ses canım ben bu dhea yı doktora sordum . bi baskasına iyi gelmistir ama sana iyi gelecek diye birsey yok dedi.alıcam ama korkuyorum almaya sen doktoruna sordun mu?
dhea bnm doktorum verdi..günde 3 tane kullanıyorum...
kızlar nasılsınız? ben bu arada meldiyi cok merak ediyorum bize ses ver gelismeler hakkında tatlım.
bugun klinige gittim arkadaslar raporlarımı aldım,bu arada kayınpederim durumumuzu ögrenmis esime tüp bebek parasını ben vericem demis cok saskınım 46: tekrar yeniden baslıcam insallah bu kez hersey yolunda olur .sizler nasılsınız imoj cum diyet nasıl gidiyor.ya kızlar bu arada klinikte beklerken bir bayanla konustum ben orada k i hemsirelere durumum la ilgili konusurken yanıma geldi birseyler anlattı dedi bana sen hic incir kuru yapmadın mı?bende yaptım dedim tedaviye baslamaan 3 ay önce felan dı dedim bak kızım dedi öyle degil ignelere basla onunla birlikte birlikte incir kuru yap ben öyle hic yapmaım dedim yap dedi
insallah faydasını görücen ben yaptım dedi transfere gidiyorum fakat rahim de durmuyo dedi kızlar ya bu dedigim aralıkta yapan var mı?ona göre bu kez bende tüp bebek ignesine baslarken yapım mı?
Kızlar transferim oldu çok şükür inşallah tutunur
duscugum ne olsun diet beni cok mutsuz ediyor :)) yasak ya inadina hersey yemek istiyorum.. en cok ta kahveyi ozledim :)) ama alisiyor insan iki gunden sonra.. ahhh ahhh kahve burnumda tutuyor :)))
kislardan ses yok.. tedavide olan yok sanirim.. eda senin tedavi mi basliyor?
suziskom toparlandin mi?
kislar gelin bakim.. oynak basina buyuk ceza benden olacak gelmezse :)
duscugum hayirli olsun yeni tedavin diyelim simdiden.. ama tedavi ile birlikte hic duymadim incir kurunun yapildigi.. sen yinede iyiy ce ogren ondan sonra basla bence...
Kızlar transferim oldu çok şükür inşallah tutunur
edacım nasılsın?neler yapıyosun toparlandın mı?
seni cok merak ettim bu arada bende toparlandım.
edacık senin ilk denemem de döllenme oldu mu?
Duşcuğum, ancak toparlanıyorum ben de, deneme yapmışcasına yıkıldımAma hala o istenen kist filmini çektirmedim, onu yapmam lazım ilk fırsatta
Sen ne durumdasın, doktor tatminkar yanıtlar verdi mi sana daha sonra ? Nerede deneyeceksin bir dahakini, karar verdin mi ?
benim ilk denemede 2 yumurta olmuştu ikisi de döllenip transfer edilmişti, 2. Denemede 3 yumurtadan 1 i döllenip transfer edildi...geçen ay da biliyorsun regl iken doğal yumurta toplandı, döllenmedi...
tabi canım ilk önce su kist olayını hallet ,yok canım cok sevdim doktoru camur atmak da istemiyorum ama ,cok tatmin etmedi beni murat berksoy gönderdi ben diyorum ki basından savdı beni .ÖNCE Kİ YERİME GİDİCEM İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE FAKAT ORASI GAYRETTEPE FLORANS GECMİS EKİP OLARAK PROF LEMİ İBRAHİMOGLUNA GİDİCEM ARADIM BU AY SONU HASTALANICAM GEL KONUSALIM DEDİ
kızlar nasılsınız? ben bu arada meldiyi cok merak ediyorum bize ses ver gelismeler hakkında tatlım.
bugun klinige gittim arkadaslar raporlarımı aldım,bu arada kayınpederim durumumuzu ögrenmis esime tüp bebek parasını ben vericem demis cok saskınım 46: tekrar yeniden baslıcam insallah bu kez hersey yolunda olur .sizler nasılsınız imoj cum diyet nasıl gidiyor.ya kızlar bu arada klinikte beklerken bir bayanla konustum ben orada k i hemsirelere durumum la ilgili konusurken yanıma geldi birseyler anlattı dedi bana sen hic incir kuru yapmadın mı?bende yaptım dedim tedaviye baslamaan 3 ay önce felan dı dedim bak kızım dedi öyle degil ignelere basla onunla birlikte birlikte incir kuru yap ben öyle hic yapmaım dedim yap dedi
insallah faydasını görücen ben yaptım dedi transfere gidiyorum fakat rahim de durmuyo dedi kızlar ya bu dedigim aralıkta yapan var mı?ona göre bu kez bende tüp bebek ignesine baslarken yapım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?