Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

eylülcüm selam canım,
vakit kaybetmeden başlayın derim ben, neredesin bilmiyorum ama, lütfen direk seninle ilgilenecek deneyimli bir hoca bul, bak, her jinekolog dr, operatör dr, bu işin uzmanı değil, özel infertilite , tüp bebek ihtisas diploması olacak yıllarını b u işe vermiş olacak lütfen buna dikkat et

hakan şatıroğlu benim arkadaşımın abisi :),
ben birkaç isim önerim size, eşim dr , onun çevresinden iyi isim alabiliyoruz,
1. prof dr. ümit özekici
2. prof dr. semra kahraman
3. prof yada doç di hatırlayamadım cem bey var yeditepenin tüp bebeğinin başında bakarsınzı internetten
birde tüp bebek konsorsıyumu başkanı var, teoman gürman prof. birde bunları araştırın

bu işde biraz şans faktörüde var, denk gelme meselesi var , hayırlı olsun diyorum

merhaba nazenincim, canım ben izmirliyim, yani şuan izmirde doktora gidiyorum..ama eşim istanbula gidelim vakit kaybetmeyelim diyor..senin istanbulda bildiğin iyi bir tüp bebek merkezi var mı canım ?
yarın başka bir doktordan randevu aldım bakalım o ne diycek, bu işler çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun...

eylülcüm, bu iş okadar zorki dr tavsiye etmek , ben büyük yerlerde kaybolunduğunu öğrendim, tam 3 yıldır yaklaşık hatta 3.5 yıldır uğraşıyorum inanın.

şimdi şöyle birşey var, bahceci çok kalabalık , tabi oradada dr ların hasta sayısını arttırmaları onların işine geliyor, ama iyi diyen de çokkk, yani şans meselesi,

ancak ben sana seninle daha birebir ilgilenecek birilerini önerebilirim.
bak mesela,

femina kadın sağlığı merkezinde dr. birgül sarıkamış var, onu deneyebilirsin,
sonra, prof dr. ümit özekici var, o direk kendisi ilgileniyor, hem maltepe ünv bölümün başında hoca, hemde çevre hastanesinde,

sonra memorialda semra kahraman var prof , ama ona da direk benle siz ilgilenin o zaman başlarım demen lazım.

umut tüp bebekte, eğer süleyman tosun dr un olursa ok ,

benim diyebileceklerim bunlar, yani bak merkezlerede gidebilirsin yeterki konuda gerçekten bilgili bir dr olsun senin başında, hoca gibi, bunu istemekte en doğal hakkın

nazenin şimdi kime gidiyorsun peki?

canım ben şu an Prof. dr. ümit özekici ye gidiyorum, çevre hastanesinde ,

son derece butik bakıyor, özel bir hemşiresi var,öyle süper lüks şaşa beklemeyeceksin, yeterki hoca iyi takip etsin , laboratuvar iyi olsun ,
bakalım bende heyecanla bekliyorum :)

kamp kaçakları tikkat tikkat...toplaşın gari.)))

imojummm bahçeciyi bende çok düşündüm ama kalabalıklık konusunu beni rahatsız etti.özel durumdayız özel ilgiye ihtiyacımız her defasında farklı dktor ...her defasnda yeniden anlat derdini...kimse biz kötüyüz demez zaten:)))

canım hayırlı olsun..haber ver bize dualarımız seninle..
lütfen biri artık başarsın bu da sen ol:)

canımmm çok günlerin uzakta kalmış olsun..artık tüp için hazır olman çook sevindirici.çok öpü:)

nazenin merhaba yazdıklarını okudum 3,5 yıllık emeginin sonucunun da yaşadıklarını paylaşmışsın...
tecrübelerin bizim için önemli,yazdıklarından sonra araştırdım 6000tl ilaçlar dahil.ümit özekici.

tüm kontroller hastanede mi yapılıyor?
tek başına mı çalışıyor?
bende heyecanla senin gelişmelerini takip ediyor olacagım.lütfen bizimle detayları paylaş.

Merhaba arkadaslar...
Nazencim cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin.. benim anlamadigim bir nokta var.. bu dr icin gidiliyor ama o ilgilenmiyor. benim oyle bir sansim yok.. yani cok uzaktan gelecegim eger mustafa bey ilgilenmezse o klinigi baslarina yikarim dermisim :))) cunku buradan yolacikacagim tedavi icin ve kusura bakmayin mustafa bey ilgilenemicek yogun derse cok fena olur!! :) ama benimde duydugum hep ayni sanki yani mustafa bey iyi ok ama hic hastalariyla ilgilenmiyor diger dr.leri yonlendiriyorlar? bence ayni olmaz bu durum...

suziskom sana kustum ben sen anladin :)

semramuscum Yuce Rabbim sana insallah bu tedavinle bebegine kavusturur..

duscugum insallah bu sefer iyi bir dr. bulursun tatlim...

edajanim sana artik bisi demiyorum sana da kustum :)

kislar tup bebege baslarken incir kurune baslamak ne derece dogru bilemicem.. neticede hormon aliyoruz ya..

bende gelirim beraber yıkarız başlarınaaa canımmmm yol arkadaşım,kader arkadaşımmm

küstün mü sen bana...kıyamammmm kıyamammmmm

nasıl affetircez kendimizi söleee bakemmm

imojummm daha bugday çimi içip fal bakacagız unutma:)))

nazenin74 ankaradaki istanbul aktarı bende duydum özel karışım hazırlıyormuş sanırım.
hatta o karışımı kullanıp hamile kalan bi akrabam bile var:))bana ısrarla tahlil sonuçlarını yolla karışım hazırlatalım diyor ama o kadar bunaldım ki..o kadar çok karışım yedim ki

sıkıldım...

bakalım tedavi yine pas geçilirse(ki hep bi aksilik...kist...yumurta...çıkıyor))
baglantıya geçmeyi düşünüyorum.

suziskom ya ben bugday cimini biraktim icmiyorum artik :) bilmiyorum birden bire bir baktim icmiyorum... deha bitmek uzere gidip alayim bari...

imojcum nazenin 74 ün dediklerine aynen katılıyorum bende bahceci klinigi ne gittim biliyosun doktorum farklıyda ama özel bir uygulama yapılmadı bana da yani sadece ilac dozajını sadece iki katı artırdı doktorum o kadar bende ısrarla dedim benim rezerv az ne yapabiliriz önceden ne azı dedi senin rezerv cok iyi 20 30 yumurta alırım dedi senden ne kafa bende ki uctumneyse yani dikkatli ol bizim yasadıgımızı yasama tatlım .benim doktorum bilmiyorum cok iyi duyumlar aldım bakalım ne olucak bir gidim konusum uzun uzun yasarım kızlar doktor hakkında.semramus geriye dönmemis merak ediyoruz

kizlar bir sorun olcak tüpe baslarsan hayit tohumu icsem bir sey olurmu cünkü birakmak ma iyi iyneler le bir sey olurmu yoksa incirmi kürü yapsam?

suziskom ya ben bugday cimini biraktim icmiyorum artik :) bilmiyorum birden bire bir baktim icmiyorum... deha bitmek uzere gidip alayim bari...

imojum canım benim canım benim seni ben pek çok severimmmm

sen emin ellerdesin...ne diyolarsa yap ve bekleyelim...sonuç olumlu olacakkkk keşkem bende gelebilsem oralara:))

tedaviye başlarken incir kürü yapanla ryorumlarını paylaşırlarsa seviniriz....

Canım merhaba bende izmirdeyim 4 kez tüp bebekdenedim öncelikle kent hasanesi israel aruh sonrasnda Fatih sendag denenebilir diyorumN

dus cum yeditepe üniversitesinden cem fıçıcıoğlunu duydunmu hiç?? bilginiz varsa benimlede paylaşırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…