dus cum yeditepe üniversitesinden cem fıçıcıoğlunu duydunmu hiç?? bilginiz varsa benimlede paylaşırmısınız?
edajanim sana artik bisi demiyorum sana da kustum :)
kamp kaçakları tikkat tikkat...toplaşın gari.)))
suziskom kamp kacaklari diye bir liste yapsak seni ve edayi yazabileriz yaniii :))))
dus cum yeditepe üniversitesinden cem fıçıcıoğlunu duydunmu hiç?? bilginiz varsa benimlede paylaşırmısınız?
picasso canım yumurta sayısına takılma önemli olan kalitesi onun icin neler yapmalıyız ,bence bu daha önemli. Burada yazan bütün arkadasların rezerv sayısı hemen hemen aynı kısmet artık insallah
yakalıyacagız bebisimizi. Eda basla bekleme tarafdarı degilim ben
duşcuğum, nasılsın :)) sen de beklemeyeceksin galiba değil mi ? Ne zaman başlıyorsun ?
edacım sizleri görünce daha da mutlu oluyorum ,toparlandım .cok sükür yasadıklarımı unutmaya calısıyorum bu ay baslayacaktım fakat lemi hoca yurt
dısındaymıs önümüzde ki aya kaldı mart bası olunca gidicem bakalım bu doktor
neler söyleyecek bahceci den raporlarımı aldım bekliyorum sen nasılsın ?baslayacakmısın önümüzde ki ay insallah nerede düsünüyosun?
canım ya bende de var rezer azlagı fsh 16 lardaydı tüp bebebk tutmadı ama dr bizde ki sorunun döllenme oldugunu söyledi toplam 11 yumurta 4 boş 7 si istenen büyüklükte ma son güne bir tanesi kalmış oda tam bölünme olmadı yine transfer yaptılar
dr umdan çok memnun kaldım bakalım
bende kan pıhtılaşması var eşimde sadece hareketsayısı az sperm 15 fazla degil ama dr yeterli dedi allah yardımcımız olsun ben merkezden memnunum ama maddi yönden bakacagız artık
kullandıgım ilaçlar dhea apokobil corasprin ve folbiol
kamp kaçakları tikkat tikkat...toplaşın gari.)))
imojummm bahçeciyi bende çok düşündüm ama kalabalıklık konusunu beni rahatsız etti.özel durumdayız özel ilgiye ihtiyacımız her defasında farklı dktor ...her defasnda yeniden anlat derdini...kimse biz kötüyüz demez zaten:)))
canım hayırlı olsun..haber ver bize dualarımız seninle..
lütfen biri artık başarsın bu da sen ol:)
canımmm çok günlerin uzakta kalmış olsun..artık tüp için hazır olman çook sevindirici.çok öpü:)
nazenin merhaba yazdıklarını okudum 3,5 yıllık emeginin sonucunun da yaşadıklarını paylaşmışsın...
tecrübelerin bizim için önemli,yazdıklarından sonra araştırdım 6000tl ilaçlar dahil.ümit özekici.
tüm kontroller hastanede mi yapılıyor?
tek başına mı çalışıyor?
bende heyecanla senin gelişmelerini takip ediyor olacagım.lütfen bizimle detayları paylaş.
Merhaba arkadaslar...
Nazencim cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin.. benim anlamadigim bir nokta var.. bu dr icin gidiliyor ama o ilgilenmiyor. benim oyle bir sansim yok.. yani cok uzaktan gelecegim eger mustafa bey ilgilenmezse o klinigi baslarina yikarim dermisim :))) cunku buradan yolacikacagim tedavi icin ve kusura bakmayin mustafa bey ilgilenemicek yogun derse cok fena olur!! :) ama benimde duydugum hep ayni sanki yani mustafa bey iyi ok ama hic hastalariyla ilgilenmiyor diger dr.leri yonlendiriyorlar? bence ayni olmaz bu durum...
suziskom sana kustum ben sen anladin :)
semramuscum Yuce Rabbim sana insallah bu tedavinle bebegine kavusturur..
duscugum insallah bu sefer iyi bir dr. bulursun tatlim...
edajanim sana artik bisi demiyorum sana da kustum :)
kislar tup bebege baslarken incir kurune baslamak ne derece dogru bilemicem.. neticede hormon aliyoruz ya..
tabiki arkadaşlar deneyim çok öneli burda gittigimiz merkezleri tedavileri anlatırsak bilgi sahibi oluruz .bende ankarada hş klınik hakan bey onlar inanın çok ilili ve saygı deger insanlar her gittigimde aynı dr ilgileniyor hemşiresi de aynı ama devletle antlaşması yok hepsi özel
bakalım tekrar ya orası yada ankara gazi
ankaradaysan, başkentte gittinmi devletle anlşaması varsa birde orasıyla konuş istersen ? benim yeğenim orada dr, gerekirse yardımcı olurlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?