Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

düş nerdesin güselim yaaa...

yarın son gün işlem tamam mı? yoksam sorun olur mu?
bak olursa yapma ne olur konuşamadık bi daha huzursuz oldum:/

nina sana sana sami meftun cengiz tavsiye ederim ,birebir ilgileniyo birde ne zaman arasan ulasabiliyosun ben bu doktorda devam etmek istiyorum fakat esim istemiyo biz insallah önümüzde ki
ay gayrettepe florans gidicez prof lemi ibrahimogluna istersen arastır cevremde memnun olan cok
kısmet artık insallah burada yakalarım sansı

ya kızlar benim kafam çok karışık..... bana doktor düşük rezerve dedi yaşıma göre öyleymiş fsh 10 yumurta kapasitemde toplam 5veya 6 ilk tüp bebek denemem oldu 5 yumurtadan 3 aldı 2 si olgunlaşmamış hatta 3 tekini zar zor olgunlaştırmış oda orta kalitede 4 hücreli embiryo oldu bizi destekleyerek transferi istemedik ve ben doktorumun bu işte yeni klinikde olduğunu ve tecrübesine çok inanmayarak değiştirdim.....hastalarından birtane bile pozitif sonuçlu göremedim ya yanarımda ona yanarım :)) neyse kaderdaşlarım formda bakınıyorum çokda az gibi deil haftaya yeni doktoruma gideceğim bilgisine tecrübesine çok güveniyorum ona soracağımda ozamana kadar meraktan çatlamasam iyi :)) sizce benim yumurta kapasitem çokmu az?

edajanim sana artik bisi demiyorum sana da kustum :)

Oyyy İmocuuuum, küsme canım ne olur, arada dağılıp duruyoruz biliyorsun, ama kalkıyoruz işte bir şekilde Bu ara başka işlerden fırsat da bulamadım pek... Ama gönlüm sizinle biliyorsunuz her zaman

kamp kaçakları tikkat tikkat...toplaşın gari.)))

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış Hem suçlu, hem güçlü Cıkcıkcıkkkkkkk

suziskom kamp kacaklari diye bir liste yapsak seni ve edayi yazabileriz yaniii :))))

En birinci kaçak Suzişşşşş İmocan, onu yaz başa Tabiiiii bir de beyaz var

Bu arada bugün kan verdim, FSH 16,56 LH 3,36 Estradiol 47

Şimdi 2 ayda 39dan 16ya düşmesi iyi, ama daha yol var... Acaba önümüzdeki ay başlasam mı tüpe, beklesem mi biraz daha ne dersiniz yavrulaaar ??

picasso canım yumurta sayısına takılma önemli olan kalitesi onun icin neler yapmalıyız ,bence bu daha önemli. Burada yazan bütün arkadasların rezerv sayısı hemen hemen aynı kısmet artık insallah
yakalıyacagız bebisimizi. Eda basla bekleme tarafdarı degilim ben

dus cum yeditepe üniversitesinden cem fıçıcıoğlunu duydunmu hiç?? bilginiz varsa benimlede paylaşırmısınız?

Ben ilk denememi onda yaptım canım... Oldukça hızlı ve seri yapılmıştı işlemlerim.. Benim sonuç negatifti ama doktordan memnundum diyebilirim.. Biraz fazla doz denemişti bende, ama yine de en iyi sonucu onda almıştım, 2 toplandı, 2 döllendi ve transfer oldu..Daha sonra 1 dölendi...

ne kötü ya millet 5 dk sewişmeyle hamile kalıyor biz iğnelerle oda nezaman şans denk gelirse ama inanıyorum hepimizin olacak ben çewremde hiç olmayan görmedim geçte olsa oluyor.....inşallah bizlerinde bir an önce olur hayat belkide bir çoğumuz dünür bile oluruz :)) aslında forma bu şekilde olupta pozitif olanlar için bir topik açılsada onları okudukca moralimiz dahada iyi olsa....bazen bakıyorum 20 yumurta felan bazende pikolu olanlar keşke bende pikolu olsaydım demeden geçemiyorum hatunlarda 30 yumurta felan oluyor

Duşcuğum, nasılsın :)) Sen de beklemeyeceksin galiba değil mi ? Ne zaman başlıyorsun ?

duşcuğum, nasılsın :)) sen de beklemeyeceksin galiba değil mi ? Ne zaman başlıyorsun ?

edacım sizleri görünce daha da mutlu oluyorum ,toparlandım .cok sükür yasadıklarımı unutmaya calısıyorum bu ay baslayacaktım fakat lemi hoca yurt
dısındaymıs önümüzde ki aya kaldı mart bası olunca gidicem bakalım bu doktor
neler söyleyecek bahceci den raporlarımı aldım bekliyorum sen nasılsın ?baslayacakmısın önümüzde ki ay insallah nerede düsünüyosun?

Ben önce haftaya bir şu kist filmimi çektireceğim, bakalım, o önemli...Sonra da ya önümüzdeki ay, ya da bir sonraki geçiyor aklımdan .... Merkez de tam karar vermedim ama herhalde yine Ulun Beye gideceğim... Yeni bir yere dert anlatmak zor geliyor, hem burada rapor da geçiyor..

canım ya bende de var rezer azlagı fsh 16 lardaydı tüp bebebk tutmadı ama dr bizde ki sorunun döllenme oldugunu söyledi toplam 11 yumurta 4 boş 7 si istenen büyüklükte ma son güne bir tanesi kalmış oda tam bölünme olmadı yine transfer yaptılar
dr umdan çok memnun kaldım bakalım
bende kan pıhtılaşması var eşimde sadece hareketsayısı az sperm 15 fazla degil ama dr yeterli dedi allah yardımcımız olsun ben merkezden memnunum ama maddi yönden bakacagız artık
kullandıgım ilaçlar dhea apokobil corasprin ve folbiol

Bende 3 ay dhea kullandım dr çok iyi dedi ama bel fıtık amaliyatı olunca başlanılmadı.1 aydır tekrar dheaya başladım,buğün fizik tedavim bitti haftaya adet dönemi dr gideceğim Allahtan umut kesilmez.İnsallak folükül vardır.Birde bizim gibi rezerv azlığında her ay adetin 2. günü folükül izlemek lazımmış olduğu ay başlamak için.Sen nerye gidiyorsun.Allah yardımcımız olsun.

canım paylaşırım tabiki,
ben dediğim gibi eşimde dr olduğu için gerçi branşı kadın doğum değil ama, çok arkadaşı var, il sağlık müdürlerini felan çok iyi tanıyor,
Ümit hoca, eşimin sınıf arkadaşının hocasıydı ben 3 sene evvel ilk ona gittiğimde şahsen tanımıyorum tabi, am abu işde iyi olduğu bilgisi gelmişti, benim bünyemi ilk bilen o oldu, öyle lucrin felan başlatmadı yazdım hepsini menagonlarla başladı,
ama tabi kabinin duracağını kimse bilemez, hepimzi şok olduk sonrasında,

ümit hoca hem maltepede unv bölümün başında akdemik çalışmalar yapıyor, hemde çevre hastanesinde kendisinin ufak bir alanı var bak öyle lüks , şaşa felan yok, çok cici bir hemşiresi var, labaratuvar ekibi de iyi , yani düşün işte ben hamile kaldım, ilk denemede benden 3 yumurta çıkardıydı,
şimdi tekrardan giidyorum aban daha umutlu yaklaştı, unut o donasyon laflarını felan dedi,
bakalım tekrar deneyelim dedi,

kızlar zaten ben hamile kalırsam gerçekten hem mucize olacak hem de dr un başarısı olacak:)),

yeditepedeki cem fıcııoğlunu da eşimin sınıf arkadaşı tanıyor gene ona da yönşendirmişti bizi ama uzak diye gitmedim ben, cem beyin de embriologları ve labaratuvarı çok iyi dedi,

burada benden daha deneyimli ve bu konuda bilgili kişi azdır, çünkü çevremizden dolayı herkesi tanıyoruz,
bahceceiye de tanıdık vasıtası ile gittik ama , orası dediğim gibi çok büyümüş artık, mustafa hoca bu işi ilk başlatanlardan taaa yıllar evvel alman hastanesindeydi ekibiyle,

şimdi kosava, erbil, kıbrı sfelan adam tabi çok parçalanıyor ve orda rotasyona girmiş gibi her giidşte başka dr çıkma olasılın artıyor,

bak umit hocanın kendisi bizzat topluyor ve transferide kendisi yapıyor, yani özel ilgi var çünkü tek başına orada yani başka dr yok hastasına bakan, benim bildiğim,

rakamalrı konuşursunuz pazarlık taksit belki imkanı oluyordur, bilemiyorum ama , ilgi çok önemli, yani bu iş kişiye özel tedavi demek bunu unutmayın derim ben,

imoje selam canım,
çok haklısın dediklerinde, bende yıkarım diyordum ama işte birşey yapamıyorsun, bahceci artık merkezz olarak marka olma yolunda,
ama sen ilk görüşmeye gittiğinde şart koş durumunu anlat illaki hoca bakıcak yoksa gelemem ben de , yani konuş ciddi bakalım ne olacak, dediğim gibi bu işler şans ve denk gelme meselesi, senin için şans daha düzgün olurda inşallah hocaya denk gelirsin :),

ama diğer dr lar standart procedure yapıyor yaa,
dhea yı ben okumuştum ve kendim sordum ne dersinzi başlayımmı diye, olur başla dediler, yahu bende zaten kistik yapı da var, halbuki deselerde bunun kist tyapma özelliği var sen alam diye,
e noldu aldım 2 ayda öyle kaybettim sonra gittiğimde aaa kist olmuşşşşşş bu ay başlayamayız dediler,
e yan etilerinde yazıyor bu tip bünyelerde niye verdinzi o zaman ???? demii???,

yani bilmiyorum, ben çoğu dr u ve merkezi öğrendim artık, tıp çevremizden dolayı, bu iş çok güzel para kazandıran bir iş,
bahcecinin içinde ezcane bile var, nişantaşındaki eczane ile anlaşmalı mesela hiçç dışarı gitmiyorsun ilaçlarıda ordan alıyorsun, labaratuvarıda kurmuş o da para getiriyor, e güzel tabi herşeyin bir arada olması,
çoğu yer, bu işi para için yapıyor zaten güzel para akıyor çünkü,

tüp bebek yapabilmesi için bir dr un, o sertifikaya sahip olması lazım ve bayağı bir saat eğitim alması gerekiyor, o sertifikyaı alan herkes de öyle böyle yapmaya çalışıyor ama olmuyor sonra,
o yüzden bizim durumumuz zaten hassas çok dikkatli seçmeliyiz merkezleri ve dr ları diyorum.

ben duydukça sizlerle paylaşırım,

florans nightangale çok iyi bir hastanedir mesela, birde istanbul cerrahi çok iyidir,
femina da dr birgül sarıkamış var çoğu hastayı bebek sahibi yaptı sperm ve yurmurta çevresi kalınlığı olanlar mesela,

cem fıcıcıoğlu yeditepenin, embrıologları çok iyi diyor dr arkadaşımız,
size yakın ve uygun olanı artık kendinzi seçeceksiniz,

inşllaah herkesin gönlüne göre olurrrr, bende çok emek veriyorum , çok heyecan yapıyorum allahım inşallah bu sefer diyorumm bakalımm bekliyoruz, regl olunca gideceğim, hala daha olamadım karnım ağrıyorrrrr ama bi halt tok daha öfff:)

tabiki arkadaşlar deneyim çok öneli burda gittigimiz merkezleri tedavileri anlatırsak bilgi sahibi oluruz .bende ankarada hş klınik hakan bey onlar inanın çok ilili ve saygı deger insanlar her gittigimde aynı dr ilgileniyor hemşiresi de aynı ama devletle antlaşması yok hepsi özel
bakalım tekrar ya orası yada ankara gazi

ankaradaysan, başkentte gittinmi devletle anlşaması varsa birde orasıyla konuş istersen ? benim yeğenim orada dr, gerekirse yardımcı olurlar,

kızlar semramus dan haber alan var mı yazmamıs bugun merak ediyorum insallah hersey yolundaysa
yarın transferi gerceklesir

ankaradaysan, başkentte gittinmi devletle anlşaması varsa birde orasıyla konuş istersen ? benim yeğenim orada dr, gerekirse yardımcı olurlar,

evet hayatım ankarada saglık güvencem var başkent oranı nedir yardımcı olursan sevinirimtabi ama ben mayıs ilk haftası gibi bu ara doluyum da
kromozon sperm kan testim var ondan sonra ücretsiz recai bapuçcu randevu verdi onla muayene
birde senin bilgin varmı akay tüp bebekmekezi şimdi kampanya başlatmış ücretsiz bilgin oursa paylaşırmısın
nazenin ya eger yinede mümkün olursa mart ayında gitmek isterim hem o zaman elimde tahlillerimde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…