Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba ben alirken vardi ama yurtdisindanda siparis verebilirsin birde protein agirlikli beslen saglikli beslenmeye dikkat et baklagil tuket izellikle sekerden uzak dur yumurtalari olumsuz olarak en cok seker etkiliyor

Arkadaşlar bahcecıde bugun iğnelere basladık hayırlısıyla ..
beslenme ve baska dıger kür vs ne önerırsınız budönemde neyapayım?

deneyenler pozıtıf sonuc alanlar iğneler sırasında takvıye varmı önerılerınız vıtamın kür vs
Canim şimdi sana ne desem yalan olur,bizim sorunumuz sebebsiz,yani problemin kimde olduğu bilinmiyor.Ben herşeye rağmen,tedaviden önce incir kuru,vitamin takviyeleri,soğan kuru ve bal polen arisuyi kullandim.faydasını gordu mu dersen,hiç görmedim.hatta herşey daha kötü oldu.Ama herkesin sorunu farklı o yüzden herkes gönlüne yatani yapmalı..igne kullanırken hiç bişey yapmameni öneririm,çünkü az bi zaman kalıyor opuya bide yan etki yapabilir..

anladım arısütü içmek ıstemiştim ama hangi aşamada olucak şimdi bilemedım

4.5 gunde olsa arı sutu kullanayım demıstım burdan yazılmıstı yan etkı doğal urun yaparmı ki sorun yumurta rezerv azlıgı bılemedım

4.5 gunde olsa arı sutu kullanayım demıstım burdan yazılmıstı yan etkı doğal urun yaparmı ki sorun yumurta rezerv azlıgı bılemedım
Canım bence en iyisini doktorun bilir, ona sor mutlaka. Arı sütü bayağı faydalıymış ama iğnelerle kullanılıyor mu bilmiyorum daha o aşamaya gelemedim.

nasıl yanı arı sütü vs falan yaapmayayımmı yararı olur yazılmış bal tarcın corek otu yıyorum
incir suyuda içmeyı dusunuyorum
baska fıkrı olan yada yapan varsa paylasılırsa sevınırım
Arisutu ve bal tarcin karisimini yap digerlerini yapma igne kullanmaya basladiysan ters etki yapabilir

Benim doktorum tedavi oncesi vitaminler kurler saglikli beslenme vermisti ayriywten ben kendimde badem ceviz kuru incir yedim gunde 1 saat yuruyus yapmistim 3.5 ay kullandim tedavide biraktim proein agirlikli beslendim suan igne kullaniyorsun yuruyus yap protein agirlikli beslen cig 1 avuc kabak cekirdegi yemeye basla transfer oluncada yemeye devam et ve ananas ye ..arisutu ve diger karisimi ben ignelerden once kullandim cunku ignelere baslarken etkisini gormezsin onceden baslaacaksinki etkisini goresin arkadaslar ben cok sukur faydasini gordum ama hangisi faydali oldu bilemeyecegim cunku cok sey kullandim suan transfer olmayi bekliyorum umarim bende pozitifi gorurum buraya yazarim benimde amh dusuk yasim 33

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun, benim doktorum arı sütünü tedaviyle birlikte kullandırmıştı, ben de birkaç kez incir kürünü ilaçlarla birlikte başlamıştım nasıl olsa gün aşırı yumurta takibi yapılıyor en azından işe yarayıp yaramadığını öğrenmiş olurum diye. Bi zararı olmadı bi yararı da olmadı. Bende işe yarayan şey gluten diyeti oldu, şimdi kızım kucağımda allahım isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

amin inşallah neguzel sızın adınıza sevındım ...cuma ilaclara baslandı crs kontrol bakalım durum neolucak duanıza benıde ekleyın

Kızlar hamile kalmak isteyen ya da hamile olanlar hepimizin yararı için Meryem suresi okumaya var mısnız dua da olsun çabalarımızda

tskler .. bıseyler kullanıyorum aslında folıc asıt ıncır suyu aslan pencesı tarcın corekotu bal omega 3 kullandım ..folıc ve omega devam edıyrm e vıtamını arısütü bugun ekledım..
beslenme ıle ılgılıde kuruyemis kivi portakal suyu ara ara hurma..

havuc ananas yogurt sahlep sut pek ıcemıyrm dıye bu sekılde hadı bakalım

Kızlar hamile kalmak isteyen ya da hamile olanlar hepimizin yararı için Meryem suresi okumaya var mısnız dua da olsun çabalarımızda
Ben varim hergun 1 aydir okuyorum 1 haftadirda hem meryem hemde yasin okuyorum esmalarida ayni sekilde rabbim kabul eylesin

Ben varim hergun 1 aydir okuyorum 1 haftadirda hem meryem hemde yasin okuyorum esmalarida ayni sekilde rabbim kabul eylesin
Amin Allah kabul etsin
Peki her hafta bi kişiye toplamda 41 kabul eder misin 41 i sen diil hepimiz toplam okucaz ama her hafta bir kişiye niyet edicez
Niyet ederken sadece o kişiye edicez kendimizi katmıcaz uyar mı sana

Amin Allah kabul etsin
Peki her hafta bi kişiye toplamda 41 kabul eder misin 41 i sen diil hepimiz toplam okucaz ama her hafta bir kişiye niyet edicez
Niyet ederken sadece o kişiye edicez kendimizi katmıcaz uyar mı sana
Amin canim rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin tabiki uyar canim hergun bir kisi adinami yoksa haftada bir kisi adinami onu anlayamadim

Allah kabul etsin hepımızın dualarını inşallah..
katılmak isterdım fakat bende hatime ve salatı tefrıcıyeye basladım bıtırmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…