Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaslar nasılsınız ?sesiniz cıkmaya baslamıs cıksın artık ya,herkes iyi heralde meldicim dikkat et kendine sigarayı bırak .ne güzel yavrun laborotuarda seni bekliyo onu düsün birazcık.neyse herkese hayırlı cumalar rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin insallah

merhaba arkadaslar...
eda fistigim gelmis sonunda :))
suzisko da iyi hepimiz iyi olalim...
banucum hayirli olsun tatlim.. insallah guzel haberlerle bizim topigi costurusun..
duscugum hemen ard arda tedavi eger hersey yolundaysa olabiliyor benim oyle olmustu. en son tedavim.
kislar ben bunu sunu bilmem suziskoyada demistim bugun. yani demem su ki.. fsh e2 amh cok onemli. sadece yumurta rezervine bakilarak tedavi baslanmasi bana gore yanlis. neticede fsh amh bir cok seyi belirliyor ki e2 de cok onemli. bosu bosuna paralarinizi ilaclara yatirmayin bunlar dengesizse. ilk once dengeye sokalim. e2 dengesizse yumoslar toplanmayabiliyor. benim bir keresinde oyle olmustu. clomed kullandirtmislardi ilk defa kist olmustu..
ben yarin kan vericegim ucunu birden tes edecegiz.. bilmiyorum ya normal cikicak yada anormal.. acu. cu hala bitkisel vermedi bana. detoks a basladim ne zorrrrrrrrrrrrrrr.. okadar zorlaniyorum ki.. insan bazi aliskanliklarini birakmasi cok zor. kahve gibi :) hayatimda hic sigara icmedim ama kahve apayri benim icin :)) cok ozel bir yerde :)))
kararsiziz belkide burada tedavi olacagim tr de istiyorduk.. ama bilemiyorum.. kafam karisti..buradaki tedavi parasiyla tr de temiz uc tane tedavi olunur. bilmiyorum ne olacak... belki bugun ultrasona gidecegim regl 2. gunu. zaten erken geldi canim ona SIKKIN... dr. gideyimde ne ler oluyor ne durumdayim bir baksinlar istiyorum. ama rendevu icin aradim daha donmediler...

imoj cum ben baktırmadım su e2 felan tedaviye baslarken .ama bu kez aklımda baslarsam mutlaka isteyecegim doktordan bu tahlillere suzisko iyiymis sevindim baya dır haber alamadık sevimdim vallaimojcum konuya tam hakim olamadım ben seni burda bitkilerle tedavi felan mı yapıyolar öyleyse ne kadar sürecek yani ne zaman tüp bebege bi daha baslayacaksın?:26:

tatlim benim acupuncktureci bana 3 ay ver dedi... senin butun hormonlarini duzeltecegiz dedi. beni simdi detoks programina aldilar.. vucudumdaki yuksek miktardaki demiri indirecekler cinko ve bakirida..
bana daha bitkisel vermedi ama 2 mg lik omega uc verdiler omega ucun kaliteli olmasi cok onemliymis gunde 4 tane aliyorum..
vitex yani hayit, cq 10, folic asid, multivitamin, birde detoks icin hap ve shake verdiler.. simdilik bukadar. tedavimi o belirlesin simdi hazirsin dediginde baslayacagim. artik kismet.. bugun ultrasona gireyim istemistim ama hala aramadilar iki defa aradim. sanirim hastalari cok. olmazsa pazartesi giderim...

Yok semoscuğum, ben düzenli regl oluyorum, hatta 22-23 günde bir erken oluyorum, ama 39 olduğu ay 2 gün sürmüştü, biraz az olmuştu.. Bu ay miktarı iyiydi... Daha önce hiç 39 da ölçülmemişti, benim bu iniş çıkışları kistim yapıyor muhtemelen

Ne kullandın demişsin, 39 çıkınca herşeyi bıraktım biliyorsunuz, ne diyet,ne vitamin... Bir tek vitexe devam ettim, o da daha 1 kutu bile bitmedi... Ama bu ay bu konuyu pek düşünmedim, hatta reddettim, belki psikolojik rahatlama omuştur Gerçi 24 de iyi bir rakam değil ya !

yaaa benim 93 çıktıı

Canım benim de daha öncekilere baktım daha yüksek, oynayıp duruyor bunlar bizde anladığım

İmocuuuum, istikrarlı arkadaşım benim Ne yapıyorlar detoksda, tek tip birşey mi yiyorsun, nedir ? Ne kadar sürecek ? Vallahi ben Suzişi bir ayarttım, hiç söylemesin sana benim teklifimi

Şu AMHyi de bilmiyorum ben, onu da mı ölçtürmeli bilmiyorum, ama tedavisini olmadıktan sonra ne anlamı var ölçtürmenin, senin gibi bir uzman yer bulmamız lazım o zaman bunları düzenleyeceğini söyleyen... Ben bilmiyorum burada böyle söyleyen bir yer :26: Yalnız bakıyorum bazı merkezler e2 bakıp ona göre tedaviye devam ediyor, benim ilk denediğim merkez de öyle her aşamada e2 bakıp devam etmişti, ama bazıları, benim şimdi gittiğimde de olduğu gibi hiç bakmıyor ne fsh ne e2... O zaman negatif olasılığı çok yüksek bir duruma giriyoruz tabii... Ben de şüphe ediyorum bu yaklaşımdan artık doğrusu ...

Ne kadar erken geldi reglin ? Benim de bu ay 21 günde oldu, amaaaaan takmıyorum artık, reglim de free takılsın ne yapayım Takip takip nereye kadar :82: Randevuya mı gittin acaba bu arada, haydi güzel haberler olsun inşallah imocuuum

Son düzenleme:
insallah canım rabbim korusun melegini gelismeleri heyecanla bekliyoruz...................

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

imojcum randovi anlabildin mi doktordan ?merak ediyoruz aldıysan gelismeler nasıl tatlım

kamp kacaklarina ceza yok muydu ??? suzisko butun hepimiz seni tenhalarda kistiracagiz :)))

Son düzenleme:
fistiklar nasilsiniz?
oncelikle banuscum insallah son tedavin olur tatlim...
edajanim suzis soyledi teklifini bulustugunuzda aricam sizi :) bu arada benim regl`im kist oldugm ay haric ilk defa 10 gun once geldi ben tabi tutustum bu neden boyle oldu diye..
duscugum dr den randevu alamadim cunku sadece ivf e basladiklarinda bakiyorlarmis.. zaten orayi birakmaya karar vermistik. kan degerin onemli dedi... bende bu sabah gittim kan verdim bakalim sonuc ne olacak... kotu de olabilir iyi de.. en son fsh im benim 6.8 di.. belki yukseldi belki dustu hic bir fikrim yok.. amh yide olcturucez..Allahim bizlere yardimci ol neolursun...

hepinizi kocaman opuyorummmm...

imojcum hadi hayırlısı olsun tatlım ,ya ben merak ediyorum bu konuda hic bir bilgim yok arkadaslar yani bu fsh yükselince erken menopoz oluyo onu tamam anladım da bide fsh degeri güzel olunca
cok mu yumurtluyoruz demek valla kızlar doktorlar bende istemedi hic örctürmedim bi bilgim yok
e2 de adet in 2 günü 50 nin altında olunca kaliteli yumurta var demek dime ben bu ay sonu gidecem baska bir doktorla görüsmeye bunları yaptırıcam mı d iye sorucam :26:merak ettim.

Canım ya bende öyle dua ewdiyorum ama bazen öyle bir his geliyorki tutmadı diye ozaman tutamıyorum kendimi.......

Canım ya bende öyle dua ewdiyorum ama bazen öyle bir his geliyorki tutmadı diye ozaman tutamıyorum kendimi.......

banuscum sen asla bugunlerde aglayip ta bebegini uzme.. netidece aksi ispatlanana kadar sen suanda bir annesin.. gobusunde embriyo var neticede.. insallah tutunacakk... uzme kendini bebegine konsantre ol yada en iyisi kafana hic takma.. inan bana olacagi varsa her sarttada bebek oluyor.. Allah yazdiysa olacaktir...

selam kızlar uzun zamandır giremedim.Starsuziden haber var mı?filo,imoj,dus ne haber nasın gidiyor?

günaydın kızlar. benim e2 93 . çok mu yüksek.fhs da 8,6 .:44:yorum yazan olmamış merak ettim.bu ay tüpe tekrar geçeceğim.doktorumla da henüz görüşmedim de.

günaydın kızlar. benim e2 93 . çok mu yüksek.fhs da 8,6 .:44:yorum yazan olmamış merak ettim.bu ay tüpe tekrar geçeceğim.doktorumla da henüz görüşmedim de.

semramus hayırlı olsun cok sevindim.gelismeleri yaz.e2 adetin 2. günü 50 nin altında olması gerekiyoda,fsh bilmiyorum

cnm fsh gayet iyi e2 pek bilmiyorum referans aralığı kaç......snn yaş kaçtı cnm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…