NAZENİN canım yazdıklarını gerçekten çok etkilenerek okudum.aslında evet bende inanıyorum bu sabrımızın emeklerimizin mükafatını rabbim görecek ve bebeklerimizi verecek.
Bende dün ablamla konuşuyordum.diyor bana Allah seni bizden daha çok seviyor , sen onun kulusun.seni üzmez.
senin için hayırlısını verir o.zamanını da bilir.
inşşş en kısa zamanda rabbim mükafatlandırır bizi.
dün akşam rüyamda tedaviye başladığımı gördüm.artık rüyalarıma bile giriyor.
benimde fsh yüksek.geçen ay yumurtam büyümedi femerayla.
bende aslanpençesi civanperçemi hayıt tohumu adaçayı içiyorum her sabah.bal tarçın ve çörekotu yiyorum ve karkimin k8 içiyorum.
bakalım rüyam gerçek olacakmı bu ay tedaviyie başlayabilecek miyim acaba.
TEŞEKKÜR EDİYORUM picassoo yapıyolarmış.112 tl tutuyomuş ücretide.süperr.ben dışarda 900 gibi birşeye yaptıracaktım.doktorum 2.denemede tutmaz ise yaptırırsın artık dedi.canım buarada es geçmişim hrs nin emekli sandığı ile anlaşması var bizim kurumumuz emekli sandığı sanırsam diğerleri ilede var arayıp sor bi istersen birde kaç yumurtan toplandı merak ettimde...
TEŞEKKÜR EDİYORUM picassoo yapıyolarmış.112 tl tutuyomuş ücretide.süperr.ben dışarda 900 gibi birşeye yaptıracaktım.doktorum 2.denemede tutmaz ise yaptırırsın artık dedi.
benim 2 denememde de 5 yumurta oluşuyor.2-3 dölleniyo.transfer günü 1 tane yerleştiriliyor diğerleri kalitesini düşürüyor.buda beni şüphelendiriyor.demek transfer edilende kalitesiz.6 hücreli orta kaliteydi her ikisi de.ayrıca bu yasalarıda anlamak ne mümkün.benim eşimin 1 çocuğu olduğundan bana rapor yok.hadi geçtik onu benizm yumurta rezervimde sorun var zaten neden 35 yaşa kadar 1 transfer .bu ne saçmalık.peki şimdi 3.denemem de birden fazla mı olacak.bilginiz var mı??
"mizdenegatifti" bu nedemek ben anlamadım.
birde hrs de tüp bebek yaıyomuş.nasıl bir hastane ki .bilen var mı??
canım sen bu çayı sabah mı içiyorsun? ben de civanperçemi ve aslanpençesi çayını akşam otururken yapıp içiyorum.NAZENİN canım yazdıklarını gerçekten çok etkilenerek okudum.aslında evet bende inanıyorum bu sabrımızın emeklerimizin mükafatını rabbim görecek ve bebeklerimizi verecek.
Bende dün ablamla konuşuyordum.diyor bana Allah seni bizden daha çok seviyor , sen onun kulusun.seni üzmez.
senin için hayırlısını verir o.zamanını da bilir.
inşşş en kısa zamanda rabbim mükafatlandırır bizi.
dün akşam rüyamda tedaviye başladığımı gördüm.artık rüyalarıma bile giriyor.
benimde fsh yüksek.geçen ay yumurtam büyümedi femerayla.
bende aslanpençesi civanperçemi hayıt tohumu adaçayı içiyorum her sabah.bal tarçın ve çörekotu yiyorum ve karkimin k8 içiyorum.
bakalım rüyam gerçek olacakmı bu ay tedaviyie başlayabilecek miyim acaba.
PİCASSO canım ben istanbulda yaşıyorum ssk ya bağlıyım bu genetik testi de karşılayan varmıdır istanbulda hastaneler ssk karşılıyormu acaba pahalı bir test sanırım
PİCASSO canım ben istanbulda yaşıyorum ssk ya bağlıyım bu genetik testi de karşılayan varmıdır istanbulda hastaneler ssk karşılıyormu acaba pahalı bir test sanırım
Duş kaça yaptırdın istanbul genetikte canım.
Picasso canım peki orda ssk geçiyormu hrs de canım
Picasso canım genetik testin içinde neler var hangi testeler onları soruyorlar
ARKADAŞLAR YAZDIKLARINIZI OKUDUM.gerçekten benzer sorunlar yaşıyoruz.malesef bazı insanlara hayat tepside sunulurken bazılarına tırmala avuçla all.bu noktada isyan etmemek mümkün değil.içimde ateş varken, sabır edemiyosun işte..kendimi kandırabilecek kadar polyanna olamadım hayatta .şimdi bakıyorum ben neyapabilirim.işten eve evden işe bir hayat oluşturmuşum kendime.yaşamaktan zevk bile alamaz oldum son 2 yıldır.ya tamamen unutacak hayatına yön vereceksin yada aynı mücadeleye tükenene kadar devam.
""mizdenegatifti" bu nedemek ben anlamadım.
birde hrs de tüp bebek yaıyomuş.nasıl bir hastane ki .bilen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?