Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sıcak basması menopoz belirtisi olarak söyleniyor. Bence direkt tüp bebeğe başvurun. Bekleme lüksünüz yok AMH çok düşmüş. Benim doktorum da çok kolay hamile kalırsın herşey yolunda diye diye 1.5 yıl oyaladı bizi. Onun yüzünden rezervim azalmış bekleye bekleye... Gecikmeden tüp bebeğe başvurun

Bende normal muayene için gidiyordum dr a şimdi n’aptın canım başladın mı tüp bebeğe

Bende normal muayene için gidiyordum dr a şimdi n’aptın canım başladın mı tüp bebeğe
Ben kendi doktoruma normal kontrol için ulaşamayınca başka bir doktora gittim o bana hemen tüp bebek dedi. Ben de bir merkeze başvurup başladım tedaviye şu an vitamin kullanma aşamasındayım daha. Sen de gecikmeden git mutlaka

Merhaba canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah benim amh 0.01 dua et çokça olur mu

Hadi hayırlısı inşallah bizde umutlu bebişli durumlar paylaşırız burda da biz gibi olanlara destek ve moral oluruz inşallah

yarın randevu alcam canım dr a ona göre muayeneye gitcem. durumum bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. bi de bu sıcak basmaları beni çok kötü etkiliyor dr a onu danışacaktım

BENİM DOKTORUM İNCİR KÜRÜNÜ TAVSİYE ETMİŞTİ.BEN ONU UYGULAMIŞTIM.
Ben incir kurunu tedavide uyguladım gerçekten kaliteyi arttırıyor e2 yükseltiyor ama benim yumurtalarım boş olduğu için.. Şuan qoenzym 10 kullanıyorum acaba yumurtaların dolu olmasına yardım eder mi

Ben incir kurunu tedavide uyguladım gerçekten kaliteyi arttırıyor e2 yükseltiyor ama benim yumurtalarım boş olduğu için.. Şuan qoenzym 10 kullanıyorum acaba yumurtaların dolu olmasına yardım eder mi
MALESEF HİÇ BİR FİKRİM YOK

Kızlar doktorum bugün doğum kontrol hapına (Microgynon) başlamamı istemişti, 10 gün kullanacağım beraberinde aspirin benzeri bir ilaçta verdi. Nasıl kullandınız bunları? Ben 2 saat arayla alayım diyorum hergün...

Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen Aralık 2017 de en son amh bakıldı ve değerim 1.4 çıktı daha sonra tedavi gördüm tüp bebek iptal oldu aşılama yapıldı neyse adet oldum bugün dr a gittim kontrole amh bidaha bakıldı ve sonuç 0.99 çıktı moralim sıfır bu kadar kısa sürede düşermi başına gelen varmı böyle bir durum. Dr la görüşemedik kan geç çıktı. 2 ay da bukadar düşermi ya çıldırıcamKusura bakmayın bi kaç tane yere yazdım bunu deneyimi olan aynı durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olur belki diye.

Laboratuvar farkı olabilir mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…