Canım teşekkürler.pna nedir?Rezervler 1 yıl önce 0.71 idi.1 deneme yumoş gelişmediği için iptal oldu.2. deneme öncesi 3 ay günlük 3 tane dhea ile 3 antral folükül oldu acil belfıtık amaliyatı olunca denemeye geçilmedi.Haftaya dr gideceğim,folükül var mı başlanır mı bilmem ama Ulun uluğ ,ankarada timur gurgan yada mustafa bahçeci kafamdan geçmiyor değil.Hayırlısı bakalım.
selam
biliyorsunuz bende de rezerv azlığı var.en son amh sonucundan sonra bıraktım uğraşmayı.
dün bhcg baktılar acilde 2.33 çıktı.adetime daha 6 gün var.bu değer bir şey ifade eder mi sizce?
daha önceki bhcg ler hep sıfır cıkardı da..bu arada hiç ilaç kullanmıyorum.yani bchg ilaçtan dolayı olmuş olamaz
lemi hocayımı kastetmişler rezerv azlığında iyi diye onu merak ettim?
neler olmuş güzel haberler varmı?
nasılsınız arkilerrr:))düş nasılsın?
iptal edilen tedavimden sonra iptal oldum:/kendime gelebilmem zaman aldı:)
yeni katılan arkiler hoşgeldiniz...
düş tarihin belli mi?
imojummm bebeeemmm ösledim...
eda kuşşş kondun mu? kuşummmm
kademi yeni adını yazamadım pardon:))nasılsın???merak ettim seni atlattın degil mi ameliyat sıkıntılarını?
semramus tedavideymiş rabbim yardımcın olsun...
yoklama listesini unuttum en iyisi bi geçmişi okuyayım:)))
seni gördüm nasıl iyi oldum anlatamam nasılsın döndün mü tatilden
se nsiz olmuyo gel artık suzis canım doktor bu ay yurt dısıdaymıs önümüzde ki ay ,a
kaldı benim ki bakalım mevlam ne gösterecek
canımsın sen benim:)düşjanımm
bu ay kamp yaparak geçir.hemen incirkürüne başla...bol bol yürüyüş yap...youtube dan meditasyon müzikleri ara uzan ve dinle..gevşe rahatla...ruhunu ve bedenini hazırla..
bende bu moddayım şimdi...düşüp düşüp ayağa kalkıyoruz işte
tatil yeni başladı güzelimmm ama tatilde daha çok fırsat bulup yazarım..
kaçaklar var aramızda ne yapsak?
her gelmedikleri güne bir eksi yazalım..sonra tek ayak üstüne bekletiriz
özledik yahuuu nerelerdesiniz?
süziskom ya bu incir kürünü tam tadvi baslarken yap dedi hastanede ki bir bayan bana,bakma yapmayada korkuyorum birsey bu arada günde 1 tatlı kasıgı mesir macunu alıyorum yediklerime dikkat ediyorum bu aralar tembellik üstümde ,yürüyüs felan yapmıyorum. Baslamam lazım ama bol bol uyuyorum ne oldu bana böyle
kislar yazmayi unutmusum. tr de bir merkeze msj yolladim daha dogrusu form doldurdum internetten.
bahceci klinigi mustafa bahceci...
durumumu acikca yazdim ve bana cevap geldi.. vallahi sasirdim.. diyor ki benim durumumla ilgili en iyi adres onlarin klinik mis.. size yardimci olacaksa ancak biz olabilirz felan diyor.. hastalarinin cok kismi sizin gibi yumurta rezervi az olan hastalar diyor hemen gelin diyor.. baya iddali geldi.. yani kendilerine guvenmeleri tabi insani etkiliyor.. mustafa bahceci ile ilgili deneyimi sahsen olan var mi?
canım selam,
sana şunu söyleyebilirim, ben 2. ci denememi bahcecide yaptım, göya mustafa hoca ilgileneck diye gittik ama hiç bir zaman ona denek gelemedik, reglin pazara geldiğinde nöbetci dr oluyor o bakıyor, veya başka bir gün gidiyorsun mustafa hoca olmuyor seminer de deniyor oray agitti buraya gitti deniyor hayde gene başkası, geçen sefer tesadüfen mustafa hocanın hastasına ben bakiim demişti süleyman tosunda o yüzden onunla ilerledik ama sonuc iyi olmadı,
ben sonrasında gene devam ettim iyi merkez diye ama biraz kayboldum orada, gereken ilgiyi göremedim, hep başka dr denk geldi buda hoşuma gitmedi benim, onlarda zaten böyle zor vaaları sevmiyorlar ve fazla itina göstermiyorlar bu birçok büyük merkezde böyle, artık piri oldum yani,
sana tavsiyem merkeze gittiğinde illaki mustafa hoca ilgilenecekse sürekli geleceğim diye teyit al derim ben.
sevgiler, yada süleyman tosuna devam et umut tüp bebeğe
Kızlar günaydın.benim yumoşlar dün toplandı 5 tane .ama döllenen kaç tane bugün bildirecekler.bakalım haber beklemedeyim.inşaalah donduracak kadar da olur.bi teselli artık ne yapayım.mikrıenjeksiyon olduğu için mi acaba geç söylüyolar kaç tane döllendiğini.daha öncekinde 3 tane döllenebilir demiştiler.ertesi gün 2 ye düşmüştü.bilen var mı acaba??
kislar yazmayi unutmusum. tr de bir merkeze msj yolladim daha dogrusu form doldurdum internetten.
bahceci klinigi mustafa bahceci...
durumumu acikca yazdim ve bana cevap geldi.. vallahi sasirdim.. diyor ki benim durumumla ilgili en iyi adres onlarin klinik mis.. size yardimci olacaksa ancak biz olabilirz felan diyor.. hastalarinin cok kismi sizin gibi yumurta rezervi az olan hastalar diyor hemen gelin diyor.. baya iddali geldi.. yani kendilerine guvenmeleri tabi insani etkiliyor.. mustafa bahceci ile ilgili deneyimi sahsen olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?