyi düsünüyosak aklımızdan o gelip buluyo bizi.
semra sen ne zaman tedaviye baslıyosun ?

banu insallah yumosunun kalitesi güzel olur .haberini bekliyoruz canım olumsuz hic bir düsünme neyi düsünüyosak aklımızdan o gelip buluyo bizi.
semra sen ne zaman tedaviye baslıyosun ?

HIÇ HAZIR DEğilim dus, ne yapacam henüz bilemiyorum.nasıl hazır olunur ki onuda bilmiyorum.

selam kislar... Suzicim seninle ozelden yazistigimiz icin buraya yazamadim. gelemedim topige...
uzuldum bende.. ama dedigim gibi..bize malesef gumus tepsiyle sunulmuyor yumoslar demkki biz baya bi ugrasmamiz lazim.. gerci aynen senin gibi bende okadar yoruldum ki...

banucu, yumosunun dollenmesine sevindim.. peki embryo haline bugun gelmis olmasi lazim olmus mu aradilar mi?

baska kimler tedavide simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…