Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım selam,
sana şunu söyleyebilirim, ben 2. ci denememi bahcecide yaptım, göya mustafa hoca ilgileneck diye gittik ama hiç bir zaman ona denek gelemedik, reglin pazara geldiğinde nöbetci dr oluyor o bakıyor, veya başka bir gün gidiyorsun mustafa hoca olmuyor seminer de deniyor oray agitti buraya gitti deniyor hayde gene başkası, geçen sefer tesadüfen mustafa hocanın hastasına ben bakiim demişti süleyman tosunda o yüzden onunla ilerledik ama sonuc iyi olmadı,
ben sonrasında gene devam ettim iyi merkez diye ama biraz kayboldum orada, gereken ilgiyi göremedim, hep başka dr denk geldi buda hoşuma gitmedi benim, onlarda zaten böyle zor vaaları sevmiyorlar ve fazla itina göstermiyorlar bu birçok büyük merkezde böyle, artık piri oldum yani,

sana tavsiyem merkeze gittiğinde illaki mustafa hoca ilgilenecekse sürekli geleceğim diye teyit al derim ben.
sevgiler, yada süleyman tosuna devam et umut tüp bebeğe

canım benımde az ama ben bırakmadım, bu ay yanı bırkaç gün içinde regl olunca gideceğim gene sende bırakma

neler olmuş güzel haberler varmı?

nasılsınız arkilerrr:))düş nasılsın?

iptal edilen tedavimden sonra iptal oldum:/kendime gelebilmem zaman aldı:)

yeni katılan arkiler hoşgeldiniz...

düş tarihin belli mi?

imojummm bebeeemmm ösledim...

eda kuşşş kondun mu? kuşummmm

kademi yeni adını yazamadım pardon:))nasılsın???merak ettim seni atlattın degil mi ameliyat sıkıntılarını?

semramus tedavideymiş rabbim yardımcın olsun...

yoklama listesini unuttum en iyisi bi geçmişi okuyayım:)))

seni gördüm nasıl iyi oldum anlatamam nasılsın döndün mü tatilden
se nsiz olmuyo gel artık suzis canım doktor bu ay yurt dısıdaymıs önümüzde ki ay ,a
kaldı benim ki bakalım mevlam ne gösterecek

canımsın sen benim:)düşjanımm

bu ay kamp yaparak geçir.hemen incirkürüne başla...bol bol yürüyüş yap...youtube dan meditasyon müzikleri ara uzan ve dinle..gevşe rahatla...ruhunu ve bedenini hazırla..

bende bu moddayım şimdi...düşüp düşüp ayağa kalkıyoruz işte

tatil yeni başladı güzelimmm ama tatilde daha çok fırsat bulup yazarım..

kaçaklar var aramızda ne yapsak?
her gelmedikleri güne bir eksi yazalım..sonra tek ayak üstüne bekletiriz

özledik yahuuu nerelerdesiniz?

süziskom ya bu incir kürünü tam tadvi baslarken yap dedi hastanede ki bir bayan bana,bakma yapmayada korkuyorum birsey bu arada günde 1 tatlı kasıgı mesir macunu alıyorum yediklerime dikkat ediyorum bu aralar tembellik üstümde ,yürüyüs felan yapmıyorum. Baslamam lazım ama bol bol uyuyorum ne oldu bana böyle

güzelim yaa tedavi esnasında ilaç etkileşimi olur die ben korkuyorum açıkcası...arısütü içtim gerçi ama içmesem daha iyiydi ...:97:

mesir macunu şifa olsunnn

ayy bu tembelliğin ve uykunun sebebi bir süpriz olsa ne iyi olurdu.şu topic te bir hamilelik haberi daha alamadık farkındamısınız?
moralim bozuluyor artık yaaa çok mu zor bi durumla uğraşıyoruz

yok suzis reglyim nerdeeeeeee
valla ben 2011 de bu topikte patlama bekliyorum insallah
aynen canım bende tedavi olurken korkuyorum,ne olur ne olmaz
onun icin yapmayı düsünmüyorum .aklımda kaldı yine de ne bilim.
cok inatcıyız insallah bu mücadeleden basarı ile cıkacak ama bu
kacıncı denemede olucak bilmiyorum.bide bu aralar cevremde hamis
haberleri aldım üst üste mutlu oluyorum da,nasıl anlatılır bilmiyorum
icim gidiyo be

Duscugum sanirim rekor bende 5 tane arkadasim hamile.. hatta bugun sabah bir tanesini ogrendim.. icimden diyorum ki Allahim onlar en azindan kavusacak bebeklerine.. Allah kucaklarina sag salim aldirmak nasip etsin insallah... icim tabiki bir hos oluyor... ama elden bisi gelmiyor nasip kismet... sabir versin Allah bizlere... insallah bizlerinde olacak... icimden bir ses cok guclu bir ses.. kendini cok yipratma diyor.. icimi kendi kendime ferahlatmaya calisiyorum... Insallah Yuce Allahimin izniyle olacak... Esim de bana uzuluyor uzuluyorum diye... guclu olmak zorundayiz baska cagremiz yok...
icimizi ferah tutalim...
suziskom kamp kacaklari diye bir liste yapsak seni ve edayi yazabileriz yaniii :))))

kislar yazmayi unutmusum. tr de bir merkeze msj yolladim daha dogrusu form doldurdum internetten.
bahceci klinigi mustafa bahceci...
durumumu acikca yazdim ve bana cevap geldi.. vallahi sasirdim.. diyor ki benim durumumla ilgili en iyi adres onlarin klinik mis.. size yardimci olacaksa ancak biz olabilirz felan diyor.. hastalarinin cok kismi sizin gibi yumurta rezervi az olan hastalar diyor hemen gelin diyor.. baya iddali geldi.. yani kendilerine guvenmeleri tabi insani etkiliyor.. mustafa bahceci ile ilgili deneyimi sahsen olan var mi?

Kızlar günaydın.benim yumoşlar dün toplandı 5 tane .ama döllenen kaç tane bugün bildirecekler.bakalım haber beklemedeyim.inşaalah donduracak kadar da olur.bi teselli artık ne yapayım.mikrıenjeksiyon olduğu için mi acaba geç söylüyolar kaç tane döllendiğini.daha öncekinde 3 tane döllenebilir demiştiler.ertesi gün 2 ye düşmüştü.bilen var mı acaba??

Bende ulun uluğ yada bahçeciyi düşünüyorum.Bakalım hayırlısı haftaya asana başkentte dr gideceğim olmazsa diğerlerini deneyeceğiz.

Canım teşekkürler zaten aradım bilği aldım ulun uluğla da mesajlaştım bU ay adanada dr gidecim rezervlerden dolayı olumsuzluk olursa diğerlerini denemeyi düşünüyorum.

oooooooo starsuzi aramıza hoş geldin.Benim bu hafta fizik tedavim bitiyor.Ocakta tekrar dheaya başladım .Bu ay adetimle folükül izlenmeye başlanılacak.Folükül olursa inşallh başlayacağız.Eger 1-2 ay olmazsa ulun uluğ,mustafa bahçecı yada Timur gurganın fikrini almak istiyorum.Hayırlısı umut var mı yok mu hayatımıza karar verip yön vereceğiz.Senin drlar ile bilğin varmı.*

oh be canım hadi hayırlısı benimki toplandıktan 20 sat sonra aramışlardı sonra hrgün aynı saat döllenen varmı yokmu diye ne olur haber ver allahım hadi ya

arkadaşlar bahçeci ben hiç iyi duymadım ya bizim gibi zor vakalar üzerinde fazla durmuyorlarmış birde her seferinde farklı dr bu insanın psikolojisin, bozar ya
valla herkesin durumu farklı ben araştıdım hemde çok
1- hş klınik hakan şatıroglu süper ilgi alaka ama devletle antlaşması yok
2- ankara gazi : ordaki ikiz dr lar ahmet mehmet kardeşler
3- zekai tahir serdar oguz araşitırın

tam adamına geldin imoje,
ben 2 yıldır oraya gidiyorumdum, benim eşim dr dur, tanıdık vasıtası ile mustafa bahceciden randevu almıştık, ilk gün baktı muayene etti kendisi sonra ali bey diye bir dr a yönlendirdiler beni, hoca çok yoğun çünkü, o zaman eski yerlerindeydi bunlar yani nişantaşında, bahceci kliniğinin hem bosna da, hemde kuzey ırak kabilde hem de kıbrısta kendi özel bağlantıları var,
ben ali beyle başladım bana lücrin verdiler , dedimki, ilk denememde menogon vermişlerdi acaba gene onunlamı başlasak dedim yok dedi mustafa hoca bunu dedi ,
iyi peki, bende başladım ama benim durumum biliyorsunuz rezerv azlığı kritik yani, tabi lucrin ile pregon mu ne işe yaramadı kısa bir süre sonra yarıda kestiler tedaviyi ve ben sırf ilaç gitti geldi kan tahlili için yakalaşık 2bin tl ödedim , sonra tabi moral bozukluğu felan, tekrar gittim bu sefer dedilerki ali bey kabile gitti sizi süleyman tosun alsın, mustafa nerde , çok yoğun , zaten aynı burası herks herksi biliyor merak etmeyin,
peki dedim, süleyman hoca menagon başlattı ve o ay bir yumurtayı bulduk, döllendi transfer oldu , hamile kaldım ama kalbi durdu 8.haftada kürtaj, bora bey baktı o yaptı o da orda,
sonra ben kendimi toparladıktan sonra tekrar gittim, bu sefer fulyadaki büyük muazzam merkezlerine geçmişlerdi, gene alibeyi sordu aa döndü dediler, alibey baktı, yeniden deneyelim illaki buluruz bir yumurta dedi, ama dedi ben kosavaya gideceğim eee ben nolcam, istersen burad kal mustafa hoca baksın, istersen umuta geç süleyman tosun baksın, bende dedimki mustafa hoca bakacaksa onu tercih ederim, tamam dedi,
sonraki ay gittim pazara denk geldi regliin 2. günü, nöbetci dr, aytun diye genç bir kadın, progesteron baktı aa yüksek bu ay başlayamayız dedi, peki dedim popoma baka baka döndüm, gene hayal kırıklığı,
öbür ay gene geldim, mustaf ahocanın hastasıyım diyorum telefonda ok diyorlar, gidiyorum aa hoca bugün çok yoğun sizi burçak hn alsın, e peki, hatta orada dr ların kendi özel hemşireleri var onlar gelip boşver sen bizim hastamız ol diyen de var, baktım burçak hn çok iyi sakin ve şeker bir hn, hemşireside iyi birisi , haa ilgi var mı var ama merkez okadar büyükki uzay üssü gibi, kayboluyorsun, her gidişte kan tahlili, carttt 70 tl, cartttt muayene 200 tl,
neyse burçak bakıcak diye bekliyoruz, mustafa hoca ben bakım demiş, ama bir türlü bakamadı, bende sinirlendim ya benim dokrtorum kimmmm burada diye bağırdım düşünün,
sonra burçak hn ile devam ettik, ancak düzgün bir gelişim olamadı, çünkü ultrasonla bakıyor bu ay bekleyelim diyor neden, düzgün gelişen birşey göremedimdiyor, peki geri dönüyorum,
öbür ay incir kürü yaptım bende, anaa oda ne regli felan olmadım, hevesle gittim, başka bir dr tabi geneeee, yumurta çatlamamaış hemde 2 tane olmuş bak kendiliğinden, adam dediki incir mincir yapıyorsunuz ama onlarda böyle şeylere sebebeiyet verebiliyor, sonra gene öbür ay gittim, bu ay sadece toplayıp donduralım dedi, iyi dedik, menegon verdi ama dozu farklı, bu seferde yarıda kesti , bende çok bunaldım yurt dışına gittim eşimle tatile yeter dedim,
döndük tekrar gittik regl 2. günü bu sefer eşimde var, aa dedi ufak bir kist olmuş gene olmaz, siz evlat edinin yada donasyonu düşünün kıbrısta var bizim isterseniz,

işte bahceceideki maceram benim böyle, bende internet sitelerini okuudğumda çok etkileniyordum, ama bana rezervi az diye hiçç değişik bir protokol yada değişik bir ilaç şekil şemal denenip de bir şey yapılmadı, hocaya bile sorulmadı, hocam bu hastay ane yapalım felan diye gittt gelll, çok kolay sanki, hatta ben teksen çamlıbele başlayacaktım o sırada hadi dedim herkes bahceci diyor , gene oraya gidim,
ama bana göre ben biraz zor vakaydım ve oyalandım orada, maalesef olmadı,
belkide denk gelmedi, elbetteki çok başaı hikayeleri var ama kolay vakalarda oluyor bu , 40 yaş üstü rezerv azlığı yada spermi hiç olmayanların yüzdesini sormak lazım,

neyse şimdi başka bir prof. hocaya gidiyorum, yani birkaç güne kadar regl olucam , bu hoca benim ilk gittiğim hoca, birebir kendisi ilgileniyor diyorki bazen genç dotor arkadaşlar hocalarına danışsa negüzel olur hocam bu hastanın durumunda ne yapalım diye, herkese standart procedure olmaz diyor.
durum bu canımmmm, genede sen kendin değerlendir, bu birazda şans işi, iyi klinik mi elbette, lüks, temiz kaliteli şaşalı, pahalı,
önemli olan iyi analiz etmeleri hastayı , ve çok hasta var, okadar çokki diyorum işte fabrikasyon gibi olmuş artık buralar,
bol şansss

Arkadaşlar merhaba, bende aynı dertten müzdaribim ( dün doktora gittik, doç. dr. fatih şendağ..muayeneden sonra söylediği ilk şey yumurta rezerviniz çok azalmış, hemen tüp bebeğe başlamamız lazım, tedaviyi irembe de yani özelde yapıorum dedi...yaşım daha 26, doktoruma güveniyorum ama yinede emin değilim...fsh değerim 12.6, fsh'ın da yüksek, bizim için 10 nun üstü riskli grubu oluşturuyor dedii..Napıcağımı bilmiyorum bana bi akıl verir misiniz?? ilaç milaç hiçbir tedaviye başlamadı, bizde biraz düşünelim dedik ve çıktık..sizinde mi böyle oldu?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…