Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

eda cnm fsh süper düşmüş mşallah.......neler yaptın neler kullandın yazarmısın.....

en iyisi ben akşam bir telefon edip sorayım yeğenime, tüp bebekte ankarada neresi iyi diye, bir arkadaşım için derim, işin içinde olanlar çok daha iyi biliyorlar, oranları ve merkezleri ve dr ları,

başkentin durumu iyi diyorlardı, ama sana bir dr ismi öğrenelim biz ankara için, istersen gider bir görüş alırsın bu arada , illaki hemen başlaman gerekmiyor, elindekilerle git bir baksın dr konuş görüş al eğer aklın yatarsa tabi,
ben sana en geç pazartesiye isim öğrenmiş olurum canımmm,

gizzz,
bak şimdi telefon edip sordum, benim yeğenim çocuk dr u, başkentte, direk dediki, ankarada dr. Hulusi zeyneloğlu vardır ona çok güveniriz ve çok başarılıdır en eskilerden bu konuda dedi.
kendisi ya doç miş ya prof. dedide ben unuttum:), hem maltepede kendi kliniği varmış hem de başkent unv hastensinde,
başkentin teli, 212 68 68 buradan kendisinden bir randevu alsınlar , önce bir konuşunlar dedi, sonra karar verirler dedi,
diğer yerleri çok tavsiye edemem madem arkadaşın diyor,

dediğim gibi sen bir git konuş durumunu anlat önce, sonra karar verirsin,
sevgiler,

Son düzenleme:

canım ben elimdeki sonuçlarımla gidecegim tamam da
hastanede yardımcı olmuyormu
yani özeline randevu alsam bir seferligine muayene ücreti verip sonra hastanede mi yapacak o önemli yine de tş ederim sana saol

canım ben elimdeki sonuçlarımla gidecegim tamam da
hastanede yardımcı olmuyormu
yani özeline randevu alsam bir seferligine muayene ücreti verip sonra hastanede mi yapacak o önemli yine de tş ederim sana saol

hastane de de yapar tabiki, sana verdiğim numara hastane teli önce orayı ara zaten orda görüş ,
rica ederimmm:)

canım akay demişsin burda tanıştığım ve çok sewdiğim bir arkadaşım oraya gitti hem eşinde hem sende sorun var sperm az seninde rezervelerde azalma var uğraşalım ama şansınız çok az demiş....daha sonrasında bunlar anatolia ya bülent hocaya gidiyorlar ve ilk denemesi ve şuan ikiz bebeklerine hamile dün keselerinide gördü :)) darısı bize olur inşallah yani düşünme derim arkadaşım zaten bir çoğu bizleri para olarak görüyorlar tamam onuda çoktan kabullendik zaten varsın paramız gitsin hatta fazlasıyla ama umutlarımızla hayallerimizlede oynanmasın bu işte tecrübeli değilse yapmasınlar iyi bir hocanın yanında yetişmeye baksalar ahhh ahhh ilk denemem tecrübesiz bir hocayla transfer günü yarım kalınca böyle dertli oluyor insan
ben şimdi adedimi bekliyorum ilk işim anatolia bület hoca nettende akademik bilgilerine baktım israilde bile eğitim almış zaten bu işte merkez orası adamlar buğdyın geniyle bile çok rahat oynamıyorlarmı :))
daha önce formda yapmışlar pozitifler negatifler yaş bayan erkek faktörü merkez kaçıncı deneme aslında yine yapsalar öyle karma karışık bir sayfada değil ilk sayfa sürekli düzenleniyor orada liste şeklinde ama çok önceleri yapılmış aslında şimdide yapılsa bizlere nekadar faydalı olur ha buarada akayla inanılmaz ssorunlar yaşayıpda halbuki hiçde öyle olmayan ve şuan hamiş arkadaşın
ismi selinemre06 özeldende sorabilirsin büyülü bahce sanırım topiklerden birindede anlatıyordu
sakın lütfen yanlışda anlaşılmasın akaya bugüne kader gitmiş insan değilim madem bu yolda hepimiz kader arkadaşıyız birbirimize faydamız olsun diye belirttim...

şekerim süper bir haber bu, demek rezerv azlığında bile umut var, çok sevindim, inaşşah bende güzel sonuç alırım :))))))))))

şekerim süper bir haber bu, demek rezerv azlığında bile umut var, çok sevindim, inaşşah bende güzel sonuç alırım :))))))))))

inşallah tatlım bendeki sıkıntıda ondan ayrıca eşimden de madicana teşhis koydu ilk denememizide orda yaptırdık 5 yumurtadan 3 aldı olgun değillermiş sadece birini olgunlaştırabilmişler oda orta kalitde ve 4 hücreliydi istemedik zaten ilk günden buyana doktor içimize sinmemişti acamiliğimiz....
bahsettiğim arkadaşda aynı şekilde ki doktor normal demiş 6 yumurtası olmuş 5 alınmış sperm az olduğu için 3 döllenmiş yani yüzdelik paydalara göre hesaplarsak o doktorun yüzdesi daha fazla
zaten olay tek yumurta ve spermde bitmiyormu tamam o konuda fakir olabiliriz :))) o ayrı ama okadarınıda başarırız yani olay inanın çok fazlasıyla doktor ve embri.. da bitiyor o yüzden kızlar acele etmeden iyice araştırın adamların akademi tablosuna sağdan soldan başarılarına bakın illaki herkesde başarılı olunmaz gönül hernekadar hepimiz hepimiz desekde....bilemiyorum eşimle iyice araştırdık birde burdan takip ediyorum 10 hastanın sadece en fazla 2 si negatif inanın yetenek işi birazda transfer mesala altın vuruş yani yani yani gidiyor işte rabbim inşallah hepimize nasip eder...

aynen katılıyprum sana, embriolog ve labaratuvar çokkk önemli ve hoca hasta ilişkisi çok önemliii ,
paylaşaım nolur gelişmeleri umut ışığı olması çok güzellllllllllllll:)

kızlar ya,bu yumurtanın döllenmeside erkek faktörüde önemli mi yani ben hep benimle ilgili zannediyodum yani yumurta kalitesi

duscugum embriyologlar yumurtadan mi spermden mi diye rapor veriyorlar.. SENIN LE ILGILIYSE BILGI VERMEDILER MI? KAFAM ALMIYOR??? dollenmeme sebebini soyluyorlar insana! sen sordugunda ne dediler net olarak? yumurta yapisini inceliyorlar spermin de...

nazen cim bana yakin merkez senin bahsettiklerinde yok tatlim ben yurtdisinda yasiyorum. daha dogrusu dunyanin obur ucunda.. burada ivf tedavisi ilaclar icinde 17-18 bin dolar extralar haric...
sadece uc kutu igneye ben 1800 dolar vermistim. extra lazim olmustu.. anesteziciye 500 dolar cek yaziliyor dusun.. burasi ates pahasi ivf icin.. o nedenle tr ye geldigimde.. benim oyle hani bir gun su dr. ye gideyim goruseyim bir gun bu dr.ye goruseyim gibi bir luxum olmayacak. yani geldigimde reglimle birlikte usg ve tedavi baslamasi gerekiyor.. okadar zor ki bu durum... neyapacagim bilmiyorum... dusunun sadece ilaclar 5500 dolara yakin bazen 6000 dolar da oluyor.. tr. de en fazla ilaclara 650 dolar harcaniyor.. tr den ilaclari getirsek kargoyla mumkun degil burada incelemeye aldiklarinda olay bitiyor.. birinin getirmesi gerekiyor baya karisik yani tatlim...

bana kesin net onerebileceginiz hakikatten bizim durummuza uygun dr. hangisi?

bu arada mustafa bahceciden bir mail daha gelmis. hemen gelin diyor. regl`in ikinci gunu usg ve kan tahliliyle birlikte uygunsa tedaviye baslayacagiz fiyor. ama uc mail dir benim sordugum soruya cevap alamiyorum. sordugum soru : degerlerimi yazdim.. durumumu acikca yazdim benim durumumdaki bir hastaniza hangi ilac protokolunu onerirsiniz... ama cevap yok.. hep hemen gelin var....

kafam 1500 :)))

imojcum dedi ler senin yumurtaların gelisemedi dedi doktor sperm lerle ilgili hicbirsey demedi sadece
murat berksoy dedi ki bu kıza bu kadar yüklenmeyelim senin sperm degerlerin iyi olsa baskılayacak yumurtayı ama baskılayamamıs dedi . kafandaki mustafa bahceci ye gelmek mi

mustafa bahceci bakmadı bana hic baska bir doktor baktı ve o doktora cok sinirlendigim icin bahceci
klinigi bitmisdi benim icin bende mail attim mustafa bahceciye sizin doktorunuza geldim bana bunu bunu dedi moralim cok bozuk ben simdi ne yapıcam bu bahsı icim kan aglıyarak kapatım mı dedim sen randovi al gel seni ben muayene edicem ben tedavini yapıcam randovi al gel herseyin bir cözümü buluruz bakarız dedi ama yok ben gitmem oraya asla ,ama senin nasipin belki oradadır karısmak istemem imojcum ama rezerv az olanlar konusunda bence basarılı degil buradan görüstügüm arkadaslar aynısını söylüyor tabi bazı seyler kısmet olmayınca nerde yaptırsak olmuyor

canım simdi farkettim ben sana sami meftun cengiz i siddetle tavsiye ederim benim ilk tüp bebek doktorum du istanbul cerrahi de calısıyo du ,fakat oradan ekip olarak ayrılmıslar gayrettepe florans
gecmisler ben yine sami beye gitmek istiyorum fakat benim esim biraz sorun cıkarıyo istemiyo onun icin prof lemi ibrahimogluna gidicem zaten ekip olarak calısıyorlar istersen telefonu bende var sami beyin verebilirim bir telefon ac konus gercekten ne zaman arasan ulasabiliyosun cok iyidir
zaten biliyosunuz benim ilk denememde tutmusdu ama düsükle sonlandı tek yumurtayla hamile kalmısdım

eda 11 cim benim ilk denememde 10 yumurta toplandı 7 tane döllendi 4 e düştü en son 1. kalite 1 tane 2. kalite 1 tane kaldı kala kala sana ne kadarlık doz denedi acaba merak ettim??

evet bu doz meselesi bizim gibi hastalar icin cok önemli ,düsük doz mu kullanmalıyız yüksek doz mu

evet bende 450 Go... F kullandı 10 gün

yüksek doz kullanmıssın
ben ilk denemede 3 doz 2su fostımon 4 gün sonra 2doz 2 suya indirdi gerek yok dedi yüksek doza
daha fazla 5 tane cıktı 2 tane döllenmisdi 1 tane 1 kalite 1 tanesi 2 kalite idi ikinci tüp iptal edildi
günük 600 ünite fostımon du bir fayda vermedi

duscugum Mustafa bahceciye gidecegim diye bir sey yok.. sadece arastiriyorum. bana 3 tane cevap yazdi ve bastan beri sordugum soruya taa 3. mailinde uc defa tekrar tekrar sordugum soruyu cevapladi.. bu hosuma gitmedi zaten ve hemen gel felan.. onun haricinde. birde kendince espri yapmis illaki hamile kalacaginiz diye birsey yok her yigidin yogurt yeme sekli farklidir demis.. bunu anlamadim espri mi? bence mustafa bahceci bu maili yazmiyor bence baskasi vekaleten cevapliyor olabilir. cunku taninan mustafa bahceci. ama yaninda calisan cok insan varmis ya... offf yani tuhaf bir durum kislar.. Allahim tedavimizi emin ellerde baslatmayi nasip eyle YARABBIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…