edacım e2 yi sormuşsun.
Adetin 2.günü 50 yi geçmemesi gerekiyor.seninki gayet güzel çıkmış maşallah.
imoj cum ben baktırmadım su e2 felan tedaviye baslarken .ama bu kez aklımda baslarsam mutlaka isteyecegim doktordan bu tahlillere suzisko iyiymis sevindim baya dır haber alamadık sevimdim vallaimojcum konuya tam hakim olamadım ben seni burda bitkilerle tedavi felan mı yapıyolar öyleyse ne kadar sürecek yani ne zaman tüp bebege bi daha baslayacaksın?:26:
Edacım fsh düşmüş canım hayırlı olsun inşşşş daha da düşer.neler kullandın canım .merak ettim.b
kullandıkların işe yaramıştır belki.
Fsh 39 ise sen ilaçlamı regl oluyorsun.yoksa kendinmi merak ettim canım
rabbim emeklerimizin karşılığnı versin inşşşş
yaaa benim 93 çıktıı
merhaba arkadaslar...
eda fistigim gelmis sonunda :))
suzisko da iyi hepimiz iyi olalim...
banucum hayirli olsun tatlim.. insallah guzel haberlerle bizim topigi costurusun..
duscugum hemen ard arda tedavi eger hersey yolundaysa olabiliyor benim oyle olmustu. en son tedavim.
kislar ben bunu sunu bilmem suziskoyada demistim bugun. yani demem su ki.. fsh e2 amh cok onemli. sadece yumurta rezervine bakilarak tedavi baslanmasi bana gore yanlis. neticede fsh amh bir cok seyi belirliyor ki e2 de cok onemli. bosu bosuna paralarinizi ilaclara yatirmayin bunlar dengesizse. ilk once dengeye sokalim. e2 dengesizse yumoslar toplanmayabiliyor. benim bir keresinde oyle olmustu. clomed kullandirtmislardi ilk defa kist olmustu..
ben yarin kan vericegim ucunu birden tes edecegiz.. bilmiyorum ya normal cikicak yada anormal.. acu. cu hala bitkisel vermedi bana. detoks a basladim ne zorrrrrrrrrrrrrrr.. okadar zorlaniyorum ki.. insan bazi aliskanliklarini birakmasi cok zor. kahve gibi :) hayatimda hic sigara icmedim ama kahve apayri benim icin :)) cok ozel bir yerde :)))
kararsiziz belkide burada tedavi olacagim tr de istiyorduk.. ama bilemiyorum.. kafam karisti..buradaki tedavi parasiyla tr de temiz uc tane tedavi olunur. bilmiyorum ne olacak... belki bugun ultrasona gidecegim regl 2. gunu. zaten erken geldi canim ona SIKKIN... dr. gideyimde ne ler oluyor ne durumdayim bir baksinlar istiyorum. ama rendevu icin aradim daha donmediler...
insallah canım rabbim korusun meleginigelismeleri heyecanla bekliyoruz...................
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhİmocanım, ben son yaşadığım şok dalgalarıyla tedavi planı yapamaz oldum canım... Şu an dinlenmede ve fsh izlemedeyim... Acaba diyorum doktorun FSHın 39 olduğu ay o geç yumurtayı toplaması hata mıydı, sonuçta döllenmedi bile :84: O yüzden benim doktorun boşver fshı demesine şüphe ediyorum gibi artık :26:
Bu arada iyi haber mi bilmiyorum ama geçen ay 39 olan FSH 24'e düşmüş, sevindim biraz ama 24 FSH da pek sevinilecek durum değil biliyorsunuz... E2 de 46 çıkmış, e2 de değer kaç olmalı regl ikinci günde arkadaşlar ??
İnşallah ayın 24 bekliyorum
Banu haydi hayırlısı olsun, güzel haberlerini alalım inşallah
edacım e2 yi sormuşsun.
adetin 2.günü 50 yi geçmemesi gerekiyor.seninki gayet güzel çıkmış maşallah.
fistiklar nasilsiniz?
oncelikle banuscum insallah son tedavin olur tatlim...
edajanim suzis soyledi teklifini bulustugunuzda aricam sizi :) bu arada benim regl`im kist oldugm ay haric ilk defa 10 gun once geldi ben tabi tutustum bu neden boyle oldu diye..
duscugum dr den randevu alamadim cunku sadece ivf e basladiklarinda bakiyorlarmis.. zaten orayi birakmaya karar vermistik. kan degerin onemli dedi... bende bu sabah gittim kan verdim bakalim sonuc ne olacak... kotu de olabilir iyi de.. en son fsh im benim 6.8 di.. belki yukseldi belki dustu hic bir fikrim yok.. amh yide olcturucez..Allahim bizlere yardimci ol neolursun...
hepinizi kocaman opuyorummmm...
Canım ya bende öyle dua ewdiyorum ama bazen öyle bir his geliyorki tutmadı diye ozaman tutamıyorum kendimi.......
günaydın kızlar. benim e2 93 . çok mu yüksek.fhs da 8,6 .:44:yorum yazan olmamış merak ettim.bu ay tüpe tekrar geçeceğim.doktorumla da henüz görüşmedim de.
günaydın kızlar. benim e2 93 . çok mu yüksek.fhs da 8,6 .:44:yorum yazan olmamış merak ettim.bu ay tüpe tekrar geçeceğim.doktorumla da henüz görüşmedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?