- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Çok tşk ederim cvp için amh ya baktırmışmıydınız tüpbebek lemi hamile kaldınız kaçıncı denemenizdi
Bu kadar olumsuzluğa rağmen hamile kalabilmene çok sevindim canım.Rabbim isteyince oluyo işte.Kaçıncı denemede oldu senin yaş kaçtı.İkiz bekliyodun sen dimi
Maşallah canim.Darısı uğraşan bizlereRabbim ol desin canlar Bende ilk denemede 5 yumurta toplandı çok üzülmüştüm az diye 3 ü iyi kalitedeydi 3. Gün transfer oldu 2 si tuttu bin şükür. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sizlere de nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sadece şunu diyeceğim umudunuzu yüksek tutun dua edin herşey çok güzel olacak emin olun 2 senedir ağlıyordum Rabbim güldürdü sonunda. Darısı sizlere
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende geçen ay ilk denememi yaptım. 3.gün transferi 2 embriyo konmuştu ama maalesef olmadı. 1 ay ara verip şubatta 2. Denemeyi yapicam. Özel biseh yaptım mi? Gıda vitamin vs..?Rabbim ol desin canlar Bende ilk denemede 5 yumurta toplandı çok üzülmüştüm az diye 3 ü iyi kalitedeydi 3. Gün transfer oldu 2 si tuttu bin şükür. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sizlere de nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sadece şunu diyeceğim umudunuzu yüksek tutun dua edin herşey çok güzel olacak emin olun 2 senedir ağlıyordum Rabbim güldürdü sonunda. Darısı sizlere
Allah inşallah tez vakitte sizlere de versin. Bence benim yaptığım en önemli şey 1 2 ay önce şeker diyeti yaptım. 21 gün şekerli ve paketli hiçbirşey yemedim. Normalde şekerli birşeyler yemeden duramazdım. Şeker isteğim azaldı. Ve şeker yumurta kalitesini bozuyormuş. Onun dışında omega 3 coenzyme q 10 folidoce içtim çokça dua edip hep pozitif düşündüm. Allahım da boşa çıkarmadı şükür. Demek ki o da yazdı. İnşallah sizler de tez vakitte bu duyguyu tadarsınız.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende geçen ay ilk denememi yaptım. 3.gün transferi 2 embriyo konmuştu ama maalesef olmadı. 1 ay ara verip şubatta 2. Denemeyi yapicam. Özel biseh yaptım mi? Gıda vitamin vs..?
Allah razı olsun insallah güzel haberler bizi de bulurmerhablar anneler,belki aranızda beni hatırlayan vardır.geçen yıl yumurta rezervi probleminden dolayı tüp bebek tedavisi oldum.2 ocakta oğlumu kucağıma aldım.ve bu yıl sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim.kızım olucak nasip olursa.demem o ki;umut her zaman var.hayat harika sürprizlerle dolu.aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum.dilerim hepiniz bu tarifsiz duyguyla tanışırsınız.
Amh kaç?merhablar anneler,belki aranızda beni hatırlayan vardır.geçen yıl yumurta rezervi probleminden dolayı tüp bebek tedavisi oldum.2 ocakta oğlumu kucağıma aldım.ve bu yıl sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim.kızım olucak nasip olursa.demem o ki;umut her zaman var.hayat harika sürprizlerle dolu.aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum.dilerim hepiniz bu tarifsiz duyguyla tanışırsınız.
Hayırlı olsun canım hatırladım ben senimerhablar anneler,belki aranızda beni hatırlayan vardır.geçen yıl yumurta rezervi probleminden dolayı tüp bebek tedavisi oldum.2 ocakta oğlumu kucağıma aldım.ve bu yıl sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim.kızım olucak nasip olursa.demem o ki;umut her zaman var.hayat harika sürprizlerle dolu.aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum.dilerim hepiniz bu tarifsiz duyguyla tanışırsınız.
SAOL CNM TABIKIDE HATIRLADIM SENI.ALLAH HAYIRLI OMURLER VERSIN INSALLAH BEBISE.COK TESEKKUR EDERIM.AMIN INSALLAH:)Hayırlı olsun canım hatırladım ben seniözelden konuşmuştuk. Ben de yeni Doğum yaptım belki sen de beni hatırlarsın Sağlıkla kucağına al canım ben de her aklıma geldikçe dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İNŞALLAH DUALARIMDASINIZ...Allah razı olsun insallah güzel haberler bizi de bulur
Allah razı olsun insallah güzel haberler bizi de bulur
merhablar anneler,belki aranızda beni hatırlayan vardır.geçen yıl yumurta rezervi probleminden dolayı tüp bebek tedavisi oldum.2 ocakta oğlumu kucağıma aldım.ve bu yıl sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim.kızım olucak nasip olursa.demem o ki;umut her zaman var.hayat harika sürprizlerle dolu.aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum.dilerim hepiniz bu tarifsiz duyguyla tanışırsınız.
Yaş 25 doktorum Bünyamin Börekçineguzel tebrıkler darısı basımıza dr nuz kımdı ve yaş kaç sızın
Tabi egricayır yazınca cikiyor internette.bende yok ama bende bakarim.arı sütü ampulü.ozelden de yazdım sana
Tedavi gordugunuz sureçte kullanın.yumurta toplamanız bitinceye kadar.evet o ayki yumlar kaliteli oluyor.veya sayı artiyor.muhakkak bir faydası cıkıyor.daha sonrasında da kullanacagım.devam ediyorum
Cok guzel allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi bizlere bende adanaliyim gorec sebebiyle baska sehirdeyiz baskenti dusunmustum arkadasimin 3 kere olumsuz olunca ilgisizlerdi ordan bende soğudum ankadayi dusunuyordum sonunda bahcecide karar kildim ankadaki doktor biesteron verdi ve vitamin onlari 3 aydir kullaniyorum haziranda ikinci tedaviye baslayacam baska seylerde yapiyorum insallah hersey sizinki gibi guzel gider benim yasimda 32
TESEKKÜRLER.SELEN SEZGİNSOY DU DOKTORUM.BAHÇECİ İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA TEDAVİ OLDUM.32 YAŞINDAYIM.tebrıkler ne guzelll.....dr nuz kımdı ve yaş kaç sizin ?
evet ondan bahsediyorum o alınması gereken tam miktar fazlası zararlı allerji yapabilir.40 ve 50 gr. lık ları da alınabilir sabah akşam yenirsitesıne baktım 100 küsür fıyatı arısutu ampul bundanmı bahsedıyorsunuz
Merhaba ben alirken vardi ama yurtdisindanda siparis verebilirsin birde protein agirlikli beslen saglikli beslenmeye dikkat et baklagil tuket izellikle sekerden uzak dur yumurtalari olumsuz olarak en cok seker etkiliyordhea males3f toplatılmış hıcbıryerde yok...bunun yerıne ne kullanılabılınır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?