Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ses canım ben bu dhea yı doktora sordum . bi baskasına iyi gelmistir ama sana iyi gelecek diye birsey yok dedi.alıcam ama korkuyorum almaya sen doktoruna sordun mu?

sormadan kullanıyorum valla ....günde bitane korkutma beni şimdi:)

ses canım sen bilirsin ama doktoruna sorsan daha iyi olur senin zaten güzel embryoların oluyodu.Valla ben hersey den korkar oldum bu tüp bebek denemem de yaptım da yaptım biliyosunuz döllenme olmadı.İLKİNDE HİCBİR SEY YAPMADIM GÜZEL DÖLLENME OLMUSTU SİMDİ HEPSİNİ BIRAKTIM

dhea bnm doktorum verdi..günde 3 tane kullanıyorum...

FİLO neden ötürü verdi doktorun, hangi değeri normale geçiriyo.ben tam espirisini anlamadım.arada bende atıyom valla öncesi 1 ay düzenli kullandım.şimdi yeniden başlamak istiyorum da.

kızlar nasılsınız? ben bu arada meldiyi cok merak ediyorum bize ses ver gelismeler hakkında tatlım.
bugun klinige gittim arkadaslar raporlarımı aldım,bu arada kayınpederim durumumuzu ögrenmis esime tüp bebek parasını ben vericem demis cok saskınım 46: tekrar yeniden baslıcam insallah bu kez hersey yolunda olur .sizler nasılsınız imoj cum diyet nasıl gidiyor.ya kızlar bu arada klinikte beklerken bir bayanla konustum ben orada k i hemsirelere durumum la ilgili konusurken yanıma geldi birseyler anlattı dedi bana sen hic incir kuru yapmadın mı?bende yaptım dedim tedaviye baslamaan 3 ay önce felan dı dedim bak kızım dedi öyle degil ignelere basla onunla birlikte birlikte incir kuru yap ben öyle hic yapmaım dedim yap dedi
insallah faydasını görücen ben yaptım dedi transfere gidiyorum fakat rahim de durmuyo dedi kızlar ya bu dedigim aralıkta yapan var mı?ona göre bu kez bende tüp bebek ignesine baslarken yapım mı?

duscugum ne olsun diet beni cok mutsuz ediyor :)) yasak ya inadina hersey yemek istiyorum.. en cok ta kahveyi ozledim :)) ama alisiyor insan iki gunden sonra.. ahhh ahhh kahve burnumda tutuyor :)))
kislardan ses yok.. tedavide olan yok sanirim.. eda senin tedavi mi basliyor?
suziskom toparlandin mi?
kislar gelin bakim.. oynak basina buyuk ceza benden olacak gelmezse :)
duscugum hayirli olsun yeni tedavin diyelim simdiden.. ama tedavi ile birlikte hic duymadim incir kurunun yapildigi.. sen yinede iyiy ce ogren ondan sonra basla bence...

imojcum cok endiseliyim bilmiyorum bu kez neler olucak . Acaba cok mu acele ediyorum onu da bilmiyorum .rabbim islerimizi kolaylastırsın insallah.

İmocanım, ben son yaşadığım şok dalgalarıyla tedavi planı yapamaz oldum canım... Şu an dinlenmede ve fsh izlemedeyim... Acaba diyorum doktorun FSHın 39 olduğu ay o geç yumurtayı toplaması hata mıydı, sonuçta döllenmedi bile :84: O yüzden benim doktorun boşver fshı demesine şüphe ediyorum gibi artık :26:

Bu arada iyi haber mi bilmiyorum ama geçen ay 39 olan FSH 24'e düşmüş, sevindim biraz ama 24 FSH da pek sevinilecek durum değil biliyorsunuz... E2 de 46 çıkmış, e2 de değer kaç olmalı regl ikinci günde arkadaşlar ??

Kızlar transferim oldu çok şükür inşallah tutunur

Banu haydi hayırlısı olsun, güzel haberlerini alalım inşallah

edacım nasılsın?neler yapıyosun toparlandın mı?
seni cok merak ettim bu arada bende toparlandım.

edacım nasılsın?neler yapıyosun toparlandın mı?
seni cok merak ettim bu arada bende toparlandım.

Duşcuğum, ancak toparlanıyorum ben de, deneme yapmışcasına yıkıldım Ama hala o istenen kist filmini çektirmedim, onu yapmam lazım ilk fırsatta

Sen ne durumdasın, doktor tatminkar yanıtlar verdi mi sana daha sonra ? Nerede deneyeceksin bir dahakini, karar verdin mi ?

edacık senin ilk denemem de döllenme oldu mu?

Benim ilk denemede 2 yumurta olmuştu ikisi de döllenip transfer edilmişti, 2. denemede 3 yumurtadan 1 i döllenip transfer edildi...Geçen ay da biliyorsun regl iken doğal yumurta toplandı, döllenmedi...

tabi canım ilk önce su kist olayını hallet ,yok canım cok sevdim doktoru camur atmak da istemiyorum ama ,cok tatmin etmedi beni murat berksoy gönderdi ben diyorum ki basından savdı beni .ÖNCE Kİ YERİME GİDİCEM İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE FAKAT ORASI GAYRETTEPE FLORANS GECMİS EKİP OLARAK PROF LEMİ İBRAHİMOGLUNA GİDİCEM ARADIM BU AY SONU HASTALANICAM GEL KONUSALIM DEDİ

benim ilk denemede 2 yumurta olmuştu ikisi de döllenip transfer edilmişti, 2. Denemede 3 yumurtadan 1 i döllenip transfer edildi...geçen ay da biliyorsun regl iken doğal yumurta toplandı, döllenmedi...

edacım ya korku basıyo beni benim ilkıinde 5 yumurtadan 2 tanesi döllendi transfere gittim. Bunu biliyosun 2 tanesi döllendi transfere gidemedimembro gelisimi durmus ya cok korkuyorum

Aman sakın Murat Berksoy'a gideyim deme canım, boşuna çuvalla para ve de zaman kaybı olur !!! O da senin üstünde deneme yapıp duracak, biri tutmazsa diğerini deneyip duracak, her gidişinde de o boş laflara 200 TL'ni alacak! sen bu forumdan okuduğun şeyleri dene aynı hesap !!!!

O korkular hepimizde var duşçuğum, mecburuz bunlarla devam etmeye Olacağı varsa kendiliğinden herşey akıp gidecek, yoksa da böyle tökezleyip duracağız, o yüzden gücümüz yettikçe denemekten başka şans yok .. Diğer bir deyişle korkunun ecele faydası yok canım

kızlar herkese merhaba. ben arada girip sizlerin yazdıklarını okuyorum ama garip bir şekilde elim yazmaya gitmiyor. saniyorum gerçeklerden kaçıyorum. duscum beni merak etmişsin canım valla herşey yolunda giderse bu ayın 25 inde transfer var. ama ben çok umutsuzum tedavi uzadı kist çıktı önce aspire edceklerdi sonra küçüldü yapmadılar. o kadar motivasyonum azki tek yumurta olduğu için çöüzlüp çözülemeyeceğini bilmiyorum o yüzden saldı kendimi günde 5 tane sigara içiyorum kahve içiyorum dikkat etmiyorum yani. bilmiyorum. inş. transfer aşamsına gelebilirim.

hepinizi öpüyorum. sevgiler.

Edacım fsh düşmüş canım hayırlı olsun inşşşş daha da düşer.neler kullandın canım .merak ettim.b

kullandıkların işe yaramıştır belki.

Fsh 39 ise sen ilaçlamı regl oluyorsun.yoksa kendinmi merak ettim canım

rabbim emeklerimizin karşılığnı versin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…