Sıcak basması menopoz belirtisi olarak söyleniyor. Bence direkt tüp bebeğe başvurun. Bekleme lüksünüz yok AMH çok düşmüş. Benim doktorum da çok kolay hamile kalırsın herşey yolunda diye diye 1.5 yıl oyaladı bizi. Onun yüzünden rezervim azalmış bekleye bekleye... Gecikmeden tüp bebeğe başvurunmerhaba kızlar benim geçen ay amh 0,01 fsh 18 çıktı. dr a gittim adetin 3.günü gel fsh a bakalım normal değerdeyse bir sene deneyin. değerim yüksek olursa tüp bebeğe yönlendirecekler. 3 aylık evliyim yaşım 26 daha ve bugün 39. gün oldu daha adet olmadım. sıcak basması oluyor. adet olamayınca sıcak basması yaşayan var mı napmam lazım. geceleri uykum bölünüyor bu yüzden.
Bende normal muayene için gidiyordum dr a şimdi n’aptın canım başladın mı tüp bebeğeSıcak basması menopoz belirtisi olarak söyleniyor. Bence direkt tüp bebeğe başvurun. Bekleme lüksünüz yok AMH çok düşmüş. Benim doktorum da çok kolay hamile kalırsın herşey yolunda diye diye 1.5 yıl oyaladı bizi. Onun yüzünden rezervim azalmış bekleye bekleye... Gecikmeden tüp bebeğe başvurun
SAOL CANM paşam iyi.1 yaşını geçtı.bu yıl harika bir sürpriz oldu ve kendiliğinden hamile kaldım.nasip olursa kızım olacak inşallah.sen nasılsın.nasıl gidiyor hayat.Merhaba cnim,nasilsin ?hatirlayabildinmi beni oglusun nasil?tekrar denemeyi dusunuyor musun?
Ben kendi doktoruma normal kontrol için ulaşamayınca başka bir doktora gittim o bana hemen tüp bebek dedi. Ben de bir merkeze başvurup başladım tedaviye şu an vitamin kullanma aşamasındayım daha. Sen de gecikmeden git mutlakaBende normal muayene için gidiyordum dr a şimdi n’aptın canım başladın mı tüp bebeğe
Merhaba canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah benim amh 0.01 dua et çokça olur mumerhablar anneler,belki aranızda beni hatırlayan vardır.geçen yıl yumurta rezervi probleminden dolayı tüp bebek tedavisi oldum.2 ocakta oğlumu kucağıma aldım.ve bu yıl sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim.kızım olucak nasip olursa.demem o ki;umut her zaman var.hayat harika sürprizlerle dolu.aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum.dilerim hepiniz bu tarifsiz duyguyla tanışırsınız.
Hadi hayırlısı inşallah bizde umutlu bebişli durumlar paylaşırız burda da biz gibi olanlara destek ve moral oluruz inşallahBen kendi doktoruma normal kontrol için ulaşamayınca başka bir doktora gittim o bana hemen tüp bebek dedi. Ben de bir merkeze başvurup başladım tedaviye şu an vitamin kullanma aşamasındayım daha. Sen de gecikmeden git mutlaka
İnşallah canım, lütfen gecikme.Hadi hayırlısı inşallah bizde umutlu bebişli durumlar paylaşırız burda da biz gibi olanlara destek ve moral oluruz inşallah
Bence başka bir doktora git.yarın randevu alcam canım dr a ona göre muayeneye gitcem. durumum bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. bi de bu sıcak basmaları beni çok kötü etkiliyor dr a onu danışacaktım
bilmiyorum ki ankarada iyi bir drBence başka bir doktora git.
Doktorumu tavsiye edebilriim seyit temel ceyhanbilmiyorum ki ankarada iyi bir dr
HEPİNİZ DUALARIMDASIN.NASIL BİR SÜREÇ YAŞADIĞINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUM.ALLAH BU TARİFSİZ DUYGUYU İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN İNŞALLAH.Merhaba canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah benim amh 0.01 dua et çokça olur mu
BENİM DOKTORUM İNCİR KÜRÜNÜ TAVSİYE ETMİŞTİ.BEN ONU UYGULAMIŞTIM.deneyenler pozıtıf sonuc alanlar iğneler sırasında takvıye varmı önerılerınız vıtamın kür vs
Ben incir kurunu tedavide uyguladım gerçekten kaliteyi arttırıyor e2 yükseltiyor ama benim yumurtalarım boş olduğu için.. Şuan qoenzym 10 kullanıyorum acaba yumurtaların dolu olmasına yardım eder miBENİM DOKTORUM İNCİR KÜRÜNÜ TAVSİYE ETMİŞTİ.BEN ONU UYGULAMIŞTIM.
Sağol canım hepimize bol şifalı günler diliyorumDoktorumu tavsiye edebilriim seyit temel ceyhan
Amiin amiiin inşallahHEPİNİZ DUALARIMDASIN.NASIL BİR SÜREÇ YAŞADIĞINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUM.ALLAH BU TARİFSİZ DUYGUYU İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN İNŞALLAH.
MALESEF HİÇ BİR FİKRİM YOKBen incir kurunu tedavide uyguladım gerçekten kaliteyi arttırıyor e2 yükseltiyor ama benim yumurtalarım boş olduğu için.. Şuan qoenzym 10 kullanıyorum acaba yumurtaların dolu olmasına yardım eder mi
Laboratuvar farkı olabilir mi bilemiyorumKızlar yardımcı olurmusunuz lütfen Aralık 2017 de en son amh bakıldı ve değerim 1.4 çıktı daha sonra tedavi gördüm tüp bebek iptal oldu aşılama yapıldı neyse adet oldum bugün dr a gittim kontrole amh bidaha bakıldı ve sonuç 0.99 çıktı moralim sıfır bu kadar kısa sürede düşermi başına gelen varmı böyle bir durum. Dr la görüşemedik kan geç çıktı. 2 ay da bukadar düşermi ya çıldırıcamKusura bakmayın bi kaç tane yere yazdım bunu deneyimi olan aynı durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olur belki diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?