- 20 Ocak 2018
- 383
- 522
- 33
Arkadaşım bu dediğine ben katılmak istiyorum . Her hafta bir kişi için 1 meryem suresi okuyalım . Bence hergün 1 tane meryem okuyalım hergün bir kişiye okumuş oluruz ama belki iş güç zorlana biliriz .Amin Allah kabul etsin
Peki her hafta bi kişiye toplamda 41 kabul eder misin 41 i sen diil hepimiz toplam okucaz ama her hafta bir kişiye niyet edicez
Niyet ederken sadece o kişiye edicez kendimizi katmıcaz uyar mı sana
Doktorunuz alacağınız vitaminleri reçete etmedi mi?tskler .. bıseyler kullanıyorum aslında folıc asıt ıncır suyu aslan pencesı tarcın corekotu bal omega 3 kullandım ..folıc ve omega devam edıyrm e vıtamını arısütü bugun ekledım..
beslenme ıle ılgılıde kuruyemis kivi portakal suyu ara ara hurma..
havuc ananas yogurt sahlep sut pek ıcemıyrm dıye bu sekılde hadı bakalım
Doktorunuz alacağınız vitaminleri reçete etmedi mi?
hayır hiçbisey vermedi bende anlamadım oyuzden bende kendi araltırmalarımla bişeyler yapıyorum
Çok ilginç halbuki benim doktorum bu vitamin işini çok ciddi bir şekilde tembihledi bize. Reçetedeki ilaçlar bitince tekrar alıp kullanmaya devam edin dedi. Nerede tedavi oluyorsunuz?hayır hiçbisey vermedi bende anlamadım oyuzden bende kendi araltırmalarımla bişeyler yapıyorum
2018 itibariyle geldi yine eczanelere ankaradayım eczanemde var bulamazsanız benle iletişime geçebilirsiniz.dhea males3f toplatılmış hıcbıryerde yok...bunun yerıne ne kullanılabılınır acaba
2018 itibariyle geldi yine eczanelere ankaradayım eczanemde var bulamazsanız benle iletişime geçebilirsiniz.
Bende doğal siklusta tüp bebek yaptırıyorum geöen ay iğneleri kullandım hiç etki etmedi şimdi dhea omega 3 folic asit q enzim kullanıyorum.
Adetimle doğal yoldan oluşan yumurtalarıntoplayacapzı artık. Amh 002 fsh 15 bakalım.
Doktorum ankara seyit temel ceyhan.
Bu forumuda ilk sayfasından beri okudum. Sonunda güncel sayfayı yakaladım :)
Çok ilginç halbuki benim doktorum bu vitamin işini çok ciddi bir şekilde tembihledi bize. Reçetedeki ilaçlar bitince tekrar alıp kullanmaya devam edin dedi. Nerede tedavi oluyorsunuz?
İrenbebahçeci siz ?
İzmirirenbe nerede duymadım
mrb bu amh rakamıyla adet görebılıyormusun kendılığınden ?
ben iğnelere başladım simdı dhea yı alıp kullanmak fayda edermı bılemıyorum ıkı üç ay kullanılması lazımmı duyduğum kadaryla
folic omega 3 ce e vitamini kullanıyorum şuan
Kızlar size birşey soracağım. Şimdi ben geçen ay tüp tedavisi gördüm önümüzdeki hafta ikinci adetle bir tedavi daha başlayacak. Tüp bebekten sonraki ay böyle karnı şişen kasık ağrısı çeken var mi aranızda? Sanıyorum geçen ayki ilaçları tam vücut atamadığı için böyle
Merhaba 50-60 günde bir filan görüyorum. Zaten benim anlamadığımda o genel amh 0.02 olan diğer insanlara baktığımda kendiliğinden aylarca adet olamadıklarını okuyorum hatta amh 0.5 olanlar bile aylarca adet olamayabiliyor okuduğum konuştuğum kadarıyla.
Fsh ım 15 ben ona bağlıyorum hala 50-60 günde bir adet olmamı. Ekimde öğrenmiştim bu değerlerimi ekimden beride her ay bir yumurtam oldu. Bende anlamadım kendiliğimden oluşumu. Bu arada biestron benm adetteki kanamama fayda etti. Az olan adetimi çoğalttı önemli ölçüde.
Ben ekimden beri kendi kendime yumurta üretiyoedum ocak başı ilk tüp bebek tedavime yani iğnelere başladım ancak tedavim yarım kaldı iğneler etki etmediği gibi oluşan bir yumurtamda e2 5in altında kaldı yani olan yumurtanında kalitesini düşürdü.
O sebeple ben doğal siklusta tüp bebek yöntemine geçtim. Artık her ay kendi olulturdugum yumurtalar toplanacak şimdi ipnelerden sonra aderimi bekliyorum. Adetin 2. Günü yeniden gidicem doktora.
Benim karnım çok şişmişti iğnelerden ve kasıklarımda batma gibi sancılar oluyo ve kilo da yaptı. Şimdi doğal siklusta tüp bebek yöntemine geçtiğimden iğne ve hormon olmayacak bu sıradada yarın diyet ve spora başlıyorum.
Benim yumurta rezervim azalmış, sağ tüpümü de doğal yollarla oluşan dış gebelikle kaybettim. Yaş 40.sızın sorun neydı ve nasıl tedavı uygulandı yas kactı buarada
Yaş 29 benim bence hala 2ayda bir adet görmemin sebebi fsh 15 olması ama bunu hiç doktora sormadım tabi. Bi sıruyum gittiğimde amh 0.5 olan bikaç arkadaşım var 3-4 ay adet olamıyorlar yada 15 gün de bir oluyorlar filan gibi dengesizlikleri benden daha çok. Gittiğimde bi soracağım doktora :)yas kac ?
senın fsh dan buyuk ıhtımal dedıgın gıbı oluyo olman..dedıgım gıbı ignelere basladım sımdi baslarsam faydası olurmu bılemedım
Biestronun fayda etmesi için 3 ay diyolar ama ben kullnmaya başladıktan snra 25. Gün ve çok verimli adet olmuştum o sebeple bence başla ama doktor bana adetimden snra 5. Gün müydü tam hattlamıyorum braktırdı erken çatlamaya sebep olur diye doktoruna sor kullan istersenyas kac ?
senın fsh dan buyuk ıhtımal dedıgın gıbı oluyo olman..dedıgım gıbı ignelere basladım sımdi baslarsam faydası olurmu bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?