Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Çok tşk ederim cvp için amh ya baktırmışmıydınız tüpbebek lemi hamile kaldınız kaçıncı denemenizdi

Bu kadar olumsuzluğa rağmen hamile kalabilmene çok sevindim canım.Rabbim isteyince oluyo işte.Kaçıncı denemede oldu senin yaş kaçtı.İkiz bekliyodun sen dimi

Rabbim ol desin canlar Bende ilk denemede 5 yumurta toplandı çok üzülmüştüm az diye 3 ü iyi kalitedeydi 3. Gün transfer oldu 2 si tuttu bin şükür. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sizlere de nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sadece şunu diyeceğim umudunuzu yüksek tutun dua edin herşey çok güzel olacak emin olun 2 senedir ağlıyordum Rabbim güldürdü sonunda. Darısı sizlere

Maşallah canim.Darısı uğraşan bizlere

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende geçen ay ilk denememi yaptım. 3.gün transferi 2 embriyo konmuştu ama maalesef olmadı. 1 ay ara verip şubatta 2. Denemeyi yapicam. Özel biseh yaptım mi? Gıda vitamin vs..?

Allah inşallah tez vakitte sizlere de versin. Bence benim yaptığım en önemli şey 1 2 ay önce şeker diyeti yaptım. 21 gün şekerli ve paketli hiçbirşey yemedim. Normalde şekerli birşeyler yemeden duramazdım. Şeker isteğim azaldı. Ve şeker yumurta kalitesini bozuyormuş. Onun dışında omega 3 coenzyme q 10 folidoce içtim çokça dua edip hep pozitif düşündüm. Allahım da boşa çıkarmadı şükür. Demek ki o da yazdı. İnşallah sizler de tez vakitte bu duyguyu tadarsınız.

merhablar anneler,belki aranızda beni hatırlayan vardır.geçen yıl yumurta rezervi probleminden dolayı tüp bebek tedavisi oldum.2 ocakta oğlumu kucağıma aldım.ve bu yıl sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim.kızım olucak nasip olursa.demem o ki;umut her zaman var.hayat harika sürprizlerle dolu.aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum.dilerim hepiniz bu tarifsiz duyguyla tanışırsınız.

Allah razı olsun insallah güzel haberler bizi de bulur

Amh kaç?

Hayırlı olsun canım hatırladım ben seni özelden konuşmuştuk. Ben de yeni Doğum yaptım belki sen de beni hatırlarsın Sağlıkla kucağına al canım ben de her aklıma geldikçe dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

SAOL CNM TABIKIDE HATIRLADIM SENI.ALLAH HAYIRLI OMURLER VERSIN INSALLAH BEBISE.COK TESEKKUR EDERIM.AMIN INSALLAH:)

Merhabalar bugün ilk defa AMH ölçtürdüm 0.39 çıktı. Tüp bebek tedavisi için vitamin kullanmaya başlamıştım yaş 40. Bu değerle gebe kalan var mı aranızda?

tebrıkler ne guzelll.....dr nuz kımdı ve yaş kaç sizin ?

dhea males3f toplatılmış hıcbıryerde yok...bunun yerıne ne kullanılabılınır acaba

dhea males3f toplatılmış hıcbıryerde yok...bunun yerıne ne kullanılabılınır acaba
Merhaba ben alirken vardi ama yurtdisindanda siparis verebilirsin birde protein agirlikli beslen saglikli beslenmeye dikkat et baklagil tuket izellikle sekerden uzak dur yumurtalari olumsuz olarak en cok seker etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…